זיבי תגידי

לי-אור.

New member
זיבי תגידי

אם נניח ותיקים שהלכו קצת לחופשה וחזרו- האם הם נחשבים חדשים לא רצויים או שהם יכולים להישאר קצת גם, או לפחות הם יכולים לבחור בדלת השלישית משמאל דווקא? לי-אור וילון מספר שלוש בבקשה

א י ל ה

New member
זיבי רגע

לפני שאת מתייחסת, שימי לב שזה כולל תרמילים ותיקים שהלכו לחופשה, לא רק תיקים. זהו, עכשיו תתייחסי. א י ל ה תיק בעין

lamalo

New member
זיבי יקירה

ומה בנוגע לתיקים באפילה ולטיקים בעין? הם גם?

לי-אור.

New member
זיבי עוד משו

מה שההיא שם למעלה חידדה זה חשוב. כי זה גם תרמילים גם תיקים וגן נעלם אחד. עכשיו תתייחסי לי-אור אני אקח את עור הנחש

א י ל ה

New member
זיבי רק עוד שניונת

כי השאלה לגבי התיקים שהלכו וחזרו הייתה אם הם יכולים להישאר קצת. אז תגדירי קצת. זהו. עכשיו. תתייחסי כלומר. א י ל ה תיק-ווה.

לי-אור.

New member
הא וזיבי אחרון ודי

כשאת מגדירה תיקים שהלכו וחזרו , תגדירי גם כמה צמחים או ירקות. לפני הקצת. מעט. היה לי חשוב לבקש את זה. לי-אור תיק- רע

א י ל ה

New member
זיבי לא פייר

למה שהאחרון ודי יהיה שלה? אני חשוב לי לבקש גם כל מיני דברים. למשל, כשאת מגדירה, אז איך בכלל מבדילים בין פירות וירקות? נגיד, מלפפונים, זה ירק? נגיד, אפונים, זה פרי? וכמה מהם נכנסים לתיק? את מוכנה להתייחס לזה, בבקשה? א י ל ה תיק-פצו לי

לי-אור.

New member
זיבי נוסף על החשבון

חשוב לי להבהיר <לפני הגוונים> שאפונים זה בתרמיל בכלל ומלפפונים ותיקים זה במדף נפרד. זהו. עכשיו תסכמי ותגישי תקציר. מנוקד כי כאלה שלא מבינים. לי-אור תיק-ערב

א י ל ה

New member
זיבי רק שנייה לפני

תמסרי להיא מלמעלה את ה"יש" הזאת שהתגלגלה לכאן. מילא לכאן, אבל מה זה כואב לי הראש עכשיו. "יש" לי כאב ראש. א י ל ה ישצ´ה פששצ´ה

אפי לוג

New member
לי-עור

באופן חד פעמי החליט המנהל להעניק לך תעודת תושב חוזר. המיסים עלי.

לי-אור.

New member
זיבי אגב

יש בתוך התיק שלי גם פלומבה של אפי.משעווה זה כי היא טובה אלי. לי-אור מוחה דמעה

לי-אור.

New member
נפל

מצטערת אני יכולה לתת לך רק חצי. קיצוצים יו נואו. לי-אור חצויה.

א י ל ה

New member
אפו

קליפסה אחר כך, טוב? עכשיו אין לי כל כך זמן. א י ל ה דוחים קיצים

למעלה