זו ממשלתנו!

זו ממשלתנו!

מוצאי שבת 06 דצמבר 2003 י"א כסלו תשס"ד ממשלת ישראל, מהקל לכבד: שר החוץ מכריז, אם סוריה תעשה כך וכך... נשקול להכנס עמה למו"מ בלי תנאים מוקדמים.... ההסברה שלנו לקוייה? ושוב ישאלוני, אתה מאמין לתרגילים של הערבים... תשובתי: לא איני מאמין!!! אך מה זה משנה.... אנחנו נותנים להם לגיטימציה... למה? מצטער אני גם לא מאמין ל"מנהיגי"! שר האוצר, מתאונן על הסבל שהשביתה גורמת לציבור... במו"מ "המרתוני" הקודם, אנשיו אינם מוכנים לעורר אותו משנתו משום שאינם מאמינים שההסתדרות בכנות מבקשת לסיים השביתה!!! האם אינם יודעים למי נתנה הנבואה! ולו לא רצו לסיים השביתה... מדוע אמיר פרץ נשאר לישון בכפר המכביה והתעורר מיד וכבוד השר נסע לירושלים לישון? מי שמבקש באמת, לסיים שביתה קובע אותה ליום ו' בשעה 13.00 ומאחר!!! ובצוותו יש אנשים דתיים, והוא מבקש שנתיחס אליו ברצינות! למרות זאת, אני משוכנע, כי השביתה תסתיים בשבוע הבא, משום שגם חכם כמוהו יודע, כי אם אפשר להמשיך ולהתעקש והמצב הורס! את הכלכלה והחברה, אולי חלילה באופן בלתי הפיך או לתקופה ארוכה! לפני עשרות שנים, הבעתי את דעתי על מר אריאל שרון... ידידים משותפים טענו כלפי אבל מר שרון הוא החייל הכי אמיץ שיש לנו! עניתי: "איני מבין מספיק בצבאיות ולא בדקתי את אומץ לבו, אבל נבון אינו! ועל כך אני בהחלט בר סמכא! כיום הגעתי לצערי, למסקנה, כי גם אמיץ אינו!!! לבניו הוא משאיר להתמודד עם שלטונות החוק.... את עמרי שרון הוא שולח למגע עם ה"אויב". ואת האוירה ודעת הקהל הוא בודק באמצעות ממלא מקומו עו"ד אהוד אולמרט! בברכה

למעלה