"זו ילדותי השניה"

טומילי

New member
"זו ילדותי השניה"

והנה אני בן 4 מחר ה.23.9.2001 אהיה בן 4 זהו יום הולדתי מחדש לאחר ההחייאה הארוכה שעברתי מחר לפני 4 שנים. אז בתור אחד שכבר ראה את המוות בעיניים אומר לכם/ן שתיהיו אנשים שמחים ומאושרים תעזרו לכל מי שרק אפשר וזקוק לעזרתכם/ן באהבה טומי

אפרת.א

New member
מזללללללללל טובבבבבבבב ../images/Emo42.gif

טומי יקר... מי יתן והשמש תזרח תמיד על יומך שתמשיך לתת ולקבל את מלא האהבה... יום הולדת שמח לך איש יקר... תמשיך לעודד ולתת ברוחב לב לאלו הזקוקים ולאלו שחושבים שאינם זקוקים... שלך, איריס.

טומילי

New member
תודה.....מכל הלב וקחי עוגה אמיתית. ../images/Emo9.gif

עוגת דובוש הונגרית תוצרת עצמית וצילום עצמי, אפשר לאכול עם העיניים באהבה טומי

אפרת.א

New member
וואו טומי....עצם העובדה שזו עוגה

תוצרת עצמית , שלא לדבר על האיכות שבצילום....מדדדדדדהההההיייייייים! עכשיו בכנות טומי: באמת, אבל באמת חשבת שאני אסתפק בלראות כזה דבר בתמונה מבלי לטעום???? זהו! לא יקום ו לא יהיה!!! חחחחחח מתוק - אז מתי באים לחגוג??? שיהיה לך יום הולדת 4 שמחחחחחחח ושתמיד תמיד תהיה לנו בריא ושלם! שלך , איריס.

טומילי

New member
בקשר לברכות תודה ובקשר לעוגה.....

קדימה ממתין להזמנה מוכן לנסוע עד ב-ש ערד איפו שאת גרה חחחחח למה נדמה לי שאת דרומית אין לי מושג. באהבה טומי

אפרת.א

New member
חחחחח טומי, החושים שלך מחודדים...

מאד! אני אכן דרומית, אבל לא עד כדי כך:)) הרבה יותר קרוב למרכז אמנם החברות שלי מקניטות וטוענות שאני בסוף העולם ימינה....אז...ימינה זה נכון:)) בסוף העולם...חחחחח, מבחינתי, ממש במרכזו! אם נתחשב בעובדה שאומרים מגדרה עד חדרה זה פחות או יותר מרכז...מיקומי נחשב בשוליי המרכז הדרומי:)) ובזאת הנך מוזמן רשמית!
שיהיה לך יום נפלא

למעלה