זיגייייייייייייD:../images/Emo108.gif
פה לגברים^^ פה לנשים ^^ ופה ללירון ^^ --------- -שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רוצה לאכול את קסם -אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? בכך שהייתי אוכל את קסם -בכך שהייתיי אוכל את קסם? כן -מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני אומר לעצמי, היא בנאגם! ג'יזס קרייזלי, תפוס את עצמך בידיים! בסוף יבינו שהיא נעלמה! -אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? מושלמים, טעימים, ושבעים -ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני מאונן עם תמונות פרונט ערומות של סיגל -בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? בזכות אמביציה -אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? כרוב, נו ברור! -מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? רעב מתמשך לקסם -אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? כדאי לי לאכול את קסם?
-מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אדע אם לאכול את קסם? -מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אדע אם לאכול את קסם! -נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? קסם תיעלם -איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? עם קסם בבטן
-האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? מתעלם