זופאפנה!!!

זופאפנה!!!

והפעם: "הקבינט" Need I Say More? (מנהל הפורום מתבקש לשמור על צורת התבטאות אובייקטיבית ונקייה, ללא נקיטת עמדות, תודה.)

כפי שכבר הסברתי לך בעבר באופן פרטי

אבל נדמה שאינך מפנימה, ולכן אני נאלץ לפנות אליך בנושא בפני הפורום כולו: תוכלי לגעת בי, אך על-פי התנאים שלי בלבד, ובתמורה לתשלום של 500$ לשעת מגע. (מחיר מיוחד לחברות הפורום) בתודה מראש, ובתקווה שהפעם המסר הופנם.

אין צורך להצטער.

הטיטו מבין ואף צפה את ההתקפות האישיות, ומוכן לספוג אותן במידה והם אלה שיפסיקו או אף יפחיתו מעט את כמות הבקשות, ההפצרות והתחנונים.

M.Z

New member
בוא תשתטח לנו את טענותיך נגד הקבינט

כי אני לא מצאתי בו בעיה כלשהי. אבל אולי לך יש ראיות שיכולות להאיר את הקבינט באור קצת פחות חיובי ממה שהוא באמת. ולמה לי לא להיות אובייקטיבי לגבי הקבינט? מה הם משלמים לי כסף? (נו? היה מספיק אובייקטיבי עד עכשיו?)

למרות שאשמח ל"שתטח" את טענותי,

לא אסכים שלאחר מכן יקומו גורמים מתוך אותו גוף רקוב ויזעקו אי-אמון על טענותי. לכן אני מזמין מעל במה זו את כל אלה שנפגעו אי פעם מפעולותיו של הקבינט, ולהציף קולם על פני המים. כמובן שניתן יהיה להבין אתכם באם תירתעו מלהשמיע טענות כנגד הקבינט מחשש לחייכם, אך אנא מכם - נושא זה חשוב מאין כמוהו. ברגע שאחת תתלונן יקומו כולן, אנו חייבים למגר את התופעה כל עוד שהיא קטנה, חישבו לא על עצמכם אלא על אלה שעלולים להפגע בעתיד, ביחד נביא את הקבינט להרשעה ולמיצוי הדין, כל אחד הוא קול קטן וכולנו קול איתן, סורה חושך מעל החור - סורה מפני הטחור!!

הספרנית

New member
קודם כל תפרוס בפנינו את כל שמות

חברי הקבינט. שיתלוננו אחד אחד

M.Z

New member
כבר שעתיים עברו, להמשיך לחכות?

או שאתה מעדיף לרדת מהעץ הגבוה שעליו טיפסת?

מכיוון שגם ככה אף אחד לא קורא פה,

אני אפילו לא אשקיע בתגובה. חוצמזה, אני רואה שפתחת עד שם משתמש והתחלת לריב עם עצמך, אז למה שאני אפריע?

M.Z

New member
אתה כל פעם טורח לציין שאף אחד לא

גולש פה, אבל אתה עדיין ממשיך כמו זקן טרחן להעלות את ההודעות שלך פה. לא חלילה שאני מסלק אותך או משהו כזה, אבל פעם אחת ולתמיד תסביר לי את הלוגיקה העומדת מאחורי הרעיון של לכתוב הודעה, לקרוא בה לכל ה"נפגעים" מהקבינט לבוא ולהתלונן פה, ואחרי זה גם לציין שאינך רוצה לשטוח טענותיך ואתה מעדיף שהציבור יעשה זאת, וכשלאף אחד אין שום טענה אתה גם יורק לבאר שממנה שתית דקותיים לפני כן ואומר שהמקום צחיח על רמת הישימון- אם כך למה מראש קראת לאנשים לפורום הזה? ועוד דבר שאני חייב לציין, אני MZ בדעה שקולה וצלולה, מודיע בפומבי ביום זה כי לא פתחתי ניק חדש מאז המלחמה שאני מעדיף לקרוא לה "מלחמת בושת המטבחור". ואין לי שום ניק חליפי בפורום זה. ועל כך אני מוכן להשבע בגומיה שמחזיקה לי את הקיק-סטרט ורגלית ההילוכים יחד, איך זה?

טוב ברצוני לומר שהמנהל הנ"ל

אכן פגע בזכויותיהם של הטרולים בעלי הרישיון כמו שנאמר ונחקק על ידי רחמיאל וחליל ביום ההוא בהר סיני(החמרה המדברית). ובא לפה היצור הנ"ל ופגע בזכויותינו כטרולים והזמין את כולם בפומבי לבוא ולרשום פה! בושה וחרפה שאל היו כמותיה, ויבוא ירחמיאל ומלכתו וימלוך זמן מה ותשקוט האדמה והיה נחת לטרולים ולתושבי זופי בימים ההם ויעזובו מלכי זופי וירד עומס על המערכת ויבוא MZ וישתלט על אדמות הזופי עד עמק הטרולים עד עצם היום הזה...

והנ"ל לא קלט והמשיך

וסילק וצילק את כל התושבים, אשר היה רודן אכזר ולא רק שפגע עם חוקיו בצמדי הטרולים החופשיים בעלי הרישיון כגון: וואחד, וואקה ושאר העם המחולק בכל עמק הטרולים, אלה שגם לא היגן מפני התקפות עמי ה'משחקים' ותושבת ה'שבט' ואף הציע להם להשתקם במקום, שבו כבשנו, המקום המובטח לעם הטרולים המובטח ולשאר תושבי עם הזופי. נראה לאופק עוד מהתחלה שהמנהל יביא אותנו לחורבן ולשפל, אך דבר לא נעשה - רודן ששלט ביד חזקה וזרוע עם גרזן הביא לעצמו תיגבורת מצד רודני ההאויב לחיסול עמו הנבחר, תיגבורת מצד ארץ ה'משוב'...

הגיע התגבורת בימים ההם...

שלושים יום לשלטון MZ וכיומיים לפני המפ"צ הגדול, ויקומו ויזעקו העם, באין מענה, ויקום הטרול הגדול מכולם ויצעק את צעקתו, באין מענה(ממתינה) ויקרא הטרול הגדול לטרולי המשנה לקום ולעזוב לפורומי הבבל, לחוץ לפורום. ותבוא התגבורת של רודני התפוז וישליטו בזופי את חוקיהם ויסגרו מעונות שמחים על אוהבי הזופי ולא יהיה יותר מאמרים ולוחות הברית לטרול המתחיל. המשך יבוא...

והשיא,

הרודן הנ"ל הלך לפורום משחקים והקניט את כולנו ואמר דברי שטנא מאחורי גבינו והזמין את גולשיהם לבוא ולשקוט על זופי! להפיל משלטונו. הכוח לטרול!

למעלה