זזזזזזז

RedStorm

New member
זזזזזזז

אני לא זוכר עם התעוררתי או לא.......או שבכלל זה היה גם חלום אבל אני חושב שהייתי בהכרה ...ונסיתי לשכנע את עצמי שאני חולם בתקווה שיהיה לי חלום צלול..... ולאט לאט שריקה מוזרה , שאין לי מושג מאיפה הגיע (בטח מהרראש) התחזקה יותר ויותר וככל שאני מנסה לשכנע את עצמי שאני חולם השריקה התגברה... היא הפכה להיות כל כך חזקה ...שכבר לא יכולתי להמשיך ...הפסקתי לשכנע את עצמי ....שאני חולם והיא נעלמה....? ? מה ? למה ?

LucidGuess

New member
גם לי זה קרה

לפחות פעמיים בעבר כשניסיתי לעשות ווילד שמעתי את השריקה הזאת בשתי האוזניים, והיא הלכה והיתגברה עד שהיא הפכה להיות כל כך חזקה ומחרישת אוזניים שלא יכלתי להמשיך והפסקתי את הווילד, אני מניח שזו עוד אחת מהתופעות הרבות שאפשר לחוות בזמן ווילד, תהנה מזה עד כמה שאפשר!
LucidGuess

RedStorm

New member
לא ניסיתי

לעשות ווילד.....ולא חוויתי בחיי חלום צלול...... אבל קראתי באותו לילה על חלומות צלולים , ובליבי קיוותי לאחד

Variety

New member
תגובה

היי, לדעתי זה התחלה של חלום. השריקה היא באמת רעש מהמוח שלנו - כחלק מהתהליך של הכניסה לחלום. גם לי זה קרה.

דנה^^

New member
הרגע הזכרת לי..

שלפני יום\יומיים או שמא 3.. בקיצור בצהרים נרדמתי על הספה ואני זוכרת שלב מסויים שכאילו ניסיתי לזוז אבל לא ממש הצלחתי והייתי צריכה להיאבק בזה.. יכול להיות שניסיתי לזוז בזמן השיתוק או משהו וכשלא הצלחתי זה העיר אותי אבל מרוב העייפות נרדמתי שוב ישר או משהו.. שאלתי אח"כ את אמא שלי אם היא ראתה אותי זזה או משהו והיא אמרה שממה שהיא ראתה ישנתי ממש בשלווה ושרק החלפתי צד פעם אחת, אז או שזה מה שקרה (ואז זה אומר שכל לילה אני נאבקת בזה הרבה מאוד פעמים כי אני מתהפכת בלי סוף :)) או שזה היה חלום.

למעלה