זו שאלה די חשובה

asaffg1

New member
זו שאלה די חשובה

שהייתי בטיול בבית הספר למחנות השמדה התלבו אליינו גם כמה מדיומים ומתקשרים עכשיו אני כל הזמן שהיינו שם הרגשתי כאילו יש איזה נוכחות שם כאילו יש שם איזה סוגים של אנרגיות עכשיו המדיום שיהיה איתנו אומר שלפי מה שהוא מרגיש שיש שם עשרות אלפי נשמות (רוחות ) שמסתובבות שם עכשיו אני שמעתי בעוד כמה מקומות שאמרו שבכל מקום שרצחו יהודים בארופה באותה תקופה יש שם רוחות מסתובבות שם האם יש לזה ביסוס או משהוא כזה למרות שאני לא כל כך מהעמין לזה אבל יש לי איזה מין סוג של משהוא שאומר לי שיש בזה משהוא גם המתקשר ניסה איך שהוא לתקשר והוא הרגיש שיש הרבה מאוד אנשים שרוצים להגיד משהוא אבל לא יכולים . שמעתי על הדבר הזה בהרבה מקומות האם זה יכול להיות איך שהוא נכון ?

אני יכולה לאשר את על ידי חוויה אישית שהיתה לי

כשהייתי במחנות לפולין ואכן הייתי מתארת את זה כפי שמי שטייל עימך תיאר, החוויה אכן סעירה בעיקר לנוכח העובדה ששמעתי המון קולות בבת אחת מכוונים שונים וזה ממש עשה לי לא טוב כי היו שם המון נשמות שלא מצאו מנוח, וגם עשיתי בפולין סיאנס עד 5 וחצי בבוקר כדי לשחרר נשמות וזה היה ממש חוויה מטישה ומפחידה ריגשית.

לינוי כנסי

ראית כמה אנשים באו לפורום ואני רוצה לשמוע סיפור מימך בבקשה

טוםבת

New member
וואוו.. עשית סיאנס??? מה? איך?? זה לא מסוכן??

אני מתה לדעת על זה יותר (אחי ז"ל עשה את זה הרבה) ומפחדת. יכולה להסביר לי איך עושים?

למעלה