זו שאלה לרון אסיה חחח

Oppa Boy

New member
זו שאלה לרון אסיה חחח

רציתי לדעת אם תוכל לספר לי את הסיפור שלך ואיך הגעת למצב שאתה גר חי ועובד בקוריאה :) תודה רבה!

אפשר לשאול עוד שבוע, בינתיים שלג

היה לי שבוע עמוס בחוויות שבוע בו הייתי עסוק מאוד. אני עוד אשים כמה תמונות. בינתיים, תמונה של שלג שירד ביום רביעי ה-17 במרץ שזה בערך חודש יותר מאוחר ממה שיצא לי לראות שלג בשנים קודמות בקוריאה. היה ממש נעים עם השלג. הכל היה כל כך יפה. ראוי לציין שבדיוק מתחיל האביב, וכנראה אחרי היום החמים הראשון של העונה תתחיל פריחת הדובדבן בקוריאה. זה יוצא כמעט חודש לפני שממש הכל פורח. לגבי השאלה, אני מקווה לענות בהמשך, אפשר גם להזכיר לי בעוד שבוע.

יש מזג אויר מעניין בקוריאה.

זו שדרה בעיר קטנה ממש מחוץ לסיאול בצד דרום (קוואצ'ון). כאשר יש פריחה אני בטוח אחת השדרות הכי יפות. כאשר יש פריחה אז רואים שדרות שלמות פורחות בבת אחת. כידוע הקוריאנים אוהבים פרחים, וטיול בקוריאה באביב זו חוויה מיוחדת. אתמול היה מזג אויר בעייתי, אבק צהוב. סוג שדומה קצת לחמסין רק שזה לא היה חם במיוחד. האויר היה מלא באבק שהגיע כנראה מסין, וזה די לא בריא לנשום את זה. היום התחיל אותו דבר, אבל לפתע הטמפרטורה צנחה והחל לרדת שלג. אחרי כמה שעות של שלג עדין, פתאום בבת אחת התחיל לרדת שלג בכמויות. בשעה וחצי שהייתי בפגישה, הכל התכסה בלבן, וכשיצאתי כבר היתה שכבה של כמה סנטימטרים בכל מקום. כמו שאפשר לראות בתמונה העצים כאילו פורחים כולם בצבע לבן. מראה יפיפה שקשה להעביר בתמונות. ראוי כמובן להדגיש שוב שזה יותר מחודש אחרי שבדרך כלל כבר אין שלג בקוריאה. אני כמובן נהנתי מאוד, ורגע לפני שהגעתי חזרה הביתה קניתי הוטוק לכל המשפחה, כדי להתחממם קצת.

Oppa Boy

New member
רון עבר שבוע חחח

אז אני שואל את אותה שאלה שוב: רציתי לדעת אם תוכל לספר לי את הסיפור שלך ואיך הגעת למצב שאתה גר חי ועובד בקוריאה :) תודה רבה!

למעלה