זו לא פעם ראשונה

ferdinand

New member
זו לא פעם ראשונה

לא יודע אם זו פעם אחרונה שוב – נהיה לי אינטנסיבי מדי נשאב חזק, מתמכר הפעם הזו זה היה אינטנסיבי גם על "פני השטח" – פה מעל דפי הפורום וגם מתחת "לפני השטח"........... וזה חדר ללב ולנשמה ויצר מצבים שהם בלתי אפשריים תערובת חריפה כל כך של תחושות ורגשות ואור גדול וחושך גדול ואהבה גדולה ותשוקה גדולה אז כן לא רוצה להיות דרמטי מדי אז לא אומר שהולך ולא אחזור אבל חייב להתנתק, לקחת הפסקה לזמן בלתי מוגבל, אולי לכמה שניות אולי לתמיד זה תענוג גדול להיות פה לקרוא, להתחרמן לכתוב (ולהתחרמן) ולתת ולקבל פידבקים והרבה חום תודה לכולכם (לא אתחיל לפרט, כי אז בטוח אשכח מישהו) תודה לך באגי יקירי ובעיקר תודה לך – אהובה שלי! שלכם "פרדיננד"

bugbuster

New member
אין שחור ולבן, ואתה עושה ניתוח ללא

הרדמה, לעצמך, לפורום, ולאתה יודע מי עוד גם. להתנתק? כ תופסים פתאום איזו עוצמה היא הוירטואל? זו בריחה, לא היתנתקות. אל תוותר איש, ואל תנתק. אתה שופך מים חיוניים מידי, ותינוקות רבים מידי איתם.

n y m p h

New member
מה, אתה הולך?

ואני רק הגעתי...

blackwedding

New member
קצת קשה לי

לקרוא את כל ההודעות ולשבת בשקט... בחודשים שאני כאן- קורא, מגיב לעיתים רחוקות, כותב... הפורום הזה הפך לי למעיין פינה קטנה, מקום מפלט וסוג של פורקן...; יצא לי להכיר כמה דמויות וירטואליות שיצאו מהקונכיה והפכו לאהבות גדולות ו/או ידידות נפלאה! קצת קשה לי לקרוא את התגובות התוקפניות ו"מאבקי הכוחות" כאן. כבר עברתי "מלחמות" פורום, בימים עברו, שפשוט הוציאו את כל הכיף מהשתתפות פעילה. אני יודע שבאג' משקיע הרבה מאוד מאמצים לשמור כאן על סדר, מגיב ותומך, אז כל ההתקפות עליו לאחרונה קצת לא לעניין. את ההודעה האחרונה (שהציתה כאן את הבאלגן), לא קראתי עד הסוף, מודה, פשוט לא יכולתי! לא עניין אותי, לא גירה, סליחה, אבל זאת דעתי; אולי מקומה בפורום אחר?! אני בעד חופש ביטוי, אבל גם צריך לדעת איך להשתמש בו בתבונה בקשה קטנה, מכולם, תפסיקו לריב, תשקיעו את האנרגיות האלה, בדברים קצת יותר טובים; תאהבו, תפנטזו, תענגו, תבשלו, תטיילו והרשימה עוד ארוכה... סליחה עם נסחפתי, שבוע טוב לכולם; במיוחד לך, אהובתי!

bugbuster

New member
אתה יודע בלאקוואדינג, מעולם לא

שערתי עד כמה פורום הנראה תמים שעיסוקו בגרוי ותו לא יהיה כל כך טעון, וטעיתי בכך. סקס הוא מורכבות אחת גדולה הוא מתפרש במשרעת שבין רוך אינסופי ועד אלימות קיצונית. וככזה כל הדיו נשמעים בו.

blackwedding

New member
גם לא ידעתי...

... סקס, כמו כמו דבר בחיים, הינו מסובך, מגוון וקיצוני. הפורום הזה ממש לא תמים, אמנם נכתבים כאן דברים שמעבר לאקט מיני (מי כמוני יודע....) כזה או אחר... אני מודה שיש לא מעט דברים בסקס שלא מובנים לי, לא לטעמי ולפעמים גם דוחים אותי, אבל לפעמים צריך לדעת את הגבולות ולהשתמש בתכונה חשובה- טאקט אני איתך, איש יקר!

פתאום נהייתם תמימים???? מה קרה?

המקום הזה מדהים. הפורום הזה ממכר. לא יעזור. התחבטויות,"מריבות" "מלחמות" כמו בחיים ככה זה גם כאן. יש כאן הכל. אנשים עם דימיון מפותח,עם ראש מפותח ופתוח. שאומרים,שכותבים הכל. מילה במילה. בלי בושה. בלי צנזורה. ככה.מה שמהראש,הופ לתוך המקלדת,לתוך העיניים שלנו. באסטר ימשיך לבעוט,אנשים יכולים לדבר מהיום עד מחר... תדברו!!! אבל אנחנו... "לא נ-פ-ס-י-ק לפנטז!!!" כל טוב.

ashura

New member
הבעיה היא שהטקט של האחד

זה מעבר לגבולות היכולת של האחר ומה שבעיני אחד מעליב או לא מוסרי הוא מרגש ומדליק את האחר. להציב נורמות לגבי תכני הכתיבה הוא די בעייתי. אפשר לדבר על זה אפשר לשכנע לגבי זה קשה לי לראות איך מקיימים על זה "צנזורה".

n y m p h

New member
באלאגן?

אני אמנם כולה איזה יומיים וחצי כאן ובכל זאת מביעה את דעתי בעניין שנראה לי. אין לזה שום קשר להתנפלות על באגי, (אלא אם כן בכלל התכוונת למשהו אחר?), בעיניים שלי לא ראיתי מאבקי כוח תוקפנות או מריבות. אין לי כלום נגדו (אם כבר ההיפך), לגיטימי שיהיו דיעות שונות גם בין אוהבים.
לך ולבאגי

fun maker

New member
לא

חייבים לאכול את כל הפלפל עם הארוחה. אפשר כל פעם ביס. בתאבון

למעלה