זו שוב אני

The Reuty

New member
זו שוב אני

מצטערת שאני מתקרצצת אבל אני אובדת עצות ומיואשת כבר. אני לא יכולה לכלכל את עצמי ב460 שקל לחודש. אני צריכה לשלם על עצמי גם כרטיסיה כי שלומית לא עושה החזרים על חופשי חודשי ו/או כרטיסיות כי אני גרה בתוך המעון. אני מרגישה לא רצויה בעמותה הזו וזה חבל. ממש נחמד לי במקום שאני משרתת בו אבל יש את הדברים הקטנים שהורסים לפעמים הכל, וכמה שאני מנסה לא לתת להם להרוס לי את השירות, זה לא מצליח. אני לא רוצה לעבור משם כי כיף לי. והקטע הכי "מסריח" זה שהרכזת שלי מאשימה אותי שלא שמתי מספיק דגש על היותי צמחונית ועל כמה זה "חמור"(אלו היו המילים שלה). כתבתי להם את זה בטפסים, איפה עוד הייתי צריכה להזכיר את זה?! זו ממש חוצפה והם מוציאים לי את כל החשק בלתרום. המיואשת.

Mיקי_

New member
זה ממש ממש עצוב.

וחוץ מזה שאת בעיני צודקת אין לי הרבה לתרום לך לצערי. אם טרחת לציין את זה עשית בשכל, ועשית בסדר, מכאן והלאה כל הסיפור פשוט מעציב אותי, כי בעיני שלומית היא עמותה מצויינת, וחבל שיש בנות שנתקלות בכאלו קשיים.

The Reuty

New member
אז זהו?

אין לי מה לעשות יותר בנידון? פשוט לשתוק ולספוג את היחס הזה? זה פשוט עצוב, לא הסיפור אלא היחס. החוצפה שלהם להאשים אותי לדעתי עברה כל גבול. אבל אני לא אוותר, אני אמשיך להלחם ואין מצב שאני אשרת קרוב לבית.. תודה בכל מקרה על העזרה.

Mיקי_

New member
להמשיך להילחם בהחלט

אני הייתי פונה שוב לגורם המפקח ומבקשת פגישה אישית. אבל לי בהחלט אין יותר איך לתרום לך חוץ מלעודד אותך. חבל שזה כך, שלומית היא באמת עמותה מצויינת ואני לא יודעת למה זה קורה אחרת דווקא אצלך. לי הייתה את הרכזת הכי תומכת והכי נפלאה שיכולה להיות (עדי) ואני אוהבת אותה עד לב השמיים. חבל שאצלך זה אחרת.

עשית שירות לאומי ברמת גן?

אני מכירה רכזת של רמת גן בשם עדי. אם את מתכוונת אליה אני מסכימה איתך בכל מילה.היא ממש חמודה ודואגת. אני עושה השנה שירות לאומי בפ"ת והאמת שהרכזת שלי בכלל לא משהו,היא אדישה וקרירה ולא דואגת לכל מה שאנחנו צריכות בדירה ובכלל. את עכשיו עושה שניה שנייה או שכבר סיימת? אם כן אז איפה??

Mיקי_

New member
שנה שעברה היא הייתה ת"א רמת גן

השנה היא רמת גן גבעתיים וזו אכן אותה עדי. סיימת ש"ל בעצה - המרכז הישראלי לעזרה עצמית והדדית

אין מה להגיד,

בוחרים מקום שירות לפי הרכזת
. רעות - מי הרכזת שלך? אני לא רוצה לעשות כאן סכסוכים פנימיים, אבל גם לידידתי מקורס הקיץ, ריקי, שגם כותבת כאן בפורום (תחת השם האגדי "מוסקווה לובוב"), היו קשיים לא נורמליים בכלל עם הרכזת שלה, שהאשימה אותה בכך שיש לה צליאק (אלרגיה לקמח), או במשהו דומה... עדי היא הרכזת שדומה קצת ליעל, נכון? טוב, מה זה "דומה" - תלתלים שחורים וארוכים
. אני מתלבטת באיזה איזור לשרת בשנה הבאה, ואין מנוס מהשיקול הלא כל-כך קל של רכזת אותו איזור. אני יודעת, זה נשמע קצת קטנוני מצדי, אבל האמת היא שזה לא כל-כך: אם אני גרה בדירת שירות, אני צריכה רכזת טובה, שתעזור במה שצריך וחשוב מכל - שתהיה לבבית ונחמדה, שתראה אמפתיה. אני מרוצה מאוד מיעל, וממליצה לכולם לבוא לחיפה. אחלה רכזת, אחלה דירה, שכנים לא משהו אבל בכל זאת. סתם, סתם...
. בכל מקרה, שמעתי על לא מעט רכזות ב"שלומית", ואנע מתחילה להיות טיפה מודאגת מהמצב. לפי מיטב הבנתי, יש כמה רכזות ממש קטסטרופליות. עם זאת, יש כמה רכזות ששמעתי עליהן רק דברים טובים מבנות שירות. אני מניחה שלפעמים זה עניין אינדיבידואלי... מילא. מיקי - את יכולה לספר לי עוד על "עצה", בבקשה? למשל - זה משהו בסגנון "ער"ן", שיושבים ומדברים בטלפון, או שזה יותר בסגנון "הפוך על הפוך"? מי מדיע לשם? מה במסגרת התפקיד? זה ממש מעניין אותי, ואני לא זוכרת שהיה רשום דבר כזה בחוברת של "שלומית".

Mיקי_

New member
כן

כבר רשמתי בעבר על עצה והתפקיד אז אני פשוט אתן לינק, אבל לשאלתך, זה משהו בין הפוך על הפוך לבין ער"ן יש יותר שיחות בטלפון, ופחות מפגשים (המפגשים הם גם קצת יותר מפחידים, כי אין לך מושג איזה בן אדם יושב מולך, והיה לי שם ניסיון די קשה עם פגוע נפש שעקב אחרי, וזה היה קצת מפחיד...) ואכן עצה לא נמצאת בחוברת, אני הגעתי לשם דרך יעל (לא היעל שאת מדברת עליה, היעל שאני מדברת עליה עזבה) שהמליצה לי ללכת לנסות, אז הם עוד קראו לזה בשלומית קל"ע (קבוצות לעזרה עצמית) ככה שזה מקום שהם חשבו שמתאים לי. זו עבודה שלא מתאימה לכל אחד ואחת. לעדי יש שיער חום גלי ארוך, היא בהירה ומנומשת גדולה גבוהה אמיהית ומ-ק-ס-י-מ-ה. השנה מי שאחראית על עצה היא הרכזת של ת"א שהשתנתה, ואני לא זוכרת את שמה ברגע זה אבל היא רזה בלונדינית עם שיער ארוך... נדמה לי ששמה אביגיל או משהו כזה.. כל אופן יש לי דברים טובים יותר וטובים פחות לומר על עצה, אבל בסופו של דבר זו הייתה שנה חשובה מאד בחיים שלי, עם תפקיד מרתק שלמדתי ממנו המון לחיים, אבל בהחלט לא אכלתי שם רק דבש, זו הייתה שנה קורעת, והיו תקוות שלא הסתדרתי עם הצוות או עם דרישות שנחתו עלי מחוץ למסגרת התפקיד, כך שאפשר להבין למה מקום כזה נחשב "מיוחד". נ.ב. השארתי כמה לינקים שונים, כדאי לך להיכנס ולקרוא בכולם...

newKiticat

New member
ברוך בואך למציאות הקשה

אני בצבא ומקבלת משכורת של 350. אני צמחונית ואוכלת תזונה מסויימת שמתאימה לסוכרת שלי. בעיקרון אני צריכה להלחם על מנת לנסות לראות עזרה, אבל לא כדאי לא לנסות לפחות. תנסי. לכי תדעי....

G 1 L A T

New member
ל NEWKITICAT

היי, יש לי שאלה בקשר לצבא, אם תוכלי לענות לי. את ממליצה להתגייס או שאת סובלת שם?

newKiticat

New member
אני חושבת שזה מאוד אינדבדואלי

ואם ההשוואה נעשת בין הש"ל לבין שאר החיים, אז הרי שהמסקנות יהיו שונות למדי מאשר אם ההשוואה נערכת בין הצבא לש"ל. בכל מקרה, חשוב לציין, שמומלץ וכדאי לך להגיע למקום שהכי מתאים לך- מבחינת נוחות ומבחינת יכולת למצות את הנתינה שלך. ובשניהם חשוב לציין- ש"המשכורת" הניתנת היא מינמלית עד מגוחכת ואבסורדית- היא לא באמת משכורת, אלא דמי כיס. אם את שואלת אם אני באופן אישי נהנת או סובלת אז ככה. הגעתי ליחידה מדהימה, עם אנשים מעניינים, עם מנטליות שלא ראיתי בסביבה החברתית שלי מעולם, ובשאיפה לתפקיד מעניין ותורם ביותר. נכון, המדים האלה הם נוראים. ויש לי רדסית איומה. אבל מתרגלים למדים אחרי כמה כביסות, ואני לא מתכוונת להשאר באותו מקום ספיצפי שאני אמשיך להיות תחת פיקודה של אותה סג"מ (הרדסית שלי).

למעלה