זו רק אני או ש...

casperit

New member
זו רק אני או ש...

המטבח בבית של יונתן הוא המטבח בבית של מיכאל. אוקי, אממ הארונות היו אותם ארונות, ומאחורה היה את השעון הזה! ואממ לא ממש הקשבתי איפה היא הכינה את הארוחה? אממ הנחתי שבבית של יונתן כי הוא אמר לילדים שלו... אז אממ, זה נורא מוזר... כאילו, אממ... יעל

Pinki Girl

New member
אמממ

טוב תראי הם הביאו את המטבחים מאותו מקום אז יש בנייהם דיי דימיון אבל לדעתי לא הרבה

מה יש לכולם עם קירות צהובים?

וחוץ מזה, אני לא חושב שליונתן יש מקרר משנות החמישים. למיכאל אין אפילו כסף לעוף... לדעתי הוא ממש אידיוט שהוא לא רוצה לקבל עזרה

shirakl

New member
צודק

קרע אותי הקטע שהוא אמר - איזה חמודה אתי, היא עוזרת לנו, מכינה לנו אוכל, ואפילו מביאה את העוף מהבית שלה כי היא יודעת שאין לנו כסף... זה שאתי צריכה להביא לו עוף מהבית שלה זה לא משפיל אותו? שיקבל עזרה מאלה שמציעים לו, וזהו... אם הוא אי פעם יתעשר, אז שיחזיר, ואם לא, אז לא נורא. לא יזיק להם לאבד חלק מהכסף, הם לא ירגישו...

תעזרו לי../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

תספרו לי מה היה היום בפרק.............לא יכולתי לראות!!!!

את לא עוזרת לי אבל מה ששנוא עליך...

נכנסים לכרטיס האישי רושמים סיסמא ואז לוחצים על עידכון פרטים אישיים ולמטה למטה יש אפשרות לחתימה קבועה, בהצלחה!

הפרק של היום

דורון כמובן כהרגלו "מלשין " על רונה רונה בכלא,אך המצפון מייסר אותו עשה טוב או לא טוב, עמרם מצדיק אותו ומחזק את ההאשמות נגד רונה, החוקר בא ואומר שמצאו שערות שזהות לאלה של רונה, יונתן מבקר את אתי ואומר לה שהוארוצה אותה, והוא עם גלית בגלל הילדים. גידי רב עם מאיה מאחר והאחרונה אומרת לו כי אבא שלה אמר את האמת ויתכן שרונה כן פרצה ליקב, כלנית התחמנית מספרת למאיה כי עשתה לגידי מסג´ , דורון בא לבקר את רונה בכלא, אך היא יורדת עליו שהוא לא מאמין לה ואומרת לו כי אינם מתאימים ואינה רוצה לראות אותו יותר, דורון המיוסר שאוהב לסבול, כי אף פעם לא יודע מה באמת לעשות מדבר עם מאיה וזאת אומרת לו כי עשה נכון שאמר כי רונה הפרה את תנאי המעצר, והוא דורון ממשיך לחלום אולי יהיה עם רונה עם תצא זכאית, אך יהיה קשה לתקן את מה שקרה.יונתן מחזיר את מיכאל לעבודה בלי להתחשב באבא שלו הסנוב שתופס את מיכאל וכך זה נגמר!!!

למעלה