זו המטרה?

1שאלתיאל

New member
גם אני חושב כך

באם יפגשו נראה לי שחלק מן החברה פה יקבלו פיצוץ גרעיני בראש ... מה ?איתו אני מתעסק?

חנוך617

New member
שאלתיאל,

אתה מהאחרונים שהגיעו לפורום וברור שהיית קודם בניק אחר, אז קשוט עצמך.

1שאלתיאל

New member
חנוך

לא הייתי בשום ניק אחר ואני לא מבין איך זה קשור לדעתי שלא כדאי להיפגש כי יקבלו את זה קשה

1שאלתיאל

New member
חנוך רק עכשיו הבנתי

על מה יצא הקצף אתה חושב שהתגובה שלי הוא על במבי אתה כנראה גולש ממחשב ורואה הכל כרצף אחד אני הגבתי על שטיינברגרליץ (נכון? )

למרות שאני ממשתתפי

הפורום הממעיטים להראות נוכחותם פה, מאד מענינים אותי שאר המשתתפים ורבים מהם היתי רוצה לפגוש. גמ לא היתי מסרבת לאחרים!

רצסמיזדא שלום

אז בואי ביחד נארגן נפגש מי שרוצה לבוא שיבוא ומי שלא רוצה שלא יבוא מה את אומרת ? ומה אתם אומרים ? מי שרוצה שישלח מסר

אני בעד! ליצור איתך

קשר? יש הצעות איפה ומתי?, בעצם אולי עדיף שנתחיל רק שתינו? בעבר, כשהועלה פה רעיון כזו, היו שהתנגדו וטענו שהכרות זו תפגום בקשר הפורומי אח"כ, אז כדאי לשקול זאת היטב לפני! על שתינו אפשר לקחת סיכון...

חנוך617

New member
זהירות.

לדעתי אין לקיים בשום אופן מפגש כללי לגברים ונשים. איזהו חכם- הרואה את הנולד.

לדעתי...../images/Emo28.gif

לדעתי...זה נחמד ומעניין להיפגש עם אנשים מהפורום.. אני למשל מאד פעילה בפורום מסויים כבר הרבה זמן,,וים ראשון ניפגשתי עם הבנות משם..היה מצחיק ומהנה כאחד לראות את מה שמסתר מאחורי הדמויות הוירטואליות.. אולי בפורום הזה זה קצת בעיה כי פער הגילאים גדול,וקיים גם את פער המינים... אבל בכל אופן-אני בעד. נ.ב-שמתם לב שאני הבת היחידה שהגיבה לשאלה הזו?בנות,תתעוררנה!

למעלה