זו רק אני אוֹ ש...

D i s o r d e r

New member
זו רק אני אוֹ ש...

אני לא יכולה להפסיק לשמוע את perfect בּ-JLP האקוסטי...
ורציתי לדעת, אם גם לכם סומרות השערות, מלבינות הפנים, והלב מחסיר פעימה, בסוף הפיזמון... כשאלוהים אומרת: "why R U cryiiiiiing "... שלא לדבר על הסילסול הנפלא בבית השני "how long before U screw it up" שמבחינתי פותח ז'אנר חדש- "סילסולי מזרחית ברוק נשי"... אולי שרית חדד יכולה ללמוד ממנה דבר או שניים... (או אולי בעצם יותר...) לא סתם קוראים לשיר perfect . שבּת שלום מיטל

Jagged chaos

New member
הסלסול בפרפקט? ../images/Emo5.gif

לא אוהב אותו.. הסלסול(?) ב-פורגיבן (we all had a thi-yi-yeing to learn)
דרך אגב, בהופעות פרפקט הרבה יותר טוב, כי הקהל מתלהב ומתחיל למחוא כפיים ולצעוק ב- CRYINNNNNNNNNG, תנסי לשמוע אותו בלייב, יותר טוב.

D i s o r d e r

New member
כמו שאומרים,

"על טעם טריח אין להתווכח"... (ועל ריח וטעם מתווכחים כל פעם..."
) בכל מקרה, אכן, גם הסילסול של פורגיבן שווה הודעה! ולגבי ה-live לא יצא לי לשמוע. יש לי שירים יותר ישנים שלה בּלייב. אבל אני אנסה... תודה

shikma r

New member
או כמו שחברה שלי פלטה השבוע

"על טעם וריח אין להתקלח"

O r a c l e

New member
אגב ../images/Emo163.gif

אני לא יודע אם לקרוא לזה נצל"ש
- אבל היום פשוט ניצלתי את העובדה שיש לי שני כונני דיסקים במחשב ושמעתי את JLP במקביל ל-JLPA. שמעתי שיר מ-JLP, הפסקתי את הדיסק והשמעתי את אותו שיר ב-JLPA. זה אומנם צורך בערך שעתיים לשמוע את כל הדיסק (נאלצתי להפסיק באיירוניק בגלל שהייתי צריך ללכת
) אבל זה שווה ביותר
. מאוד מומלץ ומעניין. אפילו יותר מאשר לשמוע אותם אחד אחרי השני. ממש אפשר להבין ולהוציא את המיטב מ-JLPA. מקבלים ראות על השיר המקורי ומיד אח"כ את הראות המחודשת. אם לא ניסיתם- תנסו- מאוד מומלץ

UnprodigalSon

New member
לא יודע איפה מצאתי את הקשר... אבל

קודם כל, קניתי אתמול את הדיסק ב55 שקל. שזה שוס בפני עצמו. רציתי להעלות בפניכם בעיה קשה: בHead over Feet שהיה אחד השירים המצוינים בדיסק המקורי, החידוש ממש נוראי. ורק בגלל קטע אחד: בקטע בסוף של הla-la-la-la-la-la-la-la I couldn't help it... היא עושה hya-ya-hya-ya עם ח'. מה לעזאזל?!?!?!?! מילא סלסולי שרית חדד, אבל עכשיו ח'ים של יהודה סעדו??? wtf?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gifהרס לי את האקוסטי הקטע הזה

אני וחברה שלי שומעות ביחד ואז זה כזה "
היא אומרת ח'? מה?
"
אבל זה עדיין הד אובר פיט אז זהו.

O r a c l e

New member
אני ממש לא מסכים

החידוש של head over feet לדעתי עולה בהרבה על המקורי. במקורי hof היה השיר היחיד שאני ממש לא אהבתי... הייתי מעביר אותו כל פעם שהקשבתי לדיסק... ובאקוסטי הוא אחד מהשירים האהובים עליי. אבל על טעם ועל ריח...

isw

New member
../images/Emo6.gif

כן הקטע הזה עם הח' באמת גרף כמה פרצי צחוק רמים כששמעתי אותו לראשונה, אבל חוצמזה אין לי בעיה מיוחדת עם החידוש- די היחס לHOF הרגיל.. מה שכן הח' זה די בשורה טובה, לפחות אם היא תנסה להגיד שם של מישהו עם ח' זה לא יהיה כזה צ'' כזאת כמו של הרבה אמריקאים... לא יודעת למה נראה לי משנה..

קשור ולא קשור.. הכי מתאים לקשר

אתזה לשרשור הזה נראה לי
בדיוק קניתי את הדיסק החדשים של האקוסטיות לjlp והחלטתי שמגיע לכבד אותו בכך שאני אכנס לפורום להגיד שהוא פשוט מדהים
וזו רק פעם ראשונה שאני שומעת אותו ואני בטוחה שאני עוד אמריך ואתאהב בשירים
באמת סלסולים יפהפיים. ועכשיו, כשמקשיבים ושומעים את אותם שירים בגירסאות חדשות... באמת אפשר לשים לב איזו התפתחות מדהימה הקול שלה עבר. הוא היה נפלא גם אז, אבל עכשיו יש בו אפילו יותר, לסיכום, מדהים ויפהפה
יומנעים

למעלה