זו עובדה

OZKAR

New member
זו עובדה ../images/Emo70.gif

נבצר ממני להכנס לפורום יקר זה עקב הזמן הרב שגוזל ממני קורס הפסיכימטרי אליו נקלעתי, אנחם את עצמי בכך שזה מאחורי ב15 בפברואר. אך לא יכולתי להתאפק- זה רק אני או שבתוכנית "עובדה" ביום ב' האחרון הייתה כתבה נהדרת בנושא
, חתולים סוסים וחיות אחרות שהלכו לעולמן ונקברו בבית קברות שמיועד להן. עכשיו אתם/ן שואלים את עצמכם/ן מה לעזאזל ההקשר לגיבורינו בLA?! לא לא התכוונתי לומר ששיניה של קייטלין מזכירים לי סוס שנמנע מטיפול אורתודנטי או שסאם היא הפודל של הקטור, ממש לא! (למרות שזה נכון...) אם כך התראיינה שם אישה אשר באה לבקר את הקבר של כלבה האהוב שמה משותף לו ולחברי פורום זה? נכון- "היפים והאמיצים". העלמה סיפרה שהכלב צפה עימה בכל יום בפרק ונענע את ראשו לצלילי מוזיקת הפתיחה (באותו רגע הושמע אות הפתיחה של הסדרה בתוכנית "עובדה" בלב הפריים טיים!). סתם אנקדוטה נחמדה שרציתי לשתף את מי שפספס... ולדעת האם גם אצלכם חיות הבית
כבר מזהות היכן אתם/ן בין 4 ל4 וחצי?!
זה ממש לא נורמלי שהגב' אילנה דיין קיבלה 800 בפסיכומטרי, לא אנושי!!! הכצעקתה??

sashkashurik

New member
הבן שלי למד שהוא אמור

לישון בזמן שהיפים משודרת
לא תמיד אבל בדרך כלל

S c a r l e t t

New member
חביב...

לי אין חיות אז.... אבל כולם יודעים לא להתקשר בשעות האלה
אוזי, שיהיה המון בהצלחה בפסיכומטרי

Shiri from the block

Active member
חחח לי יש חתול, אבל שום דבר לא מעניין אותו ממש, הוא פשוט עושה מה שבא לו../images/Emo3.gif אבל גם אצלי חברות שלי יודעות לא להתקשר אלי ב-16:00-30 :) והמון המון בהצלחה בפסיכומטרי../images/Emo70.gif

אוסקר-../images/Emo45.gif גם אני ראיתי עובדה..

ורציתי לרוץ לספר לכם את זה-זה הי'ה ממש מגניב ומצחיק
וחשבתי שתשתעשעו לשמוע על זה אבל בסוף שכחתי ואוסקר עשה זאת במקומי..-וטוב שכך..
ואוסקר בנוגע לשאלתך:אילנה קיבלה 800 בפסיכומטרי
,ברצינות
באמת לא אנושי..
שיהיה לך המון
בפסיכו'..
אומנם אתה עסוק אבל מקוה שתקרא את זה לפני המבחן..

למעלה