זו כיכר קטנה מאוד.

Yaniv-DC

New member
זו כיכר קטנה מאוד.

אחחח... דופונט סירקל. הכיכר ההומואית שלי. אפילו יש עלינו בדיחה בליגלי בלונד 2 עם הכלבים ההומואים. וזה הסיפור... יום חמישי הסתובבתי עם ידידתי החביבה איליין. ארוחת ערב, באר של סטרייטים (אנחנו לא משלמים שם פשוט), ומשם - לקובלט. ממש כרגיל הייתי צריך לחבק ולנשק חצי מועדון (הם צריכים לבוא למסיבה שלי בעוד שבוע ומחצה), ואז נשימתי נעתקה. בחור כמעט בגובה שלי, חולצה שיושבת היטב על החזה, שיער מעוצב היטב, פרצוף מהמם וחיוך ממיס. רגע לפני שאני נחנק, הוא ואיליין רצים אחד לשני, מתחבקים, מתנשקים, ואני מחכה שאיליין תואיל בטובה טו אינטרודיוס אס. וזה תקציר השיחה מנקודה זו:
Elaine: Yaniv, I would like to introduce you Joe. And Joe, you don't know who's Yaniv, right? Joe: I don't know, what's your name again? Yaniv: Yaniv. Elaine: Yaniv just got out of serious relationship with a guy, Chris XXXX Joe: Oh, I am so sorry <hugs Yaniv>​
ולמה אני מסםר לכם את זה? כי ג'ו הוא האקס של כריסטופר ממש לפני. שנתיים ביחד הם היו. הבחור שכריס האשים בכל צרותיו, עליו שמעתי כל כך הרבה דברים רעים. אבל כל כך הרבה. ו...המממ... הוא דווקא לא היה כזה מפלצת. וגם יש לנו כמה חברים משותפים. והוא היה די מצחיק. ו...המממ... עד כמה זה רע שיש לנו דייט ביום שני?

S h a m i

New member
צחוק הגורל...

רק תזהר יניבוש לא לקבל כוויה. אולי כריס אמר כמה דברים נכונים ולא רק שטויות. אז תזהר ותהנה!!!

Liroy26

New member
מסכים עם שמי

אני לא נוטה להקשיב כל כך לדעות של אחרים שבאות על בסיס "שמעתי עליו כל מיני סיפורים..." בפרט כשזה מגיע מאקסים למינהם. אבל...לפעמים בכל אותם סיפורי זוועה יש מעט אמת ששווה להתייחס אליה. יכול להיות שהבחור החדש הוא לא ממש מפלצת כפי שכריס תאר אותו אבל אולי שווה לך לקחת את זה יותר בזהירות.

Yaniv-DC

New member
ברור שתמיד יש אמת

בגלל זה אנחנו קוראים להם "אקסים". לפני שבכלל היה דייט ראשון, אין מה לדבר על זהירות או חוסר בזהירות... צריך גם לזכור שבן אדם X תהייה לו דינמיקה מסויימת עם בן אדם Y ומשהו אחר לגמרי עם בן אדם Z. סה"כ, חוץ ממנו אני יוצא כרגע עם שלושה אנשים (היו ארבעה, אחד ננטש), והיום קיבלתי עוד טלפון ממלצר שווה ביותר. אז הכל פתוח

אוהד 22

New member
זה פשוט מקסים...

שיש לכם דייט, כנראה משהו בדרג מאוד גבוה למעלה דיי מחבב אותך... אם אי פעם עלתה בך המחשבה הזדונית אך הטבעית האפשרות של נקמה מתוקה.. אז אחי... מה אתה יודע ?!... בהצלחה...... נ.ב אני בעד נקמות....גם אם הן לא כל כך מתוקות...

Yaniv-DC

New member
הלו, הלו... לנשום עמוק...

אני לא איש של נקמות, ולחלוטין אין כאן שום מניע נקמני. אם הייתי מחפש נקמה, היינו מקיימים את ארוחת הצהריים שקבענו להיום במסעדה בה כריס ממלצר...
בסה"כ מדובר בבחור מאווווווד אטרקטיבי, שהרשים אותי בצורת דיבורו והצליח להצחיק אותי (או שהיו אלה שבעת המשקאות לפני שהכרתי אותו... נראה מאוחר יותר...) מישהו למעלה ביחסים של און ואוף איתי, משהו לא ברור. עכשיו הוא בפאזה של לחבב אותי כנראה, במיוחד אחרי אתמול (טלפון ממלצר שווה, סקס במקלחות של מכון כושר עם אחד העובדים, אחרי הסגירה).

אוהד 22

New member
AMMMMMMM....

וושינגטון אמרת ?! הבירה...לא ?! מה המזג אוויר שם עכשיו...? אוחצ'ה תהני מכל בולבול שרק תשיגי.... ולמען הבהרת דעותיי אומר שלא המלצתי לך לנקום, אלא שאם אפשרות כזו נשקלת במקרה בעיניך אז סבבה... אבל אם לא אז וואלה אחי... עוד יותר סבבה !!! זהו.. יכול ליהיות שרציתי להגיד עוד משהו אבל שכחתי... אגב, אם אפשר לחטט קצת מתוך סקרנות גרידא ולא מתוך שום מקום אחר, מה מעשייך בוושינגטון ? התרשמתי שאתה קצת יותר ממוכר תמונות לא חוקי... הכל ורוד הכל חלום.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

אכן וושינגטון. מזג האוויר חם כרגיל לעונה, לח מהרגיל לעונה, וכל יום כמעט יורד גשם באיזשהו שלב. אוחצ'ה תקרא לחבר שלך. אשר לארוע עצמו - שבתי עכשיו הביתה משלוש וחצי שעות של שיחה מרתקת עם הבחור. בשלב שכיסינו את כריס, היה מדהים לראות כמה דימיון היה בין שני מקרי הפרידה. כמה כריס מניפולטור, וכמה אני שמח עם העובדה שהוא מחוץ לחיי. את ג'ו אני אראה מאוחר יותר הלילה שוב
על מנת לספק את סקרנותך גרידא, ולא לשום מטרה אחרת, אני עובד עבור ערוץ 1 וגם מלמד עברית. רק טיפה יותר ממוכר תמונות לא חוקי.

xanadu

New member
סליחה שנייה...

האם לא מדובר בשרשור מיותר בעליל? האם בזבזתי עליך שעות מסנג'ר לריק? האם לא הסכמנו בתקיעת כף שכריסטופר פאסה בדיוק כמו ריקי מרטין? האם לא קבענו שיש לנעול אותו בתיבת עץ עם שלושה מנעולים ולהשליך אותו למימי הפוטומק? ובכל זאת, כריסטופר כריסטופר כריסטופר. מהמעט שהספקתי ללמוד על הבחור דנן, מן הסתם הוא הותיר אקס מתחת לכל עץ רענן בשדרות פנסילבניה. אז לא חבל על הדיון על אותה אישיות דלוחה בזמן שאתה יכול להקדיש את אותו זמן לפוטנציאל החדש? האם לא חבל לעצבן אותי על הבוקר, במיוחד כשנגמר לי היופלה וניל עם בראוניס?

s h l o m k e

New member
קסנאדו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ברוך שובך !!!!

Yaniv-DC

New member
כריסטופר כריסטופר כריסטופר!

סתם. היי, לפחות הצלחתי להשיב אותך לכאן, עם או בלי יופלה. עם הפוטנציאל החדש ביליתי כל היום. מאחת וחצי בצהריים עד חמש, ושוב משבע בערב עד... עד שהייתי צריך לקום בבוקר לעבודה. הבוקר הוא אפילו הציע לתת לי צ'ק של 700 דולר, הסכום שכריס חייב לי - "רק כדי שלא תצטרך להיות איתו בשום סוג של קשר". בקיצור חברים, תכירו - ג'ו, פורום - פורום, ג'ו.

למעלה