זועקת לעזרה...

George G

New member
זועקת לעזרה...

אני בקשר עם מישהו כבר 4 שנים... בשנתיים האחרונות אנחנו באו אוף כזה אב בחצי שנה האחרונה הדברים הלכו כמו שצריך.. ממש זוגיות נחמדה! שנינו בני 22... לפני שבוע פתאום הוא איבד את זה והתחיל לריב איתי על כלום, זה הפך למכות וסטירות (לא כואבות) מצידו... בטעות בעטתי בו בברך והוא חושב שזה משו רציני , כואב לו והוא מסרב ללכת לרופא... בגלל זה הוא אמר שאני מפחידה אותו ושהוא רוצה לנתק כל קשר איתי... ניסיתי לדבר איתו מהגיון, לעודד אותו, להיות אובססיבית אבל כלום! שום דבר... הוא שונא אותי וניתק קשר לחלוטין... מה עלי לעשות? איך לגרום לו לסלוח לי? אני בלילות בקושי ישנה מרוב ייסורי המצפון, ביום אני בוכה מייסורים... עזרה...

chenby

New member
לא מבינה

הוא הרביץ לך אחרי שהוא איבד את זה, את החזרת לו והוא כועס? ואת רוצה למצוא דרך שיסלח לך? יקירתי, כשזה מגיע לאלימות - מבחינתי זה נקודת אל חזור. אין לי עצה בשבילך חוץ מלהגיד תודה שזה נגמר ולנתק קשר סופית מוחלטית.

אייבורי

New member
3 צדדים לאמת

שלה שלו ושלנו. בנתיים שמענו את שלה, חכי לאמת שלו ואז נוכל למצוא את שלנו.

czar

New member
סיופרי מאהלים בדרום במדבר, גם לא.....

לא יאמן איזו רמה.

נונה17

New member
רגע, הוא הרביץ לך ואת מבקשת סליחה?

ועוד מתחננת שיחזור אלייך כדי שתוכלי לקבל ממנו עוד מכות? מה???!! את אמיתית??!!

זועקת לעזרה

יקירתי אם תמשיכי עם מערכת היחסים הזו, את תזעקי עוד הרבה יותר חזק לעזרה. אמא שלי אמרה לי לא פעם, אפשר לריב,אפשר לצעוק, לא רצוי אבל עוד ניחא, אבל בפעם הראשונה שגבר או אשה מרימים יד, זה הסוף נקודה. הוא איבד שליטה והכה, את החזרת בטעות או לא, שניכם אבדתם שליטה, ברגע שהתחיל , לא יגמר רק במכות "לא כואבות". זה הסוף נקודה. ברכי על כך שהוא נבהל מעצמו וממך והחליט לעזוב, בשבילך, קווי שהוא יעמוד בהחלטה שלו, כי את כנראה לא רואה את הדברים ככה.

mmuuaa

New member
הסיבה...

אני לא חושב שאת זו שצריכה לגרום לו לסלוח לך אלא הוא לך.. היכן שמענו שמכים בחורה כי הוא "איבד זה"...?? אבל אגו של גברים... למרות הכל לא מאבדים קשר רציני בגלל ריב.. רק השאלה שצריכה להשאל מה קרה פתאום שהוא "איבד את זה" שהוא התחיל להכות ולא להתייחס יפה? אם יש סיבה אמיתית לזה (לא משנה אם זה בגללך, או כי נמאס לו, או כי הוא מצא אחרת..) אז הבעיטה שלך ברגל היא רק תרוץ ואם כן צריך למצוא מענה אחר כדי שתחזרו.. אבל אם זה סתם עניין של תקופה (אף שזה מוזר..) אז סיבת הכעס שלו זה פשוט פגיעה בכבוד שלו, ואת יודעת איך זה לפגוע בכבוד של גבר...:) לכן עצתי לך שפשוט תמתיני עם זה.. תני לו קצת להרגע שבוע שבועיים (נכון שזה המוןןן זמן בשבילך אבל את חזקה לא..?) יירד לו הכעס, הוא ירגיש שקשה בלעדייך (בתנאי שבשבועיים האילו את לא אובססית אילו אלא שקועה בחייך, כמה שאת יכולה..) ואז תנסי להיפגש איתו וכו'.. בהצלחה בהכל...

נומלה

New member
להגיד תודה ולהמשיך הלאה

קשר אלים הסתיים - על זה צריך להגיד תודה לפני הקשר הבא בררי לעצמך מה גורם לך להיות אלימה (עליו את לא אחראית). הטיעון של "בטעות בעטתי בו" זה טיעון שהבן שלי משתמש בו וגם עבור ילד בגילו זה לא מקובל עלי. קחי אחריות על מעשייך.

George G

New member
תודה רבה לכולכם! ומוסיפה...

אני לא מתחננת... אני מרגישה אשמה כי המכות שלו היו שטחיות והדרך היחידה ומצאתי כדי שיפסיק היה לפגוע בו גם! בעטתי בו בכוונה אבל בלי שום רצון לגרום לו פגיעה רצינית! אחרי שבוע אני החלמתי (היה לי שטפי דם ביד) והברך שלו עדיין כואבת! הדבר מונע ממנו להתנהל כרגיל... בגלל זה אני מרגישה אשמה ורוצה למצוא דרך לגרום לו לסלוח לי ולהפסיק לשנוא אותי... אני לוקחת אחריות על מעשיי בגלל זה אני כל כך מיוסרת... זה מתחיל להפחיד גם אותי - אני מרגישה כל כך רע ובקושי מצליחה לישון כמו שצריך בלילה... אני רק רוצה להחזיר את הגלגל אחורה...

יקירה

את לא לוקחת אחריות למעשיך, את גם לא שומעת מה שכאן אומרים לך. ואם נגיד הוא היה מחטיף לך עד אובדן הכרה ואת היית שורטת אותו קלות - האם אז זה היה מצב טוב יותר, שגורם לך להרגיש יותר אהודה? פחות שנואה על-ידו? מה שצריך להפחיד אותך זה עצם הכניסה למעגל של תוקפנות. אלימות זה רע!!!! וכשאין לכם דרך אחרת לתקשר, זה עלול לחזור על עצמו שוב ושוב. ואיש לא ערב שבהכרח "תנצחי" בפעם הבאה...

mmuuaa

New member
מכות שטחיות..

מכות עם שטפי דם ביד של שבוע לא הייתי קורה לזה מכות שטחיות.. אך אי אפשר להתעלם ממה שאת מרגישה כעת.. שבעצם על מה שאת מרגישה אשמה זה בגלל הכאב שיש לו כעת בברך.. את באמת חושבת את עצמך לכזאת חזקה שביכולתך לגרום לו לנזק מבעיטה שלך?? את באמת חושבת שיש צדק ברגשות אשמה שלך כשהוא בתור גבר השתמש בכוחו נגד בחורה, או אחת שהוא מתיימר לאהוב אותה?? עצם העובדה שלאחר כזה פרק זמן ארוך של הכרות התגובה שלו היא מכות זה אומר דרשיני.. מה קרה שפתאום יש לו כזאת תגובה קיצונית?? אני חושב שאם הוא שונא אותך זה לא בגלל הבעיטה ממש לא.. זה התחיל עוד הרבה לפני כן.. כי אחד שאוהב לא מגיב בכזאת תורה שמביעה על מצוקה או על רגש חזק אחר.. ויותר מזה אחד שאוהב באמת מוחל על תגובה כזאת אחרי שהוא התנהג בכזאת התנהגות נבזית.. ככה שמכל צד שלא מתסכלים על זה.. אשמה את לא!! השנאה שלו אליך נובעת מסיבות אחרות וזה מקסימום תרוץ דלוח להתלות עליו... ומה שלא יקרה לו זה לא נורא זה משחק שלו תהיי בטוחה.. ואת צריכה להרגיש רע מזה שאת לא נותנת לעצמך לחיות באמת.. מזה שאת מייסרת את עצמך על מה שלא עוללת או על מה שהוא גרם במעשיו.. (מבלי לשפוט אם התגובה שלך צודקת או לא.. ואל תשכחי שאין דנים אדם בשעת כעסו...) למסקנה: תביטי על עצמך, תביטי על מה שבאמת נעשה פה, תצאי קצת ממה שהוא "מרגיש" ותכנסי לאיך שהוא באמת צריך להרגיש אחרי כזאת התנהגות!! יותר מזה תרגישי את עצמך, את השחרור על אף הכאב שבגילוי שזה מה שהוא.. אבל אחרי הכל עדיף מאוחר מלא כלום.. יש לך עולם מלא שלך שאת יכולה לחיות איתו באושר ואושר.. לא חבל...?? בהצלחה...

chenby

New member
mmuuaa

עדיין לא אמרתי לך ברוך הבא לפורום.. אז ברוך הבא!

lovlyone1

New member
מה זה המכות שלו היו שטחיות???

ברגע שגבר רק מרים יד על אישה,לא משנה העוצמה-להעיף אותו מחייך. זה שאת גם נסחפת להכות אותו זה כבר סיפור שמצריך חשבון נפש עם עצמך לגבי מידת השליטה שלך במצבי לחץ. אבל אין מה להתייסר ולבכות-פשוט להמשיך הלאה,ובלעדיו. פעם סטירה שטחית,בפעם הבאה אינך יודעת מה יהיה ,לכן קומי ועזבי. תשני טוב בלילה,גלגל כזה משאירים מאחור.

תראי...

לפי דעתי הגיבו לך פה דברים נכונים. אין לך מה להישאר בקשר שהוא אלים. בדרך כלל דברים כאלה חוזרים על עצמם וזה לא משנה אם את החזרת לו או לא. בסה"כ הגנת על עצמך! תראי גם אני נמצאת עכשיו בהרבה קשיים בקשר שלי, אבל זה בחיים לא הגיע לאלימות- אלימות אצלי זה בלתי נסלח וזה צריך להיות ככה גם אצלך! עדיף שתנתקו את הקשר לחלוטין. זה אולי יכאב עכשיו אבל בסוף את תראי שזה רק יעזור לך...

mmuuaa

New member
שיהיה..

שיהיה לך בהצלחה בקשר שלך.. ושהוא יעיז להכות אותך:)

תשלחי לו גרב אלסטית

יש כמובן בשוק גם ברכיות משוכללות עם סיליקון וכל מיני פטנטים ורצועות, אבל אני לא בטוחה שכדאי לך להשקיע.

svetlan

New member
לדעתי לא לעשות כלום!

מה שאת מספרת לא נראה כמשהו בריא לגמרי. אז את חשה אשמה כי הוא קיבל מכה יותר חזקה....שטויות! הוא התחיל. הוא יצא מכלל פרופורציה. נסחבת. לבטח לא רצית להרגו.... אז עבדי על עצמך, צאי מרגשי האשם המיותרים ותמשיכי הלאה. בגיל 22 חבל לבזבז זמן על קשר לא בריא. כל החיים לפנייך. מתוך נסיון אומרת לך, שתוך זמן קצר תתגברי ויהיו לך עוד הרבה אהבות ומערכות יחסים ולבטח לא פחות טובות!

George G

New member
רק להבהיר...

זה לא מכה יותר חזקה... זה נזק רציני שלא עובר סתם ככה בלי טיפול אם בכלל יעבור מתישהו... המצב רק החמיר מיום שבת האחרון, איכשהו נקלענו לויכוח שוב והפעם הוא עירב חברים ואת אמא שלו וכו'... אמר שהקשר שלנו נגמר והוא לא רוצה שום קשר איתי יותר ושאני אצא לו מהחיים... לפני התקרית הוא היה מתקשר אלי כל יום, היה מזמין אותי לבית שלו כל יום ומאז שהברך שלו התחילה לכאוב הוא ניתק כל קשר... איך הוא פתאום יכול לעבור ממצב של לרצות לדבר איתי כל יום ולהזמין אותי כל יום לישון וכו', למצב של לא רוצה שום קשר יותר בחיים?? כי אצלי זה לא ככה... אני לא רוצה לנתק קשר... ואני מרגישה בודדה מתמיד.... כי הוא היה החבר הכי טוב שלי... שלח לי שאם קשה לי שאני אדבר עם אמא או חברות אבל שלא אשלח לו יותר בחיים פתקים והודעות... ושכשאני אראה אותו שאני אתעלם... קשה לי... אני רוצה שיסלח לי באמת!

נזק רציני? אם ככה

אולי המכה הזו בברך תזכיר לו ,להרבה זמן, לא להרים יד י על אשה, אם כן עשית מצווה לאי אלו נשים בעתיד, את שואלת איך הוא יכול לעבור ממצב של לרצות להיות איתך בקשר ללא להיות איתך בקשר כלל, אולי במקום זאת תשאלי איך הוא יכול לעבור למצב של החבר הכי טוב למצב של גבר מכה? זו שאלה מתבקשת הרבה יותר.

למעלה