זו ההודעה זו ההודעה מהשאלה הקודמת. תודה לכולם.
B blzvi Active member 26/11/18 #2 יישום 16 ביט הוא ישן מאד כבר נתן הודעות כאלה בגירסת 32 ביט של windows . האפשרות היחידה למצא מחשב ישן win 98 או למצא יישום מעודכן .
יישום 16 ביט הוא ישן מאד כבר נתן הודעות כאלה בגירסת 32 ביט של windows . האפשרות היחידה למצא מחשב ישן win 98 או למצא יישום מעודכן .
נ נטע88 New member 26/11/18 #3 יש לי WINDOWS 7 אני מבקש דרך להיפטר מההודעה הזו אני חושד שזה וירוס! WCUPDATER נראה לי חשוד ואני מבקש דרך להסיר את ההודעה הזו. תודה לכל העוזרים.
יש לי WINDOWS 7 אני מבקש דרך להיפטר מההודעה הזו אני חושד שזה וירוס! WCUPDATER נראה לי חשוד ואני מבקש דרך להסיר את ההודעה הזו. תודה לכל העוזרים.
נ נטע88 New member 27/11/18 #5 הורדתי את התוכנה לא השתנה דבר ובנוסף, התוכנה שהיתה לי לצילום מסך נעלמה!!! האם יש קשר בין הדברים? ובכלל, יש לי אנטי וירוס מקאפי(בתשלום) והוא לא מנע את הוירוס הזה. אז-1) איך להמשיך? 2)קישור לתוכנה לצילום מסך בבקשה(פשוטה,צילום מסך בלבד.) תודה לעוזרים.
הורדתי את התוכנה לא השתנה דבר ובנוסף, התוכנה שהיתה לי לצילום מסך נעלמה!!! האם יש קשר בין הדברים? ובכלל, יש לי אנטי וירוס מקאפי(בתשלום) והוא לא מנע את הוירוס הזה. אז-1) איך להמשיך? 2)קישור לתוכנה לצילום מסך בבקשה(פשוטה,צילום מסך בלבד.) תודה לעוזרים.
נ נטע88 New member 27/11/18 #6 התוכנה חסמה לי את SnapMyScreen לצילום מסך!!! בבקשה להציל אותי!!! תודה.
B blzvi Active member 27/11/18 #7 נסי לינק זה אם כי לעולם אי אפשר לדעת האם זה אכן מבצע את העבודה או מסבך אותו על כן מומלץ לבצע גיבויים
רוב הזמן נח Well-known member 28/11/18 #8 תתקיני XP על מכונה וירטואלית היה לי משחק ישן שככה הצלחתי להפעיל אותו.
B blzvi Active member 30/11/18 #13 תעשי קליק לפי התמונה ואם עדין לא מבינה ,תזמיני מישהו שמבין קצת יותר ממך במחשבים ואנגלית