זורקת בגדים

tallyh

New member
זורקת בגדים

לכולם חג שמח לידיעתכם: לצערי הרב, ומכיוון שלא היתה כל הענות למלאי הבגדים הגדול שקבלתיבמטרה לתרום ושתקוע אצלי זמן רב מאוד, היום אחר הצהרים אניח את כל הדברים ליד מכולת זבל גדולה באיזור ירושלים, בתקווה שלפחות משם יהיה מי שיקח דבר מה ויהנה, שכן הדברים טובים וחבל עליהם. שוב חג שמח לכולם. אני

bhs

New member
אני יכולה למכור למיחזור ולתרום את

הכסף יש לי פרטים אם תרצי

tallyh

New member
קלרה - שוב לא הבנתי אותך. מצטערת.

על מה את רוצה לקבל את המידע ממני? על הבגדים שזרקתי? או על אותה גב' שרשמה בקשר למחזור הבגדים? אם בקשר לבגדים שזרקתי, הרי שהנחתי אותם ליד פח אשפה בשכונת עוני בירושלים וטרם הספקתי לסיים להוריד אותם, אז כבר הגיעו רבים והחלו לבדוק ולחפש ולקחת ואף לריב על הבגדים ועל הדברים הטובים שהונחו שם. לפחות אני יודעת שגם אם בדרך עקיפה, הרי שהדברים הגיעו לידים הנכונות. בקשר למחזור הבגדים אין לי מושג. לא קבלתי מידע על כך. בברכת חג שמח לכולם אני

plane28

New member
את יכולה לפרט יותר לגבי מיחזור בגד

מה זה ואיפה זה וכמה עולה?

איזה רעיון טוב זה מיחזור בגדים

אני זוכרת שלפני עשרים שנה ויותר היה בסניף ויצו מה שנקרא בגד זול ולמקום לזרוק את הבגדים היו מביאים אותם אל הסניף וכל אדם שנזקק היה ממלא לעצמו שק ומשלם סכום סימלי. וההרגשה של אדם שקנה משהו ולו בסכום סימלי כבר הסירה ממנו את המבוכה נכון להיום יש במקום מגורי (ראשל"צ) מקום שרשום בו כל דבר ב2 ש"ח ואנשים נכנסים לשם וקונים מה שרוצים. המקום מכיל גם דברים של 2 ש"ח וגם יקרים יותר. ואם אתם ממחזרים את הבגדים, או פותחים מחסן שנקרא בגד זול או כל שם מקורי אחר, מכספים שיתקבלו ניתן יהיה גם לרכוש מוצרים לנזקק, לתרום אותו ואו למכור אותו כך הרווח מאותן הבגדים יהיה שבעתיים מאחלת לכם חג שמח וכשר

למעלה