זו השאלה!

desert rose

New member
זו השאלה!

לעבוד או לא לעבוד ? זו השאלה... רבים מכם וודאי התלבטו לא פעם אם שווה לעבוד בזמן הלימודים.. נכון שעצמאות כלכלית קוסמת.. אבל מלבד עצמאות כלכלית, אני חושבת גם על העובדה שזה עלול לפגוע בלימודים.. מה אתם אומרים? תנו לי את הבעד והנגד.. (העבודה המוצעת לי היא מלצרית מזמרת). תודה חבר`ה!! DESERT ROSE

12lior

New member
בעד...

אני בעד...אבל זה תלוי באיזה שעות את עובדת וכל זה...זה לא חייב לפגוע לך בלימודים,אני עובדת באולם,ועד עכשיו זה לא פגע בכלום...

צאי לך ילדה, ועבדי את האדמה

אני עובדת מכיתה ג`. אז זה היה פעמיים בשבוע- חצי שעה, לא ממש עבודה.. בכל אופן- מכיתה ז התחלתי לקבל על זה כסף, וזה היה שלוש שעות בשבוע- יומיים בשבוע. בכיתה ח עבדתי בגן ילדים והשנה אני כבר מקבלת על זה יותר כסף (55 בחודש, לעומת ה-20) ואני גם עובדת ארבע שעות בשבוע. אני יודעת שזה לא הרבה אבל הרעיון כאן הוא בערך, ואני מבינה את זה. אני כבר יכולה לראות את היופי בזה שאני עובדת ו``דואגת`` לעצמי. בכל אופן- נאי מציעה לך ללכת לעבוד, אני יודעת שלילדים בעיר זה נותן אפשרות לקנות דברים שהם לא יכולים לקנות אותם בהסתמך על ההורים. בכל אופן- בהצלחה!! עד העונג הבא, נעמה.

בעד

אני עובדת בסקרים מייבש את המוח אבל 18 שקלים משומשים לשעה זה טוב:]

מתח

New member
המממם

ידידה (ואקסית) שלי עובדת בתור מלצרית מזמרת.. וזה לא מפריע לה, כך נראה. בעד.

goldy

New member
אני בעד עבודה אבל נגד עבודות ניקיון

זה מה שנותנים לנוער: לנקות ריצפות של מסעדות מזון מהיר ושירותים. עבדתי פעם או פעמיים בספירת מלאי ועכשיו אני מחפש משהו שקשור למחשבים. שלחתי הודעה ונראה מה יצא מזה

שיש פרוטקציות החיים טובים

אבא מסדר לי עבודה החל מה2.5 (אני מסיים ללמוד ב1.5) ואחרי שנה אני מקליט את הדיסק השני שלי ומוציא אותו לשוק (זה שאני עכשיו מקליט לא יוצא)

למעלה