אופס שם משתמש של חבר שלי
P punktx New member 27/6/02 #22 תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה !תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה תודה ! תודה ! רן, כרגע העליתם את רמת הפורום בשלב אחד.
תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה !תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה ! תודה תודה ! תודה ! רן, כרגע העליתם את רמת הפורום בשלב אחד.
P PunkInDrublic New member 27/6/02 #23 ../images/Emo45.gif אכן כן !!! חחחחחחח ../images/Emo15.gif אין לכם מושג עד כמה שאני צוחקת עכשיו! LOL LOL LOL !!!!!!!!!!! פעם אחרונה לוֹל! ורד
../images/Emo45.gif אכן כן !!! חחחחחחח ../images/Emo15.gif אין לכם מושג עד כמה שאני צוחקת עכשיו! LOL LOL LOL !!!!!!!!!!! פעם אחרונה לוֹל! ורד
H HandsomeDevil New member 27/6/02 #24 אז יש אלוהים?! יופי, אין עתליה, היא באמת זאת שהרסה את הפורום. חבל, דווקא אהבתי לרדת עליה :\
X xero1 New member 27/6/02 #28 ועכשיו אני אומר ברצינות אל תרד גם אתה על אנשים ואל תעשה שטויות, כי אחרת אני חוסם גם אותך, זה שאתה "וותיק" (גם לא ממש) לא נותן לך תז´כות לרדת על אחרים. לתשומך לברך.
ועכשיו אני אומר ברצינות אל תרד גם אתה על אנשים ואל תעשה שטויות, כי אחרת אני חוסם גם אותך, זה שאתה "וותיק" (גם לא ממש) לא נותן לך תז´כות לרדת על אחרים. לתשומך לברך.
H HandsomeDevil New member 27/6/02 #34 לא אמרתי שאני וותיק, שאלתי. אז מה, גם אתה יורד על אנשים, אותך אף-אחד לא יכול לחסום.
X xero1 New member 27/6/02 #37 תראה לי הודעות בפורום הזה שאני רק מקלל בהן ולא כותב שום דבר שמוסיף לדיון.
X xero1 New member 27/6/02 #30 מזה משנה בעצם וותיקים או לא? סתם הפליה (ואני לא התחלתי עם זה, אז אל תצחיקו), יש פה גם כאלה שהם לא ממש וותיקים והם בסדר גמור, eb182 למשל. בואו ניסגור את הנושא הזה כאן ונמשיך כרגיל.
מזה משנה בעצם וותיקים או לא? סתם הפליה (ואני לא התחלתי עם זה, אז אל תצחיקו), יש פה גם כאלה שהם לא ממש וותיקים והם בסדר גמור, eb182 למשל. בואו ניסגור את הנושא הזה כאן ונמשיך כרגיל.
E eb182 New member 27/6/02 #33 עדיף לא לדעת אבל עדיין יש פה כמה הודעות שלה כדי לראות למה כולם שמחים שהיא עזבה