זו רק אני או ש.......

זו רק אני או ש........./images/Emo26.gif

השאלה מיועדת בעיקר לנותני השירות הטלפוניים - כל המוקדנים והטלפניים למיניהם...(ע"ע מוקדי שירות סלולאריים וחברות כבלים). אוקיי, יש לי שתי שאלות:
אני עובדת 8 שעות במשמרת במהלך יום עבודה, ואחרי 5 שעות (בערך...) מתחיל להיות לי כאב ראש מטורף שלא עובר עד שאני מגיעה הבייתה. רציתי לדעת אם זה קורה גם לכם - בגלל העבודה הזו שחופרים לנו 8 שעות באוזן או ש... משהו אצלי לא בסדר
ועוד שאלה... בתור התחלה (חודשיים במוקד) אני מקבלת 19 שקל לשעה, האמתי שאני ממש טוחנת משמרות ועדיין... משכורת רעב פשוט
אחרי חצי שנה עולה ל-20 שגם זה לא ייתן שינוי משמעותי למשכורת... אבל בכל זאת! רציתי לדעת כמה אתם מקבלים לשעה ואחרי כמה חודשים המשכורת עולה
תודה רבה מראש לכל המגיבים

זאת רק את במקרה

שהצטרפת לפורום ולא התפקדת? ברוכה הבאה
ואת מוזמנת לשרשור ההתפקדות. אני לא מוקדנית לכן לא אוכל לענות לך, מצטערת.

yaniv79

New member
כאב הראש קורה גם לי, בעבר כש..

הייתי נותן תמיכה טלפונית כל היום בשעות הצהריים זה היה מתחיל. מאוד מוכר לי מה שכתבת. לגבי משכורת, זה תלוי במקום העבודה. אני עברתי ממוקדן, לתומך, למנהל ולמנהל מוצר ושירות, כך שהמשכורת קפצה כמה פעמים (-: אם עובדים קשה ולא שוכחים לייחצן את העבודה מול המנהלים ( בצורה הגיונית כמובן ) זה יכול להשתלם ובגדול. יניב

לא הבנתי את המשפט האחרון...

"ולא שוכחים לייחצן את העבודה מול המנהלים" מה הכוונה לייחצן את העבודה?

תשובה

לגרום למנהל לדעת שאת עושה עבודה קשה וטובה. אם לא תייחצני, את תוכלי למות מרוב מאמץ לעשות עבודה טובה, אבל אף אחד לא יראה

איך בדיוק עושים את זה....?

זה לא שיש מעליי בוס שאומר לי מה לעשות. אני כפופה לאחראי משמרת...

yaniv79

New member
גם מול האחראי משמרת זה חשוב, הוא

המנהל הישיר שלך. אני למשל החלפתי את המנהלת שלי כשהיא עזבה. למה? כי היא המליצה עלי. המנהלים הבכירים לא הכירו אותי.

היי. זו לא רק את

אחריי משהו כמו 4 שעות מתחיל לתקוף כאב הראש, כך שיש לי בתיק כדור באופן קבע. זה כמובן נובע לא רק מהשיחות האינטנסיביות שבו את שומעת את הלקוח באוזניה (בד"כ צורח באטרף), אלא גם מלשבת ליד המחשב באופן רציף, להקריא נתונים (בנק אתם יודעים... מה הבורסה עושה, מה מצב העו"ש שלי, כמה כסף יש לי / אין לי, תקני לי אופציה / תמכרי לי מניה, וכו')וגם מלשמור על עירנות ופוקוס ובעיקר לנסות לשמור על השפיות (מה שלא כל כך מצליח לי לאחרונה). בקשר לשכר, 20 ש"ח לשעה כאשר אחרי שנה יכול לעלות בשקל אם את עוברת מבחן ידע בנקאי.

המשכורת לצערי זהה בכל המקומות

לי בנוסף לכאב ראש היו מתפתחים כאבי גב וידיים מהישיבה הממושכת. הפתרון הוא לשבת עם בקבוק צמוד אליך ולשתות המון המון מים. רצוי להמנע כמה שיותר מהכדורים. אם את מרגישה שאת צריכה מנוחה לצאת להפסקה יזומה של כחמש דקות, גם אם יש לחץ. ממליצה לך גם לעבוד על ווליום יחסית נמוך עם האוזניה (בגדר לשמוע את הלקוח) שיהיה בהצלחה

BloodSugarCrazy

New member
כאב ראש זה לא רק למוקדנים!!

תאמיני לי שגם אחרי שש שעות בחנות ספרים היית מקבלת כאב ראש. פעם אחת לקוחה עשתה לי ממש מיגרנה, אבל ממש! מזל שזה היה בסוף היום...

ד ו ב ש

New member
../images/Emo4.gif

אני עובדת בתמיכה טכנית של חברת אינטרנט די גדולה... וכן... גם לי יש כאב ראש... אבל לדעתי זה לא מהלקוחות אלא בגלל המחשב שאני יושבת מולו כל יום 8 שעות... לגבי המשכורת.... בחוזה עבודה כתוב לי שהמשכורת היא - 14.80.... כן כן ...לשעה !!! ועל המשכורת הזאת מוסיפים לי פרמיות ועמלות על מכירות שאני עושה (ואני לא מוכרת) ואם אני לא מגיעה למינימום אז משלימים לי... וזאת מה שנקראת "משכורת רעב".... ואני שם 4 חודשים.... וגם לא תמיד המשכורת מגיעה למינימום... המשכורת אמורה לעלות אחרי 4 חודשים בשקל אחד אבל זה רק אם אני עושה השתלמויות של העבודה וצריכה לעבור מבחן שלב... שזה קצת בעייתי עם לימודים אבל אני משתדלת ....

למעלה