ספגטי פונגי - באדיבות ``ספגטים`` H-)
אז ככה, מעולם לא טעמתי את המנה כך שיכול להיות ש``עבדו`` עליי..(למרות שאני לא מאמינה..הם היו כל כך נחמדים..)
בכל מקרה מאחר והמתכון סופק לי לדבריהם ``על רגל אחת``
, הוזמנתי אחר כבוד למטבח המסעדה לראות מקרוב(!) איך בדיוק מכינים את המנה..
ובהזדמנות הראשונה שתהיה לי אבקר שם ואספר רשמים ובכדי שלא תשאר וחצי תאוותך בידך להלן המתכון : סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות 1/2 כוס יין לבן 1 שמנת מתוקה אגוז מוסקט פלפל שחור גרוס 2 בצלים קצוצים חמאה מעט מאוד שמן (בכדי למנוע שריפת החמאה) מעט מלח הכנה: לטגן את בצל בחמאה +שמן עד שנהיה שקוף, להוסיף פטריות לבשל מעט ולהוסיף יין לבן ולערבב לבשל עד שמבעבע קלות . להנמיך את הלהבה ולהוסיף את השמנת מתוקה ,אגוז מוסקט פלפל ומלח. לבשל מספר דקות תוך כדי בחישה מתמדת ולכבות. o.k, אני יודעת שהגבות מורמות כעת ומתעוררות מספר שאלות כגון: כמה זה מעט וזמן הבישול וכו`.. חכמה יותר אהיה אחרי ביקןר במסעדה... סומכת עליך שתסתדר בינתיים *ושוב מתכון מדוייק יותר ינתן בקרוב בתיאבון ובהצלחה