זו לא בדיחה

lirola

New member
זו לא בדיחה

רק עכשיו התחלתי לתפור תוויות לוגו על הבגדים שאני מוכרת... (שילוב של עצלות, וחוסר זמן) וחייבת להגיד- זה לא סיפור פשוט ! הן מסאטן , הן עדינות, אי אפשר שהן תגענה בשיניים של המכונה כי הן הורסות אותן, קיצור , לכל בגד אני צריכה לתפור אותן בצורה אחרת. הן גם מחליקות קצת כי הן מסאטן אז לפעמים אני מפספסת את האמצע. זה פשוט לא יאומן. מה זה הדבר הזה?

gilat85

New member
מה ז"א סאטן הורס את השיניים של המכונה?

אז איך אמורים לתפור בגדים מסאטן אם ככה?

lirola

New member
לא הסאטן הורס את השיניים

השיניים הורסות את הסאטן כשהן מגלגלות אותו לאחור אם הוא השכבה התחתונה. כך שאני צריכה לוודא שהוא נתפר בצמוד לרגלית ולא לגלגלי השיניים. ולשאלתך- לא יודעת, לא תפרתי מעולם בגדי סאטן, אבל בכל מקרה התווית מאוד דקיקה, בטח דקיקה יותר מבדים לביגוד, ולכן גם הזמנתי תווית אחרת מבד יותר עבה. אבל סתם , חלקתי את התסכול

gilat85

New member
אהה טוב לדעת ../images/Emo13.gif

בהצלחה עם התוויות. גם תוויות מטריקו נראות לי אחלה...העיקר שלא יהיו עוקצניות ללבישה ולא עם פינות חדות (אני באופן אישי מורידה כאלה כי הן מציקות).

שש שבע

New member
לכן שלי ארוגות...

הן לא מתקשות אחרי כביסה ולא דוקרות.... מה שכן הן יותר יקרות...

שלי מסאטן ולא מתגלגלות

והן עולות כמו ארוגות, ויש להן חיתוך מיוחד שגורם להן להראות כאילו כל אחת ארוגה בנפרד, אז הן עולות יותר, אבל חשוב לי שזה יהיה מסאטן כדי שלא יגרד

lirola

New member
גם לי , ניסיתי ארוגות , מהאיכותיות

וזה מגרד, לא יכולתי להיות איתן. איפה עשית עדי? האם את מרוצה? האם ההדפסה איכותית?

lirola

New member
הבנתי אותך... הייתי אצל ה"גיברת" שם

הבחורה לא שירותית בעליל, לא נעימה, כל שאלה ששואלים אותה , היא נתקפת בעצבים.משהו לא רגיל. היא לא עונה לעניין. כששואלים אותה למה אפשר או אי אפשר משהו אז היא מתעצבנת, "כי ככה אנחנו עושים", אין את הצבע הזה , אפשר לעשות רק כזה, בלי להסביר שהם עושים כך כי זה הצבעים שיש להם וכו'. כשבאתי בתחילה אז שאלתי למחיר של תווית מודפסת בצבע אחד על סאטן -תשובתה- )במקום להסביר שיש סוגים של סאטן ורמות שונות של הדפסה והדפסה פשוטה יכולה לעלות כך והטובה כך.... רק כדי שאבין על מה בכלל מדובר).-"כמה עולה מכונית" , והיא אומרת את זה בשיא העצבים. וכך התנהלה כל הפגישה וזה היה סגנון תשובותיה. בקיצור, התוויות שם יפות ומגוונות ואיכותיות, אבל לא רציתי להישאר בקרבתה רגע אחד נוסף והסברתי לה שגם אם תעשה את התווית הכי יפה במחיר הכי טוב, אני מעדיפה לא לקבל ממנה שום שירות ויצאתי. מפתיע אותי שקיבלת שם שירות טוב.

lirola

New member
היא כזו חמומת מוח, שאין דברים כאלה...

לדעתי זה האופי שלה. כל מה ששאלתי הביא לה את הקריזה, כאילו אני מנסה לשאול שאלת טריק. פשוט לא ייאמן.

קיבלתי שירות מעולה והסבר מפורט

וגרפיקאית סבלנית ותויות איכותיות , ואין להם כמה סוגי הדפסה, יש סוג אחד, ויש אריגה. נראה לי שאנחנו לא מדברות על אותו מקום אפילו השירותים היו נקיים מאוד

lirola

New member
מדברות על אותו מקום בדיוק

שם הייתי , באבולעפיה... כנראה שזה תלוי במצב רוח ותלוי עם מי מדברים. גם אני וגם אחותי הגענו לשם לעשות תוויות, לא לבלבל את המוח, אבל כן עם שאלות ששואל מי שעושה פעם ראשונה תוויות. הדיבור היה מזלזל ותוקפני בלשון המעטה . התוויות שהוצגו באלבומים היו יפהפיות, לא אמרתי לרגע אחרת... בסוף עשיתי תוויות אצל מישהו נחמד ויצא לא משהו... נחפש מישהו שהוא גם נחמד וגם יודע לעשות תוויות.. אבל עם מישהי כמו איילה אני לא אעבוד.

כמה הן דקות? כי אפילו תויות אורגנזה אפשר

לתפור במכונה. בכל מקרה עדיף לתפור את התוויות כשאת רואה אותן, ולא כשהן פונות למטה.

lirola

New member
לא ידעתי שעושים תוויות מאורגנזה

הן מאוד דקות. לא אהבתי אותן. אבל כן- אני יכולה לתפור אותן רק כשהן למעלה וזה לא תמיד נוח, כי אז בחלק מהבגדים אני צריכה להשחיל במיוחד מכונת תך ישר. מעצבן אבל אין ממש ברירה, כי גם צריך להשכיב אותן.

הסורג

New member
תתפרי את התוית לבגד ולא

את הבגד לתוית כך את רואה מה את תופרת .הכונה היא שהתוית היא מתחת למחט והבגד על ה"שיניים"כמו כן את התפר הראשון תעשי ביד על ידי מיקום המחט בקצה התןית הרצוי ואז תלחצי בעדינות על הדושה ואז רברס או שתעשי את כל התפר (בערך חמש תפרים)על ידי סיבוב ידני ופשוט בהצלחה

למעלה