ארוחת הערב אצלנו
יכולה לנוע בין כמה פרוסות גנ"צ עם הירק החביב על כל אחד מהם (יונתן אוהב פלפל וגזר, תמרי בעיקר עגבניה, שניהם מסכימים לפעמים למלפפון) לבין ארוחה רצינית של קציצות ואורז עם ירקות. אפשרויות הביניים הן:
חביתה עם ירק (בימים האחרונים האופציה הזו די ירדה מהפרק, כי אני מכינה ליונתן כל בוקר חביתה לקחת לגן)
אורז לסוגיו השונים - אדום, צהוב, עם ירקות בפנים או בחוץ, עם גרגרי תירס או עם עדשים. בד"כ להיט אצלנו.
אפונה / תירס של סנפרוסט שאני מבשלת להם עם תוספות ותבלינים כיד הדמיון הטובה עלי. בדיוק 5 דקות הכנה.
פסטה - תמיד מתקבלת בשמחה, בעיקר אם היא ברוטב עגבניות, אבל גם שמן זית הולך. אתמול בערב שידרגתי את הפסטה בשמן זית שנשארה משלשום בכך שהוספתי לה רוטב עגבניות שבושל עם פלפלים אדומים ובצל (יונתן: "אמא, איזו ארוחה טעימה הכנת לנו! אני מאוד גאה בך!").
שניצלונים של עוף טוב. הם מתים עליהם הרבה יותר מאשר על כל שניצל שאני אכין (אבל לא יותר מאשר על השניצלים שסבתא שלהם מכינה...). יונתן טובל אותם בקטשופ והוא והמפה הלבנה מאושרים מאוד. תמרי אוכלת אותם "נטורל". שניהם, ד"א, מקלפים אותם מהציפוי
קציצות קישואים של טבעול - ממש טעימות.
פיצה על פיתה - עם פירורי עמק ורסק עגבניות, יונתן מהדר ומפזר על שלו גם טבעות זיתים. שדרוג: פיצה על מיני מלאווח. הכי שדרוג: פיצה ב"עגבניה" בדיזנגוף סנטר
בימים האחרונים יש התפעלות גדולה מעוף בגריל שרון קונה בדרך הביתה. יונתן מתפעל מהקונספט שהוא אוכל עוף "כמו אבא", תמרי פשוט אוהבת את הטעם (אני שונאת עוף). כמובן ששילובים שונים בין כל הנ"ל תמיד הולכים (שניצלונים עם פסטה, קציצות קישואים עם אורז, וכו').