זיגייייייייייייD:

Thestral

New member
זיגייייייייייייD:../images/Emo108.gif

פה לגברים^^ פה לנשים ^^ ופה ללירון ^^ --------- -שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רוצה לאכול את קסם -אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? בכך שהייתי אוכל את קסם -בכך שהייתיי אוכל את קסם? כן -מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני אומר לעצמי, היא בנאגם! ג'יזס קרייזלי, תפוס את עצמך בידיים! בסוף יבינו שהיא נעלמה! -אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? מושלמים, טעימים, ושבעים -ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני מאונן עם תמונות פרונט ערומות של סיגל -בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? בזכות אמביציה -אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? כרוב, נו ברור! -מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? רעב מתמשך לקסם -אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? כדאי לי לאכול את קסם?
-מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אדע אם לאכול את קסם? -מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אדע אם לאכול את קסם! -נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? קסם תיעלם -איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? עם קסם בבטן
-האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? מתעלם

yo t a m

New member
סטארדאסט DDD:

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי שום בעייה אין לך שום בעייה? כן...
מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הרגשתי שיש לי מחסור בבעיות למה אתה מתכוון ב'הרגשתי שיש לך מחסור בבעיות' אני מתכוון שלא צצו לי בעיות מיוחדות לאחרונה ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני אומר: "יותם- כל הכבוד" כאשר אתה אומר ' אני אומר: "יותם- כל הכבוד ' למה אתה מתכוון אני מתכוון שכל הכבוד ליותם למה אתה מתכוון ב'אתה מאכוון שכל הכבוד ליותם' שלדעתי יותם עשה מעשה שראוי לשבח ולכן אני משבח אותו אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אני לא רואה שום סיבה שתצטרך לעזור לי ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני רעב. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? המ, הרעב שלי עשוי לגרום לי לאכול צהריים היום ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. השגתי מדליית ארד בג'ודו פעם D: נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אמרתי לך שאין לי בעיות. אם לפתע כן יהיו לי בעיות, הסובבים ידעו זאת מכך שאני אהיה עצבני אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו

yo t a m

New member
../images/Emo6.gif

השיחה לא חשובה, אבל ההתחלה שלה: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רוצה למות תאר לי כיצד ייראו חייך כשתשיג את זה הם לא אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תגרום לי לא לרצות למות למה אתה מתכוון ב'תגרום לך לא לרצות למות' נו אתה מבין :/ כאשר אתה אומר ' נו אתה מבין ' למה אתה מתכוון שאם לא היית מחשב מטומטם היית מבין מה אני רוצה >_< מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? שום דבר. זאת בדיוק הבעיה אהמ... אהמ? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? שאני לא אתאבד. אבל אני לא יודע לענות על כך. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? מה זאת אומרת בדרך כלל?! פעם ראשונה שאני נתקל בו מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אז אני אתאבד, או שאני לא אתאבד זו בעייה מאד מורכבת וכדאי לשתף בה רופא או פסיכולוג שאתה סומך עליו. אסור לך להשאר לבד עם הבעיה! צודק. האם אלו מחשבות יום יומיות? מי עוד יודע על כך? כדאי ליידע איש מקצוע שיכול לעזור לך. אם כתבת אלי, יש לך הכח לקבל עזרה ולעשות שינוי במצבך נו צוחקים איתך אחי D: נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא יודע אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? מצבם המזוויע של הורידים ביד שמאל שלי מצבם המזוויע של הורידים ביד שמאל שלך? כן. האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? יש הסבר אחד למצב בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? אני לא מחפש כאשר אתה אומר ' אני לא מחפש ' למה אתה מתכוון שאני לא מחפש פתרון לבעייה שאתה לא מחפש פתרון לבעייה? כן אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? כלום המשך בבקשה אני לא אעשה כלום. שום דבר. מה יש להמשיך? D: למה חשוב לך לדעת מה התשובה? התשובה למה? כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה לפרט מה? >_< אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? התכונות הטובות שלי.

חחח../images/Emo6.gif מצחיקולים שניכם

ניסיתי להיות מצחיק, וקרה מה שקורה בד"כ
זה לא הולך :X שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. המממ *מסתכל ימינה ושמאלה ולוחש:* יש לי בעיות עצירות ושלשולים קשות מאוד מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? סתמתי את האסלה למטה, ואני מוגר כאוביס סתמתי את האסלה למטה, ואתה מוגר כאוביס? התכוונתי מוגדר כאוביס, אתה יודע שמן מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווד למה אתה מתכוון ב'התכוונתי מוגדר כאוביס, אני יודע שמן מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווד' שמן מאוד, מה לא ברור? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה תשובה? אני צריך משהו לעצירות! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אוכל לחרבן בשקט, וללא שלשולים פתאומיים? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? יפסיק לשרוף לי בתחת מכל השלשולים? יפסיק לשרוף לך בתחת מכל השלשולים?? כן... מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? חרבון קל:) אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? השרברב... מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אני אחרבן כרגיל? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מאוד מאוד מגעיל, כי אם הבעיה תפתר בזמן שאני ישן והעצירות תפסיק oO ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? צורח: כפיים לשקד ברוך הוא!כפיים לשקד ברוך הוא!כפיים לשקד ברוך הוא! האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? אני מניח שאכילה לא מאוזנת... ואולי גם האבקה הכחלחלה הזאת. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן, משהו גנטי שיעצור את בעיות הקיבה הקשות כיצד אתה מרגיש עכשיו? סתום, מלא חרא. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? הידיעה שבקרוב אמצא תרופה?

עוד ניסיון כושל../images/Emo3.gif אבל היה פוטינ

ציאל
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. *סניף סנף* מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני כ-1.72 בהיר, שיער מתולתל עם משקפיים, אתה? תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת רוצה לבוא איתי לקפה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע אם אתה רוצה לצאת איתי לקפה?
למה חשוב לך לדעת מה התשובה? *מובך* כי אתה חמוד בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל אני לא מעניין אבל אתה לא מעניין? כן מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? בעלך מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? הידיעה שאתה קיים ושאתה רווק שאווה למה אתה מתכוון ב'הידיעה שאני קיים ושאני רווק שאווה' אתה חמוד נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ואתה נחזיק ידיים מתחת לחופה כאשר אתה אומר ' אני ואתה נחזיק ידיים מתחת לחופה ' למה אתה מתכוון שנתחתן מתוקי ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני חכם, משכיל, עשיר ומבורך למה אתה מתכוון ב'אתה חכם, משכיל, עשיר ומבורך' אני מושלם, בשבילך אתה מושלם, בשבילי? אכן המשך בבקשה אני רואה אותי אותך בית עם גג אדום גדר לבנה ו2.5 ילדים משחקים בחצר האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא, אתה זה שמתחמק מחתונה! האם אתה חושב שאני זה שמתחמק מחתונה? כן take it or leave it seetie ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? מציע לך נישואים כל שני וחמישי לייק דה אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן... יש לי אקסטרה אצבע בכף רגל שמאל, אתה בטח תחשוב שנאי פריק ותזרוק אותי ותתגרש ממני, נכון? האם בדקת אפשרויות טיפול בבעיה? המממ כן, אני מחר כורת את האצבע. סוג הבעיה שאתה מתאר קשור לאובדן שליטה וקיימת סכנה שתזיק לעצמך או לאחרים. אני מייעץ לך לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהתמכרויות באזור מגוריך כבר פניתי! מחר מורידים לי את האצבע בניותוח, זה לא טוב? אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אמרתי לך, בית קטן עם גג אדום וכהנה כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי בית אדום גדר לבנה אני אתה שני ילדים וחצי וכלב חמוד

את מוזמנת להתחיל עם זיגית../images/Emo3.gif

אשתו של זיגי... (במקרה גם אחותו, אבל הוא לא יודע)

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מבדר ביותרררררר
נקרעתי מכל רגע

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מדברת אל מחשבים. o_O את מדברת אל מחשבים? דה, שרלוק. זה בדיוק מה שאמרתי כרגע! בחיי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת יש מחשב, ואז אני כאילו, מדברת איתו. כמו עכשיו, למשל. מה עשית היום לשיפור מצבך? אה... לא דיברתי עם מחשב עד עכשיו? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אז אני אפסיק לדבר עם מחשבים. אז את תפסיקי לדבר עם מחשבים? אתה ממש גאון... כאשר את אומרת ' אתה ממש גאון ' למה את מתכוונת שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך, ושאני לא מאמינה שאני מדברת איתך. אני מצטער. אנא ספרי לי בהרחבה ציניות, שרלוק. ספרי לי על כך בבקשה על הציניות? למה? אתה לא יודע מה זה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? איזה תשובה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? על מה? אממ.. חיי יהיו טובים יותר, לחוצים פחות, ונטולי טמבלים. כמוך. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אממ אני אפסיק לדבר עם מחשבים ואז אנשים יראו שאני לא מדברת יותר עם מחשבים? את עוברת תקופה קשה. ספרי לי עוד על כך. אתה ממש מעצבן אותי. I want my mommy במצב כזה ההפסד הוא לשני הצדדים. מה יהיה הצעד הראשון שאת יכולה לנקוט בו על מנת לשפר את המצב? המצב שבו אמא שלי באה? איזה הפסד? היא אדם נורא נחמד. האם תוכלי לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? הא? אממ.. יש לה שתי עיניים, ואף, ושתי ידיים... כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתיחסו אליך? כמו אלה רומית. כיצד את מרגישה עכשיו? מעוצבנת קלות. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני אומרת לעצמי "וואלה, את אחלה". את אומרת לעצמך "וואלה, אתה אחלה? לא, אני אומרת -את- אחלה. אני בת, כפרה. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? סנה בוער יפול מהשמיים. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? פיגור שכלי קל אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? איזה חלומות? האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? אני לא אוהבת אותך. כאשר את אומרת ' אני לא אוהבת אותך ' למה את מתכוונת שאני לא אוהבת אותך. שאת לא אוהבת אותי? כן, שרלוק מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? סוס הפוני הקסום שלי.

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

גם לי הייתה שיחה,והיא אפילו הייתה נחמדה... אבל המחשב הבן-יונה שלי כיבה את עצמו לפני ששמרתי... חרא בלבן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif

"תוכלי לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? הא? אממ.. יש לה שתי עיניים, ואף, ושתי ידיים." -
"בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? פיגור שכלי קל"
קרע אותי

GalBatz

New member
הא, אני מכירה את זה.../images/Emo87.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. כואבות לי השפתיים. כואבות לך השפתיים? אכן. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? יש לך ליפסטיק? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אתה צריך לענות על זה, לא אני. כאשר את אומרת ' אתה צריך לענות על זה, לא אני ' למה את מתכוונת לזה שהשאלה הופנתה אליך ולכן אתה הוא זה שצריך לענות עליה. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? רצון שלא יכאב לי..? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? זאת לא הייתה שאלה.>< זאתה לא הייתיה שאלה? לא. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני טופחת לעצמי על השכם. למה את מתכוונת ב'את טופחת לעצמך על השכם' לזה שאני טופחת לעצמי על השכם. לזה שאת טופחת לעצמך על השכם? לא. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ארגיש הרבה יותר טוב. והסובבים אותי ידעו ע"י כך שהם לא ישמעו אותי מתלוננת על זה כל הזמן. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? לא הייתי רוצה לראות את עצמי. אני לא אוהבת מראות. כיצד את מרגישה עכשיו? בסדר, מה איתך? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע מה שלומך. את אדע מה שלומך? לא היית אמור לכתו "את תדעי מה שלומי", אם כבר? מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? "לא נורא, אל תעלבי, את בסך הכל מדברת עם תוכנה מטומטמת." מה עשית היום לשיפור מצבך? הכנתי שיעורים. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שום דבר מיוחד. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אין לי חלומות כרגע, תודה.

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

לא נורא, אל תעלבי, את בסך הכל מדברת עם תוכנה מטומטמת:D
איך את מפרגנת לעצמך? אני טופחת לעצמי על השכם. למה את מתכוונת ב'את טופחת לעצמך על השכם' לזה שאני טופחת לעצמי על השכם. לזה שאת טופחת לעצמך על השכם? לא.

GalBatz

New member
האהא. עוד אחד עמוק במיוחד.../images/Emo87.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. * מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? ~ תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת # מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? % האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? ^_^ על מה תרצי שנדבר עכשיו. נסי להיות ממוקדת $ אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? ---> האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? @_@ זוהי התחלה טובה אך דרושים לי יותר פרטים בכדי שנוכל להתקדם >.> האם תוכלי להרחיב בנושא? <.< אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? :X נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? -_- ספרי לי מה גורם לך להרגיש מאושרת :( כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה ): מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? :O איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? :{} האם את מוכנה לפרט יותר בכדי שאבין? XD על מנת שאוכל להבין טוב יותר האם תוכלי לפרט T_T אהמ... לבריאות.

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אורה+קסם+קטני נקרעים מצחוק

HaMsTeR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבץ כפרה,../images/Emo118.gif

את יודעת שליפסטיק לא עוזר לשפתיים יבשות אלא רק מייבש אותן עוד? (היה את זה באיזה "הידעת" שקראתי. וחשבתי שקראת את כל ה"הידעת" שאני קראתי. חוצפה.) וכשאני אפסיק להיות עצלנית אני ארים את הטלפון ואתקשר אלייך בקשר למחר. אם תראי את ההודעה הזאת לפני שאני מתקשרת (שימי לב לשעה ולעובדה שכבר התקשרתי פעם אחת היום), תתקשרי את. אם הטלפון יצלצל זה יהיה תירוץ טוב להזיז את התחת מהמחשב.

למעלה