זו רק אני?

קארן_@

New member
זו רק אני?

או שיש פה ב-מ-ק-ר-ה עוד מישהו????????? סתם מרגישה לבד.... ודווקא עכשיו הכל יוצא לי החוצה, לא רוצה כבר לבכות, כי העניים שורפות מדי, לא רוצה כבר כלום. כי כלום כבר לא מסתדר לי כמו שחשבתי שיסתדר. סתיו יקרה שלי, אני כ``כ אוהבת אותך. מיד שולחת לך מייל. אבל עכשיו קראתי את ההודעה שכתבת והרגשתי מחנק בגרון. אני כ``כ יודעת על מה את מדברת.... הרגשתי שכל מה שאני רוצה לעשות זה לחבק אותך חזק חזק ולא לתת לך ללכת. לעולם. את בחורה מדהימה סתיו שלי, ואת יודעת מה היתה דרכי לגלות זאת. אסור לך ללכת עכשיו יקירתי, לא אחרי שמצאתי אותך ואת חשובה לי כ``כ. ותמיד תמיד ברגעי משבר נוראים כמו זה שהיה, תחשבי על התכנון שלנו, זה שיום אחד נגשים ונהיה הכי מאושרות בעולם... אוהבת אותך, אהבה של נפש תאומה... אל תשכחי זאת. תרנגולת מתוקית, אני כ``כ שמחה שכתבת וכתבת, אני אוהבת שאת מוציאה את כל ההצטברות הזאת ממך... פשוט תמשיכי לכתוב, זו הדרך. תראי כמה אנחנו אוהבים אותך פה, זה לא מבהיר לך כמה את מדהימה? ותודה שכתבת כאן שירים של הביטלס, הם תמיד מעלים חיוך על פני (רק פעם הבאה, אם אפשר, אני אשלם לך כמובן, תכתבי קצת משירי ``המשפחה``.... איפ יו נו וואט איי מין......) מאיה מתוקה, אני כ``כ שמחה שאת דואגת לצרכים האלו, על אף הקושי שודאי טמון בהם. הזמן הזה חשוב ויקר מפז. את אחד האנשים החזקים שהכרתי, ותמשיכי להקשיב לרחשי ליבך, זה הדבר החשוב מכל. ולך ילדונת יקרה שלי, כ``כ רוצה להתקשר, יודעת שאת ערה אבל מקווה שאולי בכל זאת הנחת את ראשך הקטן על הכר ונרדמת קמעה.... אוהבת אותך יותר ממה שאת יכולה לתאר. אל תהיי עצובה, כי אז גם אני אהיה... וזה לא יהיה נחמד בכלל.... ואל תשכחי שאני דואגת לך ואל תגידי לי שלא צריך. חברים שלי, מקווה שיעבור עליכם יום מתוק, עלי יעבור יום ארוך מהרגיל, מקווה שאשרוד אותו ושאולי בין לבין אוכל להכנס לכאן לבדוק מה שלומנו. שולחת לכם חיבוקים חמים למרות השרב הכבד שהובטח... קארן.

קארן_@

New member
יש עכשיו ברדיו את-

``מישל`` של הביטלס....... שיר כ``כ יפה. למה אני בוכה כל פעם שאני שומעת אותו??? ;-(

ילדונת~

New member
יפה שלי....

מתוקה שלי אני מקווה שאת בסדר עכשיו... דואגת לך ואל תדגידי לי לא מובן??????!!!!! חומד מתי תלמדי שאת תמיד יכולה להתקשר אוףףףףף ברור שלא ישנתי אבל מקווה שאת נחה עכשיו טיפה לפחות.... ותשתי היום משהו תחזיקי מעמד שלך מתמיד לתמיד אני

קארן_@

New member
איזה נחה מאמי......

אני בלימודים! ואת איפה??????? כמובן שלא הלכתי לישון, ואני קצת מסוחררת. יעבור... יש לי עוד קונצרט היום בערב..... היום הזה לא הולך להגמר! יפתי שלי, אוהבת אותך כ``כ, ובאמת באמת, בקשר אלי- אין מה לדאוג, אני אשתדל לשתות היום, אפילו בכוח. אותו דבר את. נכון? חולה עלייך, קארן

ילדונת~

New member
קארן.....

אני בבית חומד אין חשק ללמוד חשבתי ללכת רק לשעה היסטוריה בכל זאת יש לי בזה בגרות השנה אבל בסוף ויתרתי אין חשק עוברת ימים קשים... והיום האחות תבוא ותיהייה מסכנה כי הכל יצא עליה... )-: חומד אניאוהבת אותך וסומכת עלייך לגבי השתייה אבל בכל זאת דואגת

קארן_@

New member
אהובתי שלי!!!!!!

סליחה. רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך לגבי אתמול..... אם רק הייתי יודעת באיזה מצב היית, אם רק הייתי יודעת שאולי שיחת טלפון קטנה, הייתה יכולה לעשות ולו טיפונת טוב...... מאמי שלי, את יודעת שאני גאה בך על זה שעלית על המשקל, ועוד יותר על זה שעלית.... מתוקה, אנחנו יודעות כמה זה רק תורם לך עכשיו ויותר מהכל- לצו הממשמש ובא..... תחשבי על זה בצורה הזאת ותראי שלא תתבאסי כ``כ למרות שאני באמת יכולה להבין..... אבל אני גאה בך. כולנו גאים בך. את משו את! ומגיע לך על זה צידה של נשיקות לכל היום! (תוודי שהכל הגיע, 1,958,636 במספר......) קארן שלך!

ילדונת~

New member
אני חולה עלייך נשמה.....

אני יודעת שאני חייבת לעצמי את העלייה הזאת אבל למה כל כך רע לי??????? נראה לי רע לי בכלל והעלייה בכלל לא תורמת... חומד יאללה רוצי לשיעור תלמדי גם במקומי ....(-: ולגבי המשלוח בדקתי ספרתי שוב ושוב ושוב אבל נראה לי שיש טעות הגיעו 1,958,637 הגיעה אחת יותר מעניין איך היא הסתננה למשלוח??????? חומד תודה אוהבת המון נשיקות

חחחחחח....נחשי?

רגע....נוספה רק אחת? אני אחנוק את ביונה הזו...שוב פעם היא! תמיד עושה לי בעיות...אני צריכה לעבור לעבוד עם שובך אחר...יותר אמין. חמודה...אז הנה אני שולחת לך באון לין.....עוד 45356 נשיקות שכנראה היונה הפילה איפשהו בדרך. אם לא מגיע...תודיעי לי ואשלח שוב. אוהבת אותך וגאה בך על כך שאת ממשיכה... למרות שקשה וכואב. אל תעשי יותר מידי צרות לאחות...היא בסך הכל באה כדי לעזור לך. טוב...נו...רק קצת. אבל תשתי! חם היום... אוהבת אני.

ילדונת~

New member
אני יכתוב תלונה ליונה.......

זה לא בסדר כל פעם היא מוסיפה לי אחת נו מה קורה איתה מאיפה היא מביאה אחת יותר???? תסבירו לי?????????? ומותר לי לעשות בלאגן לאחות היא מקבל כסף בשביל זה חחחחח (ניבוש אמרה את זה) לא סתם אני אשתדל לא להוציא עליה הכל.... שולחת לך חיבוקי ענקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוהבת המון

אני אכתוב תלונה!

למה היא הביאה רק אחת יותר? שלחתי הרבה יותר מאחת! אוףףףףף איתה! תמיד עושה צרות... את כל מה שאת צריכה להוציא....חופשי חודשי כאן. שולחת לך חיבוקי עוד יותר ענקי...וחם...קארן חיממה אותו כל כך...תתלונני אצלה אם את מקבלת מכת כוויה. אוהפת אני.

קארן_@

New member
הנשיקה המיותרת...........

הוספתי אותה למשלוח, היא על תקן ``נשיקת ספייר``..... את יודעת שאם במקרה נשיקה אחת לא תסחוב את כל הדרך עד אלייך... וחוץ מזה, מה את סופרת? מה את לא סומכת עלי????? :-( זה-לא-נעים.... ילדונית שלי, גאה בך כמו שלא תוכלי לתאר לעולם, אוהבת אותך מייאוד מייאוד, ואני מבקשת ממך לשעשע את האחות, שחקו איקס עיגול, קלאס או משהו.... לא יפה... אורחת.... מתה עליך נשמתי שלי, בוטל לי שיעור אז עכשיו אני אחזור הביתה, ובערב שוב אצטרך להיות פה בגלל הקונצרט... לא ברור לי למה היום הזה נמתח כמו ממססטיקקקקק את שותה מותק? יופי. (בתקווה שהתשובה היתה חיובית)-(וחסר לך שלא....) חושבת עלייך ה-מ-ו-ן, קארן

קארן יקרה

הדברים עוד יסתדרו להם...אסור להפסיק להאמין בכך. אבל עד אז...אל תשכחי לדאוג לעצמך. וזה אומר לשתות ולאכול...ולישון! את מדהימה אותי בכל פעם עם הכוחות שיש לך...איך את מוציאה אותם משום מקום...קוסמת גדולה את! אבל גם מותר לבכות. ומותר לכתוב לנו על הכאב. ומותר לצעוק...ממילא אף אחד לא שומע דרך הרשת...אז חופשי. גם את צריכה להוציא ולשחרר...לא רק לעזור לכולם כל הזמן. מקווה שלא תשכחי את זה. שיעבור עליך היום הכי קל שאפשר. בלימודים...ובקונצרט...רק אל תשכחי להכניס משהו קטן לפה בין לבין... אחרת המכונה הנפלאה שלך תפסיק לעובד ותתחיל לפרפר ולהוציא מיץ עגבניות במקום תפוזים. אוהבת אותך קבלי גם את מלאן ת`לפים חיבוקים ונשיקות והחיבוקים חמים! חיממת אותי כל כך אז אני חייבת להחזיר לך באותו המטבע... בריאה עליך אני. נ.ב. האי.סי. עובד או לא?

קארן_@

New member
אבל מאיה.. אני לא אוהפת מיץ-

עגבניות.... ולכן יש לי את כל הסיבות שבעולם להיות ילדה טובה ולהקשיב לך.... אגב, הקוסמת הגדולה זו את למעשה, ככה מבלי שתשימי לב, גנבתי ממך בשושו כמה קסמים ולמדתי ממך מאיזה כובע לשלוף את הכוחות.... ותודה. בריאה עלייך גם יפתי שלי, האי סי שלי באופן מפתיע ביותר קם לתחייה, אם אני זוכרת בע``פ אז המס` הוא- 43249806 (אני פשוט לא בבית...) אבל אני לא לגמרי בטוחה, תרנגולת וילדונת יוכלו לאשר אם הוא הנכון... מקווה שהשרב עובר עלייך בקרירות ושהיום הזה שעובר לו עכשיו, נחמד אלייך. (אם לא, יש לו עסק ביש איתי!) אה!! ועוד משהו, היום נכנסו אלינו באמצע שיעור עם משלוח ענקי של חיבוקים ונשיקות ועכשיו אני קוראת שזו את ששלחת לי.... תודה.... הכרזתי ``בלי כיבודים`` והשארתי לעצמי את ה-כ-ל! תרשמי על החשבון, אני חייבת לך. שולחת לך כוס מיץ תפוזים עסיסי, וברכות להמשך יום מקסים מקסים!!!!! קארן

תודה יקירה

ואני מקווה שאת שומרת על עצמך לפחות קצת... ושותה משהו. אם את לא אוהבת מיץ עגבניות...אז לא נורא. אגלה לך סוד קטן....ששש...גם אני לא אוהבת! איכס...מגעיל...אבל לא אומרים איכס אל אוכל...אז סליחה. (יש לי חינוך פולני אסלי...מה לעשות? אבל אוכל אני כן זורקת..לא הצליח להם!) חזרתי עכשיו מהחוץ...חם ומגעיל. אבל לפחות פה יש מזגן...אי אפשר בלי זה אצלנו. בקיץ בצהריים לא תיראי אפילו כלב בחוץ. ואני מדברת על קיץ רגיל...לא על המופרע הזה. אגב...מה עם ``המופרעים``? אתם כבר מוכנים להופעה? חסר לכם שלא! רשמתי על החשבון...ולגבי מיץ התפוזים - רק דיאט! אוהפת כל כך.... ושיעבור לך ההמשך של היום בקלות רבה ככל האפשר. אל תשכחי לנוח קצת לפעמים. את לא בשיא כוחותיך...ובטח שלא בחום הזה. בהצלחה בקונצרט! אני.

קארן_@

New member
תודה מתוקתי שלי,

אבל הפעם זו לא אני שמופיעה בקונצרט, למזלי.... (המורים שלי...), וזה בסדר, את יכולה לשאול את תרנגולת איך אני כשאני לפני קונצרט, איך לומר זאת בעדינות??? תהיי בטוחה שאת כבר תדעי!!!!! אני פשוט קופאת כאן במזגן, וחשבתי ללכת הביתה ובדרך לקנות לי קפה ולשים אותו באוטו, שיהיה לדרך, אבל עכשיו הזכרת לי את השרב, ואני לא רוצה אפילו לדמיין את האוטו הרותח אליו אני אכנס בקרוב מאוד..... ועוד עם קפה.... זה-לא -נעים.... אממממ...! בקשר ל``מופרעים`` שלנו.... יש לי רשימה של ילדים שעשו לי בעיות אתמול ואפילו התחצפו, דיברו על איזה מרד, לא יודעת..... אני כבר אעביר לך בפקס את שמותיהם ואת תטפלי בהם טופ טופ! דיאט תפוזים בדרך אליך, (צירפתי גם כמה עוגיות וניל שקיבלתי אני בעצמי, אולי את תהיי יותר נחמדה אליהם??)......... ;-) B-) LOVE U קארן B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) (תסחטי לו ת`צורה!, הוא דיאט, ``נשבעת``....)

מחכה לפקס...

ואם לא קפה...מיצאי לך משהו אחר, טוף? גם אני חולה על קפה אבל היום...קקקרררר!!! אולי דיאט תפוזים? אני אשלח לך את שלי...אל תדאגי...את עצמך נשבעת שהוא דיאט! ובעוגיות וניל אני כבר אטפל. יש לי כאן כלבה שנורא אוהבת עוגיות ועוגות ובעצם...כל מה שרק תתני לה. היא תגיד לך המון תודה כשתבואי...תקשקש לך בזנב במרץ. המיץ בדרך אליך...תפסי! יחד עם חיבוק חחחחחחחחחחחחחחםםםםםםםםםםםםם לחימום. אוהפת אני.

קארן_@

New member
יווווו! זורקת חזק את....

אבל תפסתי. לא יפה להחזיר מתנות... 8-( ומה יהיה לך עכשיו???????????? טוב, אז עכשיו את חייבת(!) לאכול את העוגיות וניל.... והכלבה שלך, שלחי אותה אלי, אני כבר אדאג לה, (ואני מתכוונת לזה!) רק שתכשכש לי! טוב יפתי, אני הייתי פה, טסה לעשות מקלחת, אחר כך טסה לפה בחזרה. אם לא ייצא לי להיות פה היום, דעי שאני חושבת עלייך המון, ועל כולם! תודה על החיבוק החחחחחחחםםםםםםםםםםםםםםם, התחממתי עכשיו לחלוטין, המזגן כבר לא יכול עלי חחחחחחחח..... תודה ! שולחת אספקת נשיקות עד למחר, מקווה שיעבור לך ערב מתוק היום! קארן

למעלה