זו כיכר קטנה מאוד.
אחחח... דופונט סירקל. הכיכר ההומואית שלי. אפילו יש עלינו בדיחה בליגלי בלונד 2 עם הכלבים ההומואים. וזה הסיפור... יום חמישי הסתובבתי עם ידידתי החביבה איליין. ארוחת ערב, באר של סטרייטים (אנחנו לא משלמים שם פשוט), ומשם - לקובלט. ממש כרגיל הייתי צריך לחבק ולנשק חצי מועדון (הם צריכים לבוא למסיבה שלי בעוד שבוע ומחצה), ואז נשימתי נעתקה. בחור כמעט בגובה שלי, חולצה שיושבת היטב על החזה, שיער מעוצב היטב, פרצוף מהמם וחיוך ממיס. רגע לפני שאני נחנק, הוא ואיליין רצים אחד לשני, מתחבקים, מתנשקים, ואני מחכה שאיליין תואיל בטובה טו אינטרודיוס אס. וזה תקציר השיחה מנקודה זו:
אחחח... דופונט סירקל. הכיכר ההומואית שלי. אפילו יש עלינו בדיחה בליגלי בלונד 2 עם הכלבים ההומואים. וזה הסיפור... יום חמישי הסתובבתי עם ידידתי החביבה איליין. ארוחת ערב, באר של סטרייטים (אנחנו לא משלמים שם פשוט), ומשם - לקובלט. ממש כרגיל הייתי צריך לחבק ולנשק חצי מועדון (הם צריכים לבוא למסיבה שלי בעוד שבוע ומחצה), ואז נשימתי נעתקה. בחור כמעט בגובה שלי, חולצה שיושבת היטב על החזה, שיער מעוצב היטב, פרצוף מהמם וחיוך ממיס. רגע לפני שאני נחנק, הוא ואיליין רצים אחד לשני, מתחבקים, מתנשקים, ואני מחכה שאיליין תואיל בטובה טו אינטרודיוס אס. וזה תקציר השיחה מנקודה זו:
Elaine: Yaniv, I would like to introduce you Joe. And Joe, you don't know who's Yaniv, right? Joe: I don't know, what's your name again? Yaniv: Yaniv. Elaine: Yaniv just got out of serious relationship with a guy, Chris XXXX Joe: Oh, I am so sorry <hugs Yaniv>
ולמה אני מסםר לכם את זה? כי ג'ו הוא האקס של כריסטופר ממש לפני. שנתיים ביחד הם היו. הבחור שכריס האשים בכל צרותיו, עליו שמעתי כל כך הרבה דברים רעים. אבל כל כך הרבה. ו...המממ... הוא דווקא לא היה כזה מפלצת. וגם יש לנו כמה חברים משותפים. והוא היה די מצחיק. ו...המממ... עד כמה זה רע שיש לנו דייט ביום שני?