../images/Emo26.gif אז ככה.. ../images/Emo36.gif
בס"ד לאחר שהיפרקטיבית כמוני עיינה בשרשור המסיבי. התרחש בקרבי פולמוס קונפרונטציוני- מחד גיסא, אולי מתוך סקרנות גרידא, כדאי לבוא, לעשות דייט עם חתיכי
ובלונדי
הפורום שבקלאב שלנו. אתם יודעים, סתם, כדי להתרשם סכמתית, מי בקומונה שלנו חרדי אותנטי, ההולך בתלם, שבמקרה, ביד הגורל, נקלע לעולם הוירטואלי העויין. ולהתרשם מהאישיות האוטופית השופעת של האובייט המוטציוני הן לשלילה או לחילופין לחיוב.. היות ומסתומא, כמו שרובינו בעולם האוניברסאלי, השוכן על מי מנוחות בגלקסיה הגלובלית, חברותי, סימפטי, שאינו סובל מקסנופוביה. על כן, אנו תמיד מעוניינים להרחיב את מעגל ההומנטרי שלנו, שכן כבר מצינו בחז"ל אסמכתא לכך:"או חברותא או מיתותא".. ועל כן, מבחינה רציונאלית, ניתן להבין את שיקול הדעת הדידקטי של כל אילו המעוינים, ללא כל עשית סצנות וסנקציות בפגישה פורמאלית בין כולנו.. אך מאידך גיסא, במקרו, אני אישית, ב-case האינדיוידואליסטי הנ"ל, לא הייתי לוקחת ריזיקה, לחולל בנפשו של שום יצור ההולך על 2
טראומות פטאליסטיות
, ולנקע בעיני השקד הכחלכלות
והדקורטיביות שלו, מבלי שאותו חבוב טרם דאג לעשית ביטוח מקיף
עוד קודם לכן!! ובמיקרו, הסטטיסטיקה מוכיחה, שרב שיכבת הגילאי והאוכלוסיה הסוציאליסטית של הפורום הינה הטרוגנית בטוטאל! דהיינו: תעצמו עיניים ותראו זאת כמו בסיפור הידוע, "דירה להשכיר"
. וכי מה ביני, נטו חרדית פרימיטיבית
- 100% טיבעי בכל רמ"ח אברי ושס"ה גידי, הצוציקית, הירוקה, שעוד טרם למדה להסתדר בחיים בכוחות עצמה, לבין חרדים ליברליסטים
, אברכים
( סחטן על הכובע בורסלינו אה? ) ונשות אברכים
( מטפחת דקורטיבית הינה כיסוי הראש הכי צנוע שיש! הלא כן? ) הנשואים באושר/עושר + 1000000000000000000 דקדקישן
זאטוטישן
שפתחו צרחניה בבית , לבין אנשים בעלי מנטליות קולטורית אקסטרמיסטית ממני בעליל?! SORRY, כל האמור לעיל " לא עושים לי את זה".. וסליחה על היומרה הפרוטנסיבית שתפסתי עליכם. אבל בתכלס', בתור חרדית, אין לי צורך למזג ת'עולם המציאותי של חיי, עם העולם הוירטואליסטי! שכל מי שנמצא בתוכנו, אינו תמיד ראוי שבכלל אפגש עימו!! SO לדעתי, על אף שאנו חיים במדינה דמוקרטית, שאין דבר שמונע מאיתנו לפגוש פרונטלית את זולתינו. עלינו לעצור שניה, להשוות נתונים בסיסים ולחשוב - אם אנו פורום של חרדים, הלא הגדולת שלנו מכל שאר החברה' שמסביבינו הינה, שאנו אנשים שיודעים להשים לעצמינו גבולות, ולהתגבר על היצר - ולכן, אם בכלל כן יש כאן משהו בעל אינטרס ליפגוש רנדומלית עם רעהו הוירטואלי, ( מסתומא, ודי סביר להניח, שלפחות לאחדים מאיתנו זה יקרה..)זיכרו לבדוק כראוי מול מי אתם ניצבים!! שכן,
"לא כל הנוצץ זהב הוא"!!! בתודה על האזנה המגית מכולכם/ן!! שלכם/ן, קרן