זו הפעם האחרונה......

ק-ס-ו-מ-ה

New member
זו הפעם האחרונה......

כמו בכל שנה, החברה שמטעמה נסענו, אירגנה יום כיף לעובדיה. הפעם האטרקציה היתה בחוף גיא בטבריה. גם הפעם, החלטנו ללכת עם הבנות ליום שכזה. הקושי הראשון בו נתקלנו היה החום המעיק עם הלחות הגבוהה. ברגע שפתחנו את דלתות הרכב הכתה בנו המכה במלא העוצמה. תוך דקות ספורות נעשיינו דביקים, חסרי סבלנות, וצמאים...כל כך צמאים שלא הוצאנו מילה מיותרת מהפה כדי לא לבזבז אנרגיה נחוצה. המכה השניה היכתה בנו כשהגענו עמוסי תיקים לכניסה........המקום עמוס אנשים, תור לכל מקום, ובנוסף לכל גם לא מצאנו פיסת אדמה כדי להתמקם......בסוף התפשרנו על כמה כסאות מתחת לשימשיה שמצלה 2 אנשים בקושי....וכך, קילפנו את הבגדים מעלינו ונכנסנו לבריכה....שם חיכתה לנו המכה השלישית....חשבתי שאוכל להצטנן מעט במים קרירים ונעימים אך התבדנו. המים היו חמים מלוכלכים וגם שם לא היה מקום למתוח איברים ולהנות משחיה קלילה. עמדנו בתוך המים כמו לולבים כשמסביבנו אנשים שעושים את אותו הדבר: עומדים. לא נותר לנו אלא לשבת בחוץ להסתכל על העוברים והשבים כאשר ברקע מתנגנים שיריה של הזמרת "המהוללת" שרית חדד שגרמה לנשים בבקיני לנענע את ישבנן. אם לא בנותי שנהנו (כמו רוב הילדים שם), הייתי עפה משם במהירות. אז זהו, בפעם הבאה חוף מבודד מאדם נראה לי הדבר הכי אידיאלי לבילוי משפחתי.

נשית~37

New member
קרוב לוודאי

שגם בשנה הבאה תאמרי "זו הפעם האחרונה..."
חוף מבודד? המממ...באזור שלי דווקא יש הרבה כאלה. חול פחות או יותר לבן (חחחחחח), מים צלולים ירקרקים עם סלעים קטנים במרחק סביר היוצרים מעין שובר גלים טיביעי (בריכה קטנה לילדודס) ואוויר הממממ גם לח, מה לעשות.

liz_liz

New member
תגידי לי ....

איפה את גרה ? למה כאן אין מה שיש לך שם אההההה?

liz_liz

New member
יווווווווווווווווו

גם כאן יש מקומות נכונים ? איך לא ידעתי ?

liz_liz

New member
חחחחחחחחחחח

פרוז אמרת לילה טוב .. ואמרת שאתה מתאבד .... מי שמתאבד שם ... אין דרך חזרה ....

liz_liz

New member
מוזר מאוד ...

בעלי מוצא מקומות ...מוזרים מאוד .. מעניין איך זה קורה לו .....

ק-ס-ו-מ-ה

New member
ליזוש

ממתי את מכירה מקומות נכונים? בואי לבקר אותי, אראה לך מה זה מקום נכון......חחחחחחח.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
נשיתוש..... איפה החוף הזה?

מחפשת מקום שקט ורגוע להעביר בו ימים כלילות....חחחחח

איזו באסה KissMe... ../images/Emo5.gif

לפחות היית חוטפת קלקול קיבה היו שולחים אותך לאילת, למלון הרולדס בחצי פפסיום...

סנדי32

New member
חופים לא עוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק בתיי מלון ממוש רק בתיי מלון הילדים שלי אוהבים מאוד את קלאב הוטל בטבריה יש שם ארוחות בוקר בבריכה (ג´חנון ביצה סלט תירס )וארוחות טעימות בערב ובצהריים לא צריך לטרוח להכין כמו בחופים ....... אווירה ביתית ,פעילות לילדים, מוקיונים ופילות בבריכה שהמוקיונים מפעילים , שמח בקיצור שמח ........... ואם רוצים לצאת לבד (רק ההורים ) יש את אילת ........... שכל מילה מיותרת ...... אז ככה : טבריה =בילוי עם הילדים
אילת =טיול לגדולים ובילויי לילה

טאקילה~*

New member
חוף מבודד רצית?../images/Emo178.gif

למה לא לג´קוזי של המיקוה?????! אחלה מבודד. שטויות מותק העיקר שהבנות נהנו ...גם משהו!

קסומי, תמיד אמרתי שחם בעמק....

קסומי, כמי שגרה כמה קילומטרים בודדים מחוף גיא..... יודעת על מה את מדברת. חוף גיא הוא מקום שתמיד באים אליו מלא קבוצות, אוטובוסים מאורגנים, תמיד תמיד שעוברת שם, יש בלאגן והמונים...... והחום.......... חבל הזמן. אתמול בערב היינו בנצרת עלית, איזה כיף שם, לא צריך בערב אפילו מאורר, רק חזרנו לעמק, למרות שהשעה היתה כבר 23.00 לא יכולנו בלי מזגן, חבל"ז. שיהיה לך שבוע טוב ומקסים.........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
טוב, אנחנו בדרך ל..

חוף הים בעתלית........לוקחים סירה, תרסיס הגנה מהשמש, והולכים להנות. כל זאת בתקווה שאין מדוזות. מה שכן, יש שם מסעדה מגניבה על החוף ובטח שם יהיה שונה יותר. אספר לכם חוויות כשאחזור.

למעלה