זורקת שאלה באויר..........

קורין1

New member
זורקת שאלה באויר..........

מה דעתכם על סקס בפגישה ראשונה.........

אש לי

New member
זורקת לך תשובה../images/Emo103.gif

דעותיי השתנו עם השנים גדלתי שמרנית דווקא בבית מאוד פתוח היום ?.....הפתיחות של היום הבנתי שגברים באמת לא יימצאו בך משהו זול ואם זאת אהבה? אז מה זה משנה אם בפעם הראשונה או לא?.

קורין1

New member
אש.....איזה כיף.....את כאן........

חבל שאני צריכה ללכת....... תודה על התשובה.......... אני מבולבלת..........פעם חושבת כך ופעם ככה...

yog 10

New member
אם זה זורם משניי הצדדים וזה בא

מרצון חופשי של שניי הצדדים אני לא רואה שום בעיה

neuron

New member
כשזה בא...

...זה בא. אם יש משיכה מידית אז אין טעם בסתם משחקים וגםאין סיבה שזה יקלקל להמשך.

אטיוד5

Active member
אני בעד סקס בפגישה

הלפני ראשונה השלישית והשביעית אח"כ אפשר להפסיק מחוסר עניין לציבור.

אטיוד5

Active member
אז זה סימן ...

שהיה גם צריך לעשות את זה בפגישה המינוס אחד.

קורין1

New member
אני חושבת דווקה..........

אני אישית מרגישה יותר חופשיה, פחות ביישנית, פחות סגורה, אחרי שהכרתי את הבן אדם......... אני לא שמרנית........ רק פעם אחת נהנית בסקס בפגישה הראשונה........היה פיצוץ לא הצטערתי על כך היו עוד כמה פעמים שעשיתי סקס בפגישה ראשונה ו........מה אני אגיד לכם..... מאוד התאכזבתי....

אטיוד5

Active member
ובאותן פעמים שהיה לא טוב ...

בפעם הראשונה היה יותר טוב בשניה?

קורין1

New member
אין הזדמנות שניה.........

אם לא היה לי טוב הסקס בפגישה הראשונה........לא תהיה פעם שניה

אטיוד5

Active member
שמעי ...

זה כמו הבוחן פתע בשבוע הבא. אם עד יום חמישי לא נתנו אותו הוא חייב להיות ביום שישי. אבל אז הוא לא פתע. כלומר אי אפשר לתת אותו ביום שישי. נכון? אז אם לא נתנו אותו עד יום רביעי, הוא יהיה חייב להיות ביום חמישי. אבל .... טוב, אני מקווה שכבר הבנת. בשבוע הבא לא יכול בוחן פתע. זה כבר ברור. זאת אומרת, אם לא היה סקס בפגישה הראשונה, אז הפגישה השניה הופכת ראשונה מבחינת הסקס. ואז ברור שלא יהיה בה סקס, כי היא ראשונה. וכך הלאה. ממש יאוש. רק מה, את לא תאמיני, בשבוע הבא יש לי פגישה ביום שלישי. זאת תהיה הפגישה העשרים ושבע, ויהיה שם סקס באבואבוה.

אש לי

New member
וואוו את טועה קורין

הסקס הכי טוב שלי עם החבר שלי שנמשך קרוב לשנתיים הפעם הראשונה....הוא לא הספיק ל.... בפעם השנייה הוא הספיק ל...אבל זה היה כל כך מטורף וקצרצר מזל שלי שרציתי לאהוב אותו בפעם השלישית

viviti

New member
הסקס הראשון......

לא ממש משנה אם הוא בפגישה הראשונה או השלישית... יש לו סיכוי טוב להיות נפל..... למה? לא יודעת. קורה...... אולי מהתרגשות..... אבל, היו גם מקרים שבהם הסקס היה בפגישה הראשונה...... והיה לא רע בכלל אם יש קליק אדיר כבר בפעם הראשונה...... אז, אין לי בעיה עם סקס בפעם הראשונה..... אבל, איכשהו אני תמיד צריכה להתבשל עם הדברים אחרי הפגישה הראשונה...... אני ממשילה את הפגישה הראשונה לביקור בסופר...... ורפרוף עם העיניים על האנשים שנמצאים שם......... ממבט ראשון - קשה לי לעבור לפוזיציה של סקס עם מי מהאנשים שם....... חוץ מזה... מה רע בקצת פינטוז... ופרפרים בבטן עד לפגישה הבאה? אלא, אם ברור לכל הצדדים ש...... לא תיהיה פעם הבאה..... יש פה הרבה אם ואלא ... וכל מקרה לגופו..

בן54

New member
לקורין1

אפשר גם בשנייה, שלישית ורביעית.... בעצם מה זה חשוב.... הרי בשום מקום עדיין לא כתוב... שיש חוקים לגבי מגע... או שמא, יש??? ... נו רק לא להתייאש

בן54

New member
אגב קורין

אני מקווה שעוד תכבדי אותי בבוקר...חחחחחחחח

קורין1

New member
ומה זה אומר, בן.........?

לכבד אותך בקפה? בעוגה? בארוחת בוקר? לכבד אותך כאישיות על אף שאני לא אסכים אם תשובתך? או לכבד אותך במיטה שלי? בכל אופן אני מכבדת את כולם........
וגם אותך בן

למעלה