זו רק אני ששמה לב

Rivendell

New member
זו רק אני ששמה לב

או שעוד מישהו פה רואה שרמת הדיון הדרדרה באופן פלאי ומסתורי? ... ריוונדל

ZaUberFlo†e

New member
מממ...

אני חושב שאת דיי צודקת אבל אני ממש לא מופתע ואם תשימי לב, רמת הדיון דומה גם לכל הפורומים האחרים של תפוז הסיבה העיקרית, לפי דעתי, היא הצטרפותם של צ´וצ´יקים שמרבים לדבר על ספרי הצמרמורת שלהם, על סמדר שיר ורון פדר

Rivendell

New member
מה שמעלה את השאלה

האם יש "למדר" את הפורום כדי להעלות את רמת הדיון, או האם יש לאפשר חופש דיבור מוחלט כמעט ולהסתכן בלהבריח את אותם אוהבי ספרות שרמת הדיון שלהם גבוהה? אני אישית עוד לא מצאתי אף פורום ספרים לטעמי בכל הפורטלים הישראליים, וחבל מאוד... ריוונדל

Y A E LY

New member
אויל רמת הדיון כאן לא מספיק גבוהה

(זו גם דעתי) אבל לא נכון יהיה לכנות אותנו צוציקים ולהגיד שאנחנו הורדנו אותתה, כי לא מעט מהנוער כאן טוען כי סדת ספרי צמרמורת הם גרועים- והאירוח של סמדר שיר זו מנהלות הפורמים ולא "הצוציקים"........... בכל מקרה הסיבה היחדיה היא שאין כאן תנועה של אנשים וכשיש אתם נוהגים לכנות אותם צוציקים ולסתום להם את הפה

Pixy led

New member
מעולם לא הייתי חברת פורום קבועה פה,

אבל לדעתי אין היגיון גם בלהוריד מערכן של סמדר שיר וגלילה רון-פדר. ספרות לנוער היא ספרות לכל דבר.

Rivendell

New member
כמו שאמרתי

זה מעלה את השאלה האם צריך להתייחס לפורום כאל מדיה פתוחה לכל, או שיש למדר אותו. הבעיה היא לא בני הנוער מעצם קיומם, אלא רמת הדיון שמתנהלת. בני נוער לא נחותים משאר בני האדם או משהו כזה... השיחות פשוט מתנהלות ברמות אחרות. אולי נכון יותר היה ליצור פורום ספרים וספרות לנוער. מצד שני, מידור כזה באמת נותן את התחושה שנוער לא מסוגל לתקשר עם מבוגרים, מה שלא תמיד נכון. בואו פשוט נמנע מדיונים לא הכרחיים בנושאים לא רלוונטים, וננסה כולנו לדבר בגובה העיניים. לי למשל מאוד מפריעות הערות מיותרות בסגנון "פחחח, חרא ספר"... הרבה יותר קל לי להתחבר לאמירה כמו "דווקא את הספר הזה לא אהבתי, העלילה שלו לא עשירה" או משהו בסגנון. כך שני התדדים יהיו מרוצים. ריוונדל

Y A E LY

New member
אני לא נוהגת להעיר הערות כאלו

אבל בכל מקרה מהו דיון רלוונטי?!?!?

ZaUberFlo†e

New member
חס וחסה!! ../images/Emo13.gif

אני מבין שדברי התפרשו בצורה לא כלכך חיובית... ראישת כל, לא לך היתה כוונתי
ואני כלל לא מזלזל בצ´וצ´יקים ... חוץ מזה שהאנשים שמכירים אותי, יודעים שאני בעצמי צ´וצ´יק.. ואכן, גם אני נער

זהות

New member
RIVENDELL

מוכרחה לשתף אותך . מזה זמן מה אני קוראת אתכם . הרוח הנושבת כאן באופן כללי היא די מתנשאת , יומרנית , מתנצחת ... אני מבקרת כאן ומלקטת המלצות . לא זקוקה לאשורו של איש על מנת להמליץ פשוט לא חשה צורך , לוקחת מה שמתאים לי . קבלי הערה זו כפי שהתכוונתי ואל תתקיפי . חשבי על זה . אגב ,רמת הדיון ,לעניות דעתי אינה נמדדת רק עפ"י כשורי הביטוי המילוליים של המשתתפים אלא גם ברמת בגרותם הנפשית ויכולתם לקבל את האחר .

Rivendell

New member
אני ארשה לעצמי להגיב

אני לא חושבת שהיה שמץ של שיפוטיות בהודעה שלי, אם ראית כזה כנראה שזה הוצא מהתכנים הפנימיים שלך או ממקור אחר. בסה"כ הבעתי אי שביעות רצון מחלק מהדיונים וההודעות בפורום, מה שלפי חוקי הפורום וחופש הביטוי בכלל מותר ולגיטימי. אני לא רואה שום בעיה בזה שהבעתי דעה לגבי המתרחש בפורום. אני לא שופטת אף אחד וגם לא נותנת הוראות. יכולות הקבלה שלי אגב בסדר גמור, תודה... לו רק היית יודעת מה אני לומדת :) ולגבי פילוסופיה, אם לא בפורום ספרות אז איפה?!?! If Music be the Food of love - play on! *Shakespeare* ריוונדל

*GormE*

New member
זה יכול להיות נחמד אם נתחום הדיונים

לנושאים מסויימים. אולי זה לא דמוקרטי אבל ההודעות על סמדר שיר ומיניה באמת לא מעניינות.

ציפי ג

New member
כמות מול איכות

כאשר יש יותר גולשים, הרבה פעמים ישנם כאלה שאינם מוסיפים הרבה לדיון. הם גם אלו שנעלמים לאחר זמן משעמום, ואנחנו נשארים רק עם הקצפת. ולבי רמת הדיונים - לפעמים יבש פה מאוד ולפעמים זה תענוג שכלי רצוף, כבכל מקום אחר.

Tnen

New member
ציפי גימל יפית וחבריה../images/Emo101.gif

איזה סנובים אתם, חבל על הזמן! מסכן מי שהתחתן איתכם, איך הוא מצליח לשרוד?! חח אולי דווקא נביא לפה את אוהבי סמדר שיר ונציף אתכם?

למעלה