זופאפנה!!!

M.Z

New member
../images/Emo12.gifמי8?-*מה?../images/Emo12.gifאיפה?

איפה הרודן הזה נכנס בו.

ויאסוף צבאו נביא הזופי ומושלם

לעתיד של הטרולים של הזופי המאוחד ויאסוף סוסים וצבאות ויקם השקם השקם ויגלה שגנבו לו את המפתחתות מהפרארי והצבא שלו נמוג וירד מארץ זופי כבר שישים יום ויכנס הנביא לצום, ויכנס לילה ותצא שמש - יום שישים ואחד..

DannielR

New member
בחורה תמימה שלא קשורה לקבינט

טיטו, העלית פה טענה קשה ושיקרית ללא בדיקה מעמיקה. יצא לי בזמן האחרון להתעניין (באופן לא מעמיק) בפעילות של הגוף הנקרא "קבינט", הממצאים מראים על קבוצת אנשים שמיסודם טובי לב וזה מתבטא בהמון פעילויות בשטח, כמובן שאיש מאנשי הקבינט אינו זוקף לזכותו מעשים אלו, בשיחה עם מנקה הקבינט נודע לי שהחברים שם פעילים בעמותות רבות כמו תנו לחיות לחיות , עזרה לנזקקים, ובית חם. כל חג הם אוספים אוכל למשפחות רעבות ובכל ערב חג מתארח חייל בודד אצל כל חברי הקבינט (הנשיא אירח טנק בראש השנה האחרון) בנוסף הם מתנדבים ביחידות של המשטרה ( MZ מתנדב ביחידה לסמים... הנשיא מתנדב במשטרת התנועה ומעביר זקנות את הכביש) יצא לי לקרא תגובות שלהם בפורומים השונים, הם חביבים וידידותיים לסביבה, הם עונים בצורה מנומסת ומכובדת לכל מי שצריך עזרה. ושלרגע לא יחשבו שזה התחיל רק עכשיו, עוד מילדות חברי הקבינט היו פעילים בגופים מוכרים : MZ - בילדותו היה חניך מצטיין בצופים, היה מוכר עוגיות מדלת לדלת על מנת להשיג כסף כדי להוציא מסוממים מהרחוב הנשיא - את כל תקופת הילדות העביר הנשיא ברצון לשמח ילדים אחרים, הוא התחבר אל הצמד הנפלא אורנה ומשה דץ ועשה איתם קלטות וידאו לילדים, כשהיה בוגר יותר עבר לערוץ הילדים והנחה את הכיתב המועפפת, וכאשר גדל הצטרף לגיל חובב ועשה איתו שוק ואתה האוכל תרם למסוממים שאבי הוציא מהרחוב שאר אנשי הקבינט לא רוצים להזדהות כי אינם רוצים יעשו מהם קדושים - למרות שהם אכן כאלו - בעיקר הבחורה שהצטרפה לא מזמן לקבינט שכל מילה שאומר עליה מיותרת , בחורה טובה, נעימה ושקטה ולכן הדבר היחיד שנותר לי לומר - " הקבינט - לתפארת מדינת ישראל"

el presidente

New member
הנשיא ..בתור חבר פעיל..ממיסדי הגוף

ההומני ..הרחום...והמרבה במעשים טובים אשר ניקרא "קבינט" רוצה לציין עוד מיספר תרומות ומעשים טובים שנעשו על ידי הקבינט: 1. כל שבת בבוקר הולכים חברי הקבינט עם מקלות לחוף הים ומרביצים לכל סרטן שהם רואים מתוך מטרה להילחם במחלת הסרטן. 2. חברי הקבינט לא זורקים סיגריות למאפרה ולעולם לא מעשנים אותן עד הסוף..תמיד משאירים קצת לאותו קבצן..או איש אומלל שאין בידו כסף לקניית סיגריות. 3. חברי הקבינט שותים כמויות אדירות של אלכוהול אבל רק מפחיות בכדי שהקבצנים יוכלו לקבל עליהן פיקדון. ובקצרה...הקבינט הוא גוף אשר תורם ומועיל לחברה... וכל הארץ...דגלים דגלים..

M.Z

New member
העמותות והאגודות שבהם פעיל הקבינט:

1) האגודה למען הסרטן. 2) האגודה למלחמה בחייל. 3) העמותה לעידוד בדידות הקשיש. 4) העמותה להגברת האלימות בין עמים. 5) הוועד למען שחיתות ציבורית. 6) הועדה המסכמת לארועי הר הבית ודירבון האיבה. וכו' וכו'. אני מניח שאת פעילויותיו הענפות של הקבינט הצלחתם לראות ולו במקצת. ואיך אומרים אצלנו בקבינט? "טוב מעשה צדקה לאביון, מעולם ללא יגון".

דיי, דיי, דיי!!!

נמאס כבר, דיי! זה פשוט מרגיז ומעצבן! עכשיו גם כל משפט שתכתבו בו ילדים או ילד זה ידחוף לכם את האתר של תפוז לילדים או שאיפה שתדחפו ספר או ספרים זה ידחוף לכם את האתר של סטימצקי וסימון מתחת(כ'אזהרה') בצבע אדום, דיי! (חשבתם שאני מגיב בקשר למשהו אחר נכון)

M.Z

New member
בצינעה כן? בצינעה....

הקבינט האמין תמיד במושג "מתן בסתר" אך מכיוון שהעלת פה את קצה קרחון פעילויות הקבינט, אין לי מה לעשות למעט לחייך חיוך מבוייש של .."נכון, אלא חברי הקבינט". אמנם עשית פה אאוטינג שהוא אסור, אך הפעם משום מה החלטתי שלא למחוק את ההודעה שלך ולתת לכולם להתחמם מזיו קרניו של מעשי הקבינט.

el presidente

New member
הקבינט ..רוצה ליתרום לכל חברי

הפורום כוס
....אל תתבישו..תיגשו לשולחנות..המלצריות החינניות יגישו לכם את השתיה החמה.... בוא אדוני...שב..זה בסדר..זה בחינם..... האם MZ זוכר..את חורף 86 ?...אותו חורף קיצוני אשר בו הלכו חברי הקבינט ותלשו נוצות אווזים בכל המדינה רק בשביל שיוכלו ליתפור בבית סמיכות פוך לאותם עניים ואומללים שישנים ברחובות?

M.Z

New member
זוכר? הגזמת , כאילו זה היה היום

איזה חורף זה היה, איזה רוחות ואיזה גשמים, באמת שנה קשה. זוכר שרדפת אחרי האווז ההוא שרץ כמו מטורף במעגלים עד שהנעל שלך איבדה אחיזה בסיבוב (אמרתי לך ללכת על "המגפר" מדגם BT207 )והחלקת לתוך שלולית צואת הפרות, עד היום אני צוחק במלוא גרון מאותה סיטואציה.

DannielR

New member
אני זוכרת את אותו יום חמישי כאילו

זה היה אתמול. ממש סערה בחוץ, אני מקבלת טלפון אחה"צ מ NZ כולו דאגה " את יודעת שהיום חיילים יוצאים הביתה, בואי ניסע לטרמפיאדות נראה איך ניתן לעזור להם ..." תוך 10 דקות נפגשנו עם הנשיא ונסענו לטרמפיאדה. חיכינו עם החיילים למעלה משעה וחצי ואף רכב לא עצר לקחת אותם הביתה. הנשיא העלה רעיון שהתברר כנפלא " בואו נדרוס אותם כדי שלא יקפאו מקור" וכך עשינו. עד היום תלויה אצלי מעל המיטה תעודת הוקרה.

M.Z

New member
אחחחחח את פשוט מחזירה אותי אחורה

איזה נוסטלגיה של ימים טובים יותר...

למעלה