"זחילה"

tha doggfather

New member
"זחילה"

אנשים אני חייב עזרה.. אם אני עומד ויש שלט זכות קדימה ואני לא רואה טוב... ואני לא רוצה לעשות עצירה מוחלטת.. אלא רק להתקדם קצת כל פעם... עד שאראה שהכביש פנוי ואפשר לפנות.. אז איך אני עושה את זה? אני מסתבך עם הקלא' והברקס.. . תודה רבה..

mc bige

New member
מרים קצת את הקלאץ'

ואז האוטו "גולש" או כמו שאתה אומר "זוחל".... זה רק אם אתה בכביש ישר אם אתה בעלייה אז אתה צריך להרים ממש ממש ממש קצת את הקלאץ' עד שיהיו רעידות, ואז להכניס קצת גז, ולשחק עם הקלאץ' לבפנים ולבחוץ, וכל הזמן ללחוץ על הגז חלש בשביל שהאוטו יגלוש.... אבל קשה ללמוד על יבש תבקש מהמורה שילמד אותך....

tha doggfather

New member
א. תודה...

ב.... בעלייה.. להנכיס את הקלאץ' עד שיהיהו ריעדות ואז עם הגז.. אבל מה הכוונה לשחק עם הקל'אץ' בפנים ובחוץ? תודה..

mc bige

New member
כנס

אני מדבר איתך בעלייה, נגיד אתה עוצר, ואז אתה רוצה לגלוש קצת כי אין שדה ראייה... אז אתה נגיד עוצר, לוחץ על הברקס ועל הקלאץ'-זה ברור... אחרי זה אתה משחרר טיפה את הקלאץ' ואז אתה רואה את הסטיק של ההילוכים מתחיל לרעוד, בשיעורים יותר מאוחרים שתכיר כבר את הרכב אתה לא תצתרך להסתכל על ההילוכים בשביל לראות עד מתי להרים את הקלאץ, בכל מקרה אתה מרים קצת את הקלאץ' עד שיש רעידות, ואז אתה מהר עובר מהברקס לגז, ומתחיל ללחוץ על הגז, לא חזק אלא נחמד כזה, ובאותו הזמן אתה עובד עם הקלאץ'-זאת אומרת אתה מכניס ומוציא מכניס ומוציא, להכניס זה בשביל להאט את האוטו ולהוציא זה בשביל לגלוש יותר מהר, וככה כאילו אתה גולש בעלייה.... מקווה שהבנת ועוד העפם אני אומר, תבקש מהמורה שלך לעבוד איתך על זה כי קשה להסביר את זה על יבש

tha doggfather

New member
אוקיי הבנתי..

ואבקש ממנו לעבוד איתי על זה. כי היום היה לי כזה דבר ונכבה לי האוטו בפעם הראשונה.. ובפעם השניה הוא עזר לי.. אז רציתי לדעת איפה טעיתי. אבל הבנתי. פשוט שיחחררתי את הקלאץ' מהר מידי.. תודה רבה!!!

למעלה