זורקה!!!! אין לך מושג עד כמה אתה

זורקה!!!! אין לך מושג עד כמה אתה

אותי עכשיו! (כן, כן) לקחתי אותך ואת בקשתך לספגטי פונגי באופן אישי ו...(אתה יושב?) הישגתי בדרך לא דרך את המתכון מהמסעדה רוצה???????
 
אמא של, גם אם זוהר לא רוצה,אנחנו כן

ואנחנו אוהבים אותך תמיד פונגי או לא פונגי (-:
 

דפדפ

New member
החיוך והאופטימיות שווים זהב

גם אני מחכה בקוצר רוח למתכון
 
ספגטי פונגי - באדיבות ``ספגטים``

אז ככה, מעולם לא טעמתי את המנה כך שיכול להיות ש``עבדו`` עליי..(למרות שאני לא מאמינה..הם היו כל כך נחמדים..):) בכל מקרה מאחר והמתכון סופק לי לדבריהם ``על רגל אחת``:) , הוזמנתי אחר כבוד למטבח המסעדה לראות מקרוב(!) איך בדיוק מכינים את המנה..:) ובהזדמנות הראשונה שתהיה לי אבקר שם ואספר רשמים ובכדי שלא תשאר וחצי תאוותך בידך להלן המתכון : סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות 1/2 כוס יין לבן 1 שמנת מתוקה אגוז מוסקט פלפל שחור גרוס 2 בצלים קצוצים חמאה מעט מאוד שמן (בכדי למנוע שריפת החמאה) מעט מלח הכנה: לטגן את בצל בחמאה +שמן עד שנהיה שקוף, להוסיף פטריות לבשל מעט ולהוסיף יין לבן ולערבב לבשל עד שמבעבע קלות . להנמיך את הלהבה ולהוסיף את השמנת מתוקה ,אגוז מוסקט פלפל ומלח. לבשל מספר דקות תוך כדי בחישה מתמדת ולכבות. o.k, אני יודעת שהגבות מורמות כעת ומתעוררות מספר שאלות כגון: כמה זה מעט וזמן הבישול וכו`.. חכמה יותר אהיה אחרי ביקןר במסעדה... סומכת עליך שתסתדר בינתיים *ושוב מתכון מדוייק יותר ינתן בקרוב בתיאבון ובהצלחה :)
 

זורקה

New member
כל הכבוד לך - אמא של..... הרבה תודה B-)

את רוצה להגיד לי שפשוט טלפנת למסעדה והם הכתיבו לך את המתכון ???? זוהר.
 
ספגטי פונגי - באדיבות ``ספגטים`` H-)

אז ככה, מעולם לא טעמתי את המנה כך שיכול להיות ש``עבדו`` עליי..(למרות שאני לא מאמינה..הם היו כל כך נחמדים..):) בכל מקרה מאחר והמתכון סופק לי לדבריהם ``על רגל אחת``:) , הוזמנתי אחר כבוד למטבח המסעדה לראות מקרוב(!) איך בדיוק מכינים את המנה..:) ובהזדמנות הראשונה שתהיה לי אבקר שם ואספר רשמים ובכדי שלא תשאר וחצי תאוותך בידך להלן המתכון : סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות 1/2 כוס יין לבן 1 שמנת מתוקה אגוז מוסקט פלפל שחור גרוס 2 בצלים קצוצים חמאה מעט מאוד שמן (בכדי למנוע שריפת החמאה) מעט מלח הכנה: לטגן את בצל בחמאה +שמן עד שנהיה שקוף, להוסיף פטריות לבשל מעט ולהוסיף יין לבן ולערבב לבשל עד שמבעבע קלות . להנמיך את הלהבה ולהוסיף את השמנת מתוקה ,אגוז מוסקט פלפל ומלח. לבשל מספר דקות תוך כדי בחישה מתמדת ולכבות. o.k, אני יודעת שהגבות מורמות כעת ומתעוררות מספר שאלות כגון: כמה זה מעט וזמן הבישול וכו`.. חכמה יותר אהיה אחרי ביקןר במסעדה... סומכת עליך שתסתדר בינתיים *ושוב מתכון מדוייק יותר ינתן בקרוב בתיאבון ובהצלחה :)
 
למעלה