זו רק הצעה אבל...

זו רק הצעה אבל...../images/Emo140.gif

לפי דעתי צריך לעשות עוד שירשור הכרות כי בזמן האחרון הגיעו מלאאאא אנשים לפורום ... חוצמזה שאנשים אוהבים למלא פרטים על עצמם משום מה זה כיף כזה... כולם מוזמנים לשרשר הסכמתם (או התנגדותם...?)

Magi¢ Girl

New member
אוקיי, אז לי יש כמה שאלות.

שם: מקום מגורים: תחביב אהוב: זמר אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: להקה אהובה: יש לך חבר? כמה זמן? (אם כן, אם לא- תפסחו
)
מה החיה האהובה עלייך? מה השיר האהוב עלייך? מה התכניות שלך לחופש הגדול? בן כמה אתה ומה תאריך הלידה? איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי מה המאכל האהוב עלייך? מה השתייה האהובה עלייך? איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו] מילים שאתה מרבה להגיד: פתגם אהוב או עצה אהובה: תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: תציעו עוד שאלות!!
..

שאלות טובות

אבל למה לטרוח? כבר יש שרשור הכרות קיים בטאג-ליין... צריך רק להחזיר אותו לדף הפורום... קריפטונייט? זה התחום שלך.

חיפשתי ולא מצאתי את השרשור בטאג

ליין... אולי הורידו אותו. מי שפירסם אותו... מוזמן להחזיר

Magi¢ Girl

New member
אני עונה ../images/Emo68.gif..

שם: גל.
מקום מגורים: קיבוץ בצפון (מי שרוצה לדעת את השם- באייסיקיו
) תחביב אהוב: לשמוע מוזיקה ולרקוד. זמר אהוב: אין אחד מיוחד. תכנית טלוויזיה אהובה: קטנטנות (
), המורדים (
), מש"ה, חברים, מכושפות, מלך השכונה, אלן, ג'יי לנו... להקה אהובה: מוניקה סקס. יש לך חבר? לא. כמה זמן?
*פוסחת* מה החיה האהוב עלייך? גור כלבים! הכל חוץ מעכבישים/צפרדעים/ברחשים... מה השיר האהוב עלייך? "תחזור תחזור", "ככה מפנקים", "21 Questions".
מה התכניות שלך לחופש הגדול? אוהו! אני נוסעת לאילת ביחד עם עוד קיבוץ שכן, נסיעה לאשקלון ולת"א עם ההורים (במלון), לעבוד והרבה, להיות בבריכה ובים, לעשות קניות, להשתזף... בן כמה אתה ומה תאריך הלידה? בת 13, מזל קשת, 28.11.1989...
איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? קלסו (אז מה אם הוא טמבל!
) והייד. תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי- טוב נתחיל מחיצוני (
):
אני עגלגלה במקצת, פרצוף עגלגל, שיער חום מדורג מעל הכתפיים קצת ועיניים חומות. פנימי: אני "מים שקטים חודרים עמוק".. אני נראית שקטה ושלווה אבל מבפנים אם מכירים אותי טוב אני די רועשת ונרקומנית כזאת. אני יודעת לסלוח בקלות ואני נאמנה לחבריי.
מה המאכל האהוב עלייך? שניצל, חסה, כל מה שעם פטריות, צ'יפס, פיצה... מה השתייה האהובה עלייך? דיאט קולה ומים. איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? ג'ינס/מכנס טרנינג וגופיה. דרכים ליצירת קשר: 193080795, [email protected] 0- האיציק והמסנג'ר שלי. מילים שאתה מרבה להגיד: פאק יו, מוכשר/ת, היי/ביי, אוף פתגם אהוב או עצה אהובה: Think Pink
תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: שיח+ מנורה ביי

../images/Emo26.gifשלי, שלי, שלי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

שם: גם אני גל!
מקום מגורים: פ"ת תחביב אהוב: רק אחד? אוקיי, אז… מוסיקה. זמר אהוב: ג'ון לנון. תכנית טלוויזיה אהובה: מש"ה
, אלא מה? להקה אהובה: הביטלס. יש לך חבר? לא. מה החיה האהובה עלייך? חתול. מה השיר האהוב עלייך? נכון לרגע זה "Where is my mind” של הפיקסיז. מה התכניות שלך לחופש הגדול? להיפגש עם חברים, לראות הרבה סרטים, לנסוע קצת לטייל ולישון הרבה. בן כמה אתה ומה תאריך הלידה? אני בת (עוד מעט) 14. התאריך לידה שלי הוא 14/9/89. איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? הייד
תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי: שיער חום, עיניים חומות, קצת מטורללת. מה המאכל האהוב עלייך? פסטה. מה השתייה האהובה עלייך? לימונענע. איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? אין לי סגנון מוגדר. אני לובשת מה שנוח לי ויפה בעיניי. אבל כמעט תמיד תמצאו אותי בג'ינס וטי-שירט או גופיה. דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו] דיבור פנים אל פנים זו הדרך המועדפת עליי. אם אני חייבת לבחור, אז אייסיקיו. מילים שאתה מרבה להגיד: "אין מצב", "יש מצב", "זי*", "כוס אמ*", "וואלה", "יפה לך". פתגם אהוב או עצה אהובה: "תסתכל על עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים". תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: שיח ענק.

אני חדשה בפורום../images/Emo13.gif הינה תשובות..

שם: לי,ללא שם אמצעי,.ר. מקום מגורים:קריות תחביב אהוב:לעתיד: לירדוף אחרי פושעים, מירדפי מכוניות וקריאת ספרים. נכון לעשיו: קריאת ספרים, לשבת מול המחשב וליראות טיוי. זמר אהוב:אין אני מעדיפה להקות תכנית טלוויזיה אהובה:הרשת, דארק אנג'ל, מוטציות X, 7 ימים, של מי השורה הזאת?, אפקט הפחד, וכמובן מופע שנות השיבעים. להקה אהובה:אבריל לאבין והבנד, דה קולינג, לינקין פארק ואוואסנס. יש לך חבר?: NO WAY! ליבגוד במחשב?! NO WAY! כמה זמן? (אם כן, אם לא- תפסחו ): אנחנו ביחד שנה בקרוב שנתיים. מאז שקנו לי אותו בחופש הגדול
מה החיה האהובה עלייך?: הכי אני אוהבת סוסים אבל בכלליות אני ממש חולה על בעלי חיים. מה השיר האהוב עלייך?: here with me, bring me to life, naked.. אני בכלליות אוהבת שירים שמדברים על רגשות- רצוי שלי
מה התכניות שלך לחופש הגדול?: שומכלום בן כמה אתה ומה תאריך הלידה?: 14, 19.04.1989 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה?: ג'קי!! עשיתי מיבחן של איזה דמות אתה ויצא לי שאני ג'קי
תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי: Dark Angel- פני מלאך, נשמה אפלה. מה המאכל האהוב עלייך?: יש מלא אני צימחונית
.. אני נורא אוהבת פיצה ובכלליות הכי אני אוהבת אוכל איטלקי. מה השתייה האהובה עלייך?: תה קר בטעם לימון או אפרסק או נענע. איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב?: את הסיגנון שלי- בכלליות: שחור אפור ואדום. דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו]: איסי 176205576 מסנג'ר זמני: [email protected] מילים שאתה מרבה להגיד: NO WAY! פתגם אהוב או עצה אהובה:אים אני מדברת על מישהו אחר חוץ מעצמי.. סימן שהישתגעתי! תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: שביל.. מיספר עצי דקל.. כביש..

l u l i t a

New member
../images/Emo26.gif תשובות שלי ../images/Emo36.gif

שם: רומי מקום מגורים: רמת-גן תחביב אהוב: ריקוד זמר אהוב: סאבלימינל תכנית טלוויזיה אהובה: מופע שנות ה-70 או חברים להקה אהובה: אטומיק קיטן יש לך חבר? לא מה החיה האהובה עלייך? ארנב או כלב מה השיר האהוב עלייך? שירים מ-"גריז" מה התכניות שלך לחופש הגדול? הרבה... בן כמה אתה ומה תאריך הלידה? בת 11 , 15.5.92 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? קלסו תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי: שיער שטני עיינים חומות,מיוחדת המאכל האהוב עלייך? פיצה מה השתייה האהובה עלייך? קולה איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? בגדים שנוחים ויפים דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו] אייסי מילים שאתה מרבה להגיד: "סתבי" ו-"מה המצב?" פתגם אהוב או עצה אהובה: לא זוכרת תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: בניינים

MrJacKasS

New member
תשובות ../images/Emo104.gif

שם: אורי מקום מגורים: כפ"ס תחביב אהוב: להשתעמם זמר אהוב: אין תכנית טלוויזיה אהובה: "חברים" להקה אהובה: SOAD יש לך חבר? חבר? לא, אני לא הומו. כמה זמן? (אם כן, אם לא- תפסחו ) מה החיה האהובה עלייך? כלב מה השיר האהוב עלייך? SOAD - Toxicity מה התכניות שלך לחופש הגדול? לשבת בבית בן כמה אתה ומה תאריך הלידה? 15, 12/6/88 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? הייד תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי: חיצוני: מכוער. פנימי: נחמד. מה המאכל האהוב עלייך? פיצה מה השתייה האהובה עלייך? קולה איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? רגיל דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו]: אייסיקיו מילים שאתה מרבה להגיד: שתוק פתגם אהוב או עצה אהובה: לך תפליץ במים רותחים תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: עץ

HoNeY14

New member
זה כבר השאלון השלישי שלי היום../images/Emo122.gif

שם:דנה מקום מגורים:הרצליה תחביב אהוב:לא יודעת זמר אהוב:אין תוכנית טלויזיה אהובה:צ'יקי, פינת העור, רבלדה גיי, מש"ה, רוזוול, מלאך שחור ועוד רבים וטובים
להקה אהובה:לינקין פארק
וארווי
יש לך חבר? כמ זמן?(אם כן, אם לא-תפסחו-
פוסחת מה החיה האהובה עלייך?קיפוד עמקים
מה השי האהוב עליך?עכשיו? Runaway של לינקין
מה התוכניות שלך לחופש?הכל עוד פתוח בן כמה אתה ומה תאריך הלידה שלך?15. 6/3/88 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה?
הייד
תאר את עצמך בכמה מיליפ-חיצוני ופנימיבלע. כן אני עמוקה מה המאכל האהוב עליך?עוגת תפוחים של דוד שלי
מה השתייה האהובה עליך?מים איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב?אמ...ספורט אלגנט
דרכים ליצירת קשר[איציק, מסנג'ר, אודיגו]יונת דואר|תוכי מילים שאתה מרבה להגיד:
פתגם אהוב או עצה אהובה:אל תלכו לראות אקס-מן
תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימיןעצים ועוד עצים ובניין אני מקווה שאני לא תצטרך לענות על עוד שאלונים היום

oO yUvAl Oo

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם: יובל
מקום מגורים: ר"ג תחביב אהוב: לצייר, לרקוד... זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה תכנית טלוויזיה אהובה: מש"ה כאילו דדההההההה!!! להקה אהובה: Sugababes יש לך חבר? נון אוף יור ביזנס...
מה החיה האהובה עלייך? קשה... נראה לי כלבים... אבל גם ארנבים ואוגרים סיביריים! ונחשים! ולטאות! מה השיר האהוב עלייך? Part of your world- בת הים הקטנה, דיסני. ובעצם כל השירים של דיסני... מה התכניות שלך לחופש הגדול?
בעיקרון: לישון, לאכול, לראות טלוויזיה, מחשב, סרטים ברכה, וכמובן לא לעשות שיעורים. בת כמה את ומה תאריך הלידה? אני בת 14.5 1.11.88 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? פז!!!!!!! תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי: ג'ינג'ית. וזה אומר הכל.
המאכל האהוב עלייך? שוקולד!!!
מיי לוב!!! מה השתייה האהובה עלייך? מיץ תפוזים.
איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? הרבה נצנצים, ורוד, סגול וכסף. דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו]: איציק- 178289808 מילים שאתה מרבה להגיד: די כבר!
עופי ממני!!!
(מוקדש לאחותי האהובה) פתגם אהוב או עצה אהובה: "לימודים- זה רע לחיים" תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: עציץ

lestatgirl

New member
אוקיי אז ככה...

שם: אטי מקום מגורים: ראשוןן לציון תחביב אהוב: טלוויזיה זמר אהוב?: אני לא אוהבת זמרים אני לא אוהבת להקות אני אוהבת מוזיקה תוכנית TV אהובה: חברים תמיד הייתה שם בישבילי וקשה לי לחשוב על זמן שהיא לא משודרת בערוץ 3 להקה אהובה: ראה סעיף זמר אהוב אין חבר בגיל הזה זה סתם שטויות אני בת 14 החיה האהובה עליי זה חתול אני אוהבת המון שירים בעיקר שלל סוגי הרוק למיניהם תוכניות לחופש הגדול? לשכנע את אמא לעשות עגיל בשפה ולקוות שאף ציפורן לא תישבר אני יהיה בת 14 ב9.9 דמות אהובה במש"ה מהבנות ג'קי מהבנים קלסו תאור? אמ.. חיצוני יש לי אופי טוב ! פנימי לפחות אני נראית טוב.... מקווה שיש לכם מספיק שכל להבין שתיה אהובה קולה ורק קולה סגנון להוש אהוב ? סגנון שלי מתרחב שחור ודברים מיוחדים ונדירים יש לי איציק מלים שאני מרבה להגיד? אמ..... לא יודעת בד"כ אני נרדמת בשיחות פתגם או עצה אהובה: לראות זה לא כ"כ שווה אם שום דבר הוא לא כמו שהוא נראה אני יכולה בלי להסתכל החלון להגיד לך שיש מדרכה ואז עוד בניין בד"כ אני יותר קוראת מאשר כותבת אז אני מבינה אם אין לכם מושג מי אני

BiRd Of PrEy

New member
ווווואאאאאאאנייייייי../images/Emo70.gif

שם: מריה מקום מגורים: נתניה (עיר הפשע והרשע מוהאהאה
) תחביב אהוב: יש שלוש..
לנגן בגיטרה, לצאת עם חברים, ולגלוש באינטרנט
זמר אהוב: זמר אהוב?? אין! אני עם להקות... אם כבר פרדי מרקורי, שאנון הון, ליין סטייל וכ'ו אבל זה לא ממש נחשב כי זה סולנים של להקות
אה וג'רי קאנטרל
תכנית טלוויזיה אהובה: מש"ה אלא מה
להקה אהובה:וייייפי
קווין, בליינד מלון, פינק פלויד, דה דורס, אליס אין צ'יינז.. יש לך חבר? בתהליכים
מה החיה האהובה עלייך? כלב
מיוחדת שכמוני
מה השיר האהוב עלייך? בתקופה זו Queen - Bohemian Rapsody אבל חכו זה מתחלף מהר
מה התכניות שלך לחופש הגדול?אה.. סתם לונה פארק, אילת אולי.. מה שעושים בחופש
בת כמה את ומה תאריך הלידה? 13 וקצת יותר מוחצי.. 4.12.89 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? הייד וליאאאאאוו תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי אני מסטולההה
חח סתם לא מתארת! מה המאכל האהוב עלייך? אמ.. הצ'יפס של מאמא
מה השתייה האהובה עלייך?מיץ תות בננה של ספרינג (פרסומת סמויה
) איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? איך שהאנשים בתקופת הגראנג' התלבשו
דרכים ליצירת קשר:ICQ:311225361 מילים שאתה מרבה להגיד: זין, שתוק, אני אלוהים פתגם אהוב או עצה אהובה: אין
תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין:חניה

popit

New member
צודק מלא הצטרפו מאז!אני עכשיו!!!

שם:שרון מקום מגורים:מודיעין תחביב אהוב:טלוויזיה, אינטרנט... זמר אהוב:יש לי רק זמרת אהובה וזאת אבריל לאבין... תכנית טלוויזיה אהובה:מופע שנות ה70 (דהה) וחברים (אבל מופע שנות ה70 יותר יפה)...וגם אבא חורג אמא חורגת זה נחמד.. להקה אהובה:אין יש לך חבר?לא כמה זמן? (אם כן, אם לא- תפסחו ) מה החיה האהובה עלייך?אממ...כלב? מה השיר האהוב עלייך?אין לי מושג אני צריכה לחשוב על זה! מה התכניות שלך לחופש הגדול?נופש בצפון, פארק מים... בן כמה אתה ומה תאריך הלידה?בת 14 באוקטובר תאריך לידה 4.10.89 איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה?הייד ואז את ג'קי תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי:פנימי:רגישה,נחמדה, חברותית... חיצונית:גבוהה!(מטר 72), שיער חום, עיניים חומות, לא שמנה... מה המאכל האהוב עלייך?בלינצ'ס!!!(זה דומה לפנקייק!) מה השתייה האהובה עלייך?קולה... איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב?רגיל אבל יפה...ושלא יהיה פרחי! דרכים ליצירת קשר [אייסיקיו, מסנג'ר, אודיגו]אי סי קיו:335201938 מילים שאתה מרבה להגיד:טוביק,סבביקו... פתגם אהוב או עצה אהובה:That's Cool...חח מאיפה לי? תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין:פרגולה, עצים, דשא...הגינה שלי!

BiRd Of PrEy

New member
סליחה על הבורות..

אבל הרבה אוהבים את אבריל.. ואני לא מבינה.. מה יש בה שאין בבריטני,כריסטינה ושאר המסחור?

popit

New member
פשוט...

לא יודעת היא לא עד כדי כך פופית כמוהן וזה אל שאני שרופה עליה... פשוט השירים שלה קליטים וקלילים כאלה ואני אוהבת את הסגנון... אבל אני לא מטורפת עליה או משהו אז שלא נגרר לריב טוב?

למעלה