אני עונה ../images/Emo68.gif..
שם: גל.
מקום מגורים: קיבוץ בצפון (מי שרוצה לדעת את השם- באייסיקיו
) תחביב אהוב: לשמוע מוזיקה ולרקוד. זמר אהוב: אין אחד מיוחד. תכנית טלוויזיה אהובה: קטנטנות (
), המורדים (
), מש"ה, חברים, מכושפות, מלך השכונה, אלן, ג'יי לנו... להקה אהובה: מוניקה סקס. יש לך חבר? לא. כמה זמן?
*פוסחת* מה החיה האהוב עלייך? גור כלבים! הכל חוץ מעכבישים/צפרדעים/ברחשים... מה השיר האהוב עלייך? "תחזור תחזור", "ככה מפנקים", "21 Questions".
מה התכניות שלך לחופש הגדול? אוהו! אני נוסעת לאילת ביחד עם עוד קיבוץ שכן, נסיעה לאשקלון ולת"א עם ההורים (במלון), לעבוד והרבה, להיות בבריכה ובים, לעשות קניות, להשתזף... בן כמה אתה ומה תאריך הלידה? בת 13, מזל קשת, 28.11.1989...
איזה דמות אתה הכי אוהב ממש"ה? קלסו (אז מה אם הוא טמבל!
) והייד. תאר את עצמך בכמה מילים- חיצוני ופנימי- טוב נתחיל מ
חיצוני (
): אני עגלגלה במקצת, פרצוף עגלגל, שיער חום מדורג מעל הכתפיים קצת ועיניים חומות.
פנימי: אני "מים שקטים חודרים עמוק".. אני נראית שקטה ושלווה אבל מבפנים אם מכירים אותי טוב אני די רועשת ונרקומנית כזאת. אני יודעת לסלוח בקלות ואני נאמנה לחבריי.
מה המאכל האהוב עלייך? שניצל, חסה, כל מה שעם פטריות, צ'יפס, פיצה... מה השתייה האהובה עלייך? דיאט קולה ומים. איזה סגנון לבוש אתה הכי אוהב? ג'ינס/מכנס טרנינג וגופיה. דרכים ליצירת קשר: 193080795,
[email protected] 0- האיציק והמסנג'ר שלי. מילים שאתה מרבה להגיד: פאק יו, מוכשר/ת, היי/ביי, אוף פתגם אהוב או עצה אהובה: Think Pink
תסתכל מהחלון ותגיד מה יש בחוץ בצד ימין: שיח+ מנורה ביי