בחורה תמימה שלא קשורה לקבינט
טיטו, העלית פה טענה קשה ושיקרית ללא בדיקה מעמיקה. יצא לי בזמן האחרון להתעניין (באופן לא מעמיק) בפעילות של הגוף הנקרא "קבינט", הממצאים מראים על קבוצת אנשים שמיסודם טובי לב וזה מתבטא בהמון פעילויות בשטח, כמובן שאיש מאנשי הקבינט אינו זוקף לזכותו מעשים אלו, בשיחה עם מנקה הקבינט נודע לי שהחברים שם פעילים בעמותות רבות כמו תנו לחיות לחיות , עזרה לנזקקים, ובית חם. כל חג הם אוספים אוכל למשפחות רעבות ובכל ערב חג מתארח חייל בודד אצל כל חברי הקבינט (הנשיא אירח טנק בראש השנה האחרון) בנוסף הם מתנדבים ביחידות של המשטרה ( MZ מתנדב ביחידה לסמים... הנשיא מתנדב במשטרת התנועה ומעביר זקנות את הכביש) יצא לי לקרא תגובות שלהם בפורומים השונים, הם חביבים וידידותיים לסביבה, הם עונים בצורה מנומסת ומכובדת לכל מי שצריך עזרה. ושלרגע לא יחשבו שזה התחיל רק עכשיו, עוד מילדות חברי הקבינט היו פעילים בגופים מוכרים : MZ - בילדותו היה חניך מצטיין בצופים, היה מוכר עוגיות מדלת לדלת על מנת להשיג כסף כדי להוציא מסוממים מהרחוב הנשיא - את כל תקופת הילדות העביר הנשיא ברצון לשמח ילדים אחרים, הוא התחבר אל הצמד הנפלא אורנה ומשה דץ ועשה איתם קלטות וידאו לילדים, כשהיה בוגר יותר עבר לערוץ הילדים והנחה את הכיתב המועפפת, וכאשר גדל הצטרף לגיל חובב ועשה איתו שוק ואתה האוכל תרם למסוממים שאבי הוציא מהרחוב שאר אנשי הקבינט לא רוצים להזדהות כי אינם רוצים יעשו מהם קדושים - למרות שהם אכן כאלו - בעיקר הבחורה שהצטרפה לא מזמן לקבינט שכל מילה שאומר עליה מיותרת , בחורה טובה, נעימה ושקטה ולכן הדבר היחיד שנותר לי לומר - " הקבינט - לתפארת מדינת ישראל"