זו עובדה ../images/Emo70.gif
נבצר ממני להכנס לפורום יקר זה עקב הזמן הרב שגוזל ממני קורס הפסיכימטרי אליו נקלעתי, אנחם את עצמי בכך שזה מאחורי ב15 בפברואר. אך לא יכולתי להתאפק- זה רק אני או שבתוכנית "עובדה" ביום ב' האחרון הייתה כתבה נהדרת בנושא
, חתולים סוסים וחיות אחרות שהלכו לעולמן ונקברו בבית קברות שמיועד להן. עכשיו אתם/ן שואלים את עצמכם/ן מה לעזאזל ההקשר לגיבורינו בLA?! לא לא התכוונתי לומר ששיניה של קייטלין מזכירים לי סוס שנמנע מטיפול אורתודנטי או שסאם היא הפודל של הקטור, ממש לא! (למרות שזה נכון...) אם כך התראיינה שם אישה אשר באה לבקר את הקבר של כלבה האהוב שמה משותף לו ולחברי פורום זה? נכון- "היפים והאמיצים". העלמה סיפרה שהכלב צפה עימה בכל יום בפרק ונענע את ראשו לצלילי מוזיקת הפתיחה (באותו רגע הושמע אות הפתיחה של הסדרה בתוכנית "עובדה" בלב הפריים טיים!). סתם אנקדוטה נחמדה שרציתי לשתף את מי שפספס... ולדעת האם גם אצלכם חיות הבית
כבר מזהות היכן אתם/ן בין 4 ל4 וחצי?!
זה ממש לא נורמלי שהגב' אילנה דיין קיבלה 800 בפסיכומטרי, לא אנושי!!! הכצעקתה??
נבצר ממני להכנס לפורום יקר זה עקב הזמן הרב שגוזל ממני קורס הפסיכימטרי אליו נקלעתי, אנחם את עצמי בכך שזה מאחורי ב15 בפברואר. אך לא יכולתי להתאפק- זה רק אני או שבתוכנית "עובדה" ביום ב' האחרון הייתה כתבה נהדרת בנושא