זועק לעזרה.....!! :(((

mr nice guy

New member
זועק לעזרה.....!! :(((

חברויות? חברים טובים? ידידות טובות? ידידות? אין לי :( הקטע שחברים יש... ובואו נגיד שבגלל גם האופי שלי... מבחינת חברים בנים אני מסודר פחות או יותר. אבל חסר לי נוראאא ידידות... ידידות זה שונה מחברים בנים וזה משהו שנורא חסר לי, בתקופת בי"ס בגלל חוסר זמן (בי"ס, כדורסל) לא היו לי.. וגם מי שהיו הן גרו רחוק, ואני פשוט נורא ביישן אז לא היו גם בבי"ס כמעט. אני נורא צריך את זה, ויש לי הרבה מה להעניק לקשר של ידידות\חברות אפלטונית לחלוטין, חח מכל הסיפור דוקא חברה יש לי. אוף חשבתי שיש לי יותר איך ליחצ"ן את עצמי.. .אבל אולי מישהי תרצה.... אני במסרים... ואשמח לקצת תגובות ומילים...ולהתקבל לפורום הזה שלא ידעתי על קיומו לצערי..

WinnerMan13

New member
שמע לי....תראה..

לא שאני מפוצץ בידידות אבל אם תראה מישהי מוצאת חן בעייניך גש אליה דבר איתה פה ושם..מה המצב וזה קח ממנה מספר טלפון איי סי קיו או משהו..ותתקדם אם זה..ואם כבר ליחצן תגיד לחברים שלך שיספרו לידידות שלהם עלייך..

פלפי

New member
ידידות?? ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

זה לא בעיה להשיג
אפחד לא אמר לך שבנות זה העם הכי חברותי ונחמד שיש??? :) ועכשיו ברצינות.. תצא למסיבות, סרטים, בתי קפה ותכיר בנות רק תבדוק שהם מבינות שאתה רוצה קשר ידידותי בלבד חוץ מזה בשביל מה יש ICQ???

Maybe Its Me

New member
שלום לך איש!

למה אין לך ידידות לעזאזל????? לפי איך שתיארת אותך אתה בן אדם פשוט נפלא!
נכון,אני מסכימה- ביישנות זו תכונה לא בהכרח חיובית,למעה לא טובה
אבל..בכל אופן, חסרות לך ידידות?
באינטרנט אני בטוחה שיש לך והמון ובחיים, אתה לומד? מה אין שם בנות? :) בן אדם,אתה נשמע כזה חברותי..
אל תתביש להיות מי שאתה אני בטוחה שיש לך מה להעניק ובטוחה שתקבל הרבה
בינתיים.. כאן באינטרנט אפשר למצוא אלפי ידידות וחברים בהצלחה לך אח שלי!
ותכתוב פה בפורום :) מעניין כאן

תיראה נשמה...

אתה יכול להשיג המון המון ידידות !!!... רק מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח דף חדש!!!... לשים לרגע בצד את כל הביישנות שלך ולהתחיל להיות ילד עם ביטחון עצמי... אני יודעת שזה לא קל... ואי אפשר להשתנות מהיום למחר.. אבל בוא אני יתן לך דוגמא... ביסודי היתי ילדה מה זה ביישנית... וזה התחיל להימאס עליי... אז עם קצת עזרה מהחברות נהייתי ילדה עם הרבה ביטחון עצמי !!... ועכשיו הרבה יותר טוב לי עם עצמי ... ויש לי הרבה ידידים...!!! אז תקח את העצה שלי לתשומת ליבך...ואני ישמח להיות ידידים שלך ... יש לך איסי?...

mr nice guy

New member
קודם כל... תודה לכולם על התגובות :)

עכשיו.... ביישן... אני כן, אבל פחות, למשל אם אני אתחיל לדבר עם מישהי מכן באייסיקיו, ואז בטלפון ואז נפגש, אתן לא תרגישו שאני ביישן בכלל, כי יהיה לנו מעין בסיס, אבל ככה בבי"ס שהייתי (סיימתי ללמוד.. .אני מחכה לגיוס), כמובן בכיתה עם בנות... פשוט... לא היה לי איך להתחיל שיחות... ואז היה קיץ אחד שנסעתי עם הקבוצת כדורסל שלי בארה"ב ושם קיבלתי מלא מלא בטחון, היו שם כל מיני דברים ופעם אחת גם התארחתי עם עוד חבר מהקבוצה ואיתנו בבית היו 2 שחקניות בייסבול יהודיות.. עזבו עכשיו את הרקע, אז בלי דיבור מוקדם בלי כלום יצרתי איתן קשר, ואפילו הצלחתי להצחיק אותן, שזה הישג בפני עצמו, חח, ובלילה האחרון שהתארחנו בבית ההוא ביחד שמתי לכל אחת פתק על הכרית בחדר שלה שהיה כיףףף להתארח איתן (מה לעשות, אני בחור רגיש, נכון שזה נשמע כמו מעלה לבחור?! אתם יודעים כמה זה קשה?!) והחבר שהיה איתי, מה לעשות סנוב כמו רוב הבנים.. לא העריך את הזמן הזה כמוני.. .אבל חפיף, זו הייתה אמורה להיות דוגמה קטנה אבל נסחפתי :) קיצר אז כבר שחזרתי עם בטחון היה עלי דעה קדומה שאני ביישן, משתייך לשקטים הלא מזיקים אבל הלא מעניינים... בקיצר, נורא חסר לי בחיים מישהי בנוסף לחברה שלי שתהיה שם לצידי, ליצור איתה קשר חזק ועמיד, ושפשוט אני אהיה מוקף בחברים, זה לדעתי השאיפה של כל אחד, מבחינתי זה יקר יותר כמעט מהכל, חוץ מבריאות אולי (חח בכל זאת אני פולני פראנויד:) אז לכל המעוניינות... (לא אישי בנים, אחרי שאני יום שלם עם חברים טאמבלים מבי"ס לשעבר, ובכדורסל עם אנשים שאני אוהב אבל.. בנים באופי.. חח צריך קצת גיוון:) האייסיקיו שלי הוא- 132794918

טוב אז...

ידידות באמת לא קשה להשיג... אנחנו עם מאוד חברותי... ואתה גם אומר שאתה הולך עכשיו לצבא...אז בכלל... ובסך הכל זה שטויות... סתם מתחילים לדבר...מוצאים משהו משותף... ועושים משהו בכיוון של המשהו המשותף ואז מגלים עוד דברים משותפים וזה ממשיך... ואמרת שיש לך הרבה חברים...אז להם אין ידידות?...תסתובב איתם כשהן באות ומהר מאוד הן יהיו גם ידידות שלך...
וכבר הספקתי להוסיף אותך לאיי סי קיו שלי אז אני בטוחה שכבר נכיר יותר טוב שם...
דרך אגב... אני סיון...
וברוך הבא לפורום!

sh53

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

פה בפורום רוב הבנות קטנות לגילך והנושאים שמעניינים אותך בטח שונים ממה שמעניין אותן, אני גם מניחה שהן גרות רחוק ממך ואולי המרחק יקשה על קשר, וגם בנות בשונה מבנים נזהרות יותר כאשר קובעות פגישה עם אנשים מהאינטרנט שהן לא מכירות, אבל... אתה יכול לכתוב בעוד פורומים בתפוז וכך מעגל החברים והחברות שלך יגדל. קודם כל אמרת שמבחינת חברים אתה מסודר "פחות או יותר", אז אולי כדאי לדאוג שיהיו לך חברים בנים בכמות שאתה צריך, ולא רק "פחות או יותר"? אמרת שיש לך חברה, אז אני מניחה שלחברתך יש ידידות, אז למה בעצם שהידידות של החברה לא תהיינה גם ידידות שלך? אתם יכולים לצאת יחד זוגות, וגם אם אין לידידות של חברתך חבר, עדיין אפשר לצאת כמה בנות יחד איתך ועם חברתך, ואז תוכל להכיר אותן והן תהיינה גם ידידות שלך. אפשר גם להכיר ידידות באתר חברה. אתה יכול להרשם לאתר וליצור קשר עם אנשים שהכרת בבי"ס, בשכבה שלך ואפילו שכבה מתחתך ושכבה מעליך. כך תוכל להשיג המון ידידים וידידות. אתה עומד לפני גיוס, ואני מניחה שתכיר שם חברים חדשים, אתה תצא איתם בטח ואז תכיר את החברים שלהם (עוד חברים) וגם את הידידות שלהם, בטח תלך אליהם לפעמים והם יבואו אליך, כך נבנית מערכת של חברות.

למעלה