זומרה

נאן

New member
זומרה

לד"ר קרן שלום אם זה לא שייך אליך אז תתקני אותי. בגלל אוסטרואופורסיס (קשיי בליעה ובעיות בכבד) אני אקבל זומרה. מקבלת גם ארימדקס. רציתי לדעת מה התופעות לואי של תרופה זו והאם ערכים של סידן בדם 10.3 זה בגלל או קשור לבריחת סידן שיש לי? גם הפוספור בדם גבוה. הTSH התחיל לרדת למה שהיה קבוע כל השנים 1.8 רק הבלוטת התריס שנוקרה ממשיכה לגדול זה קשור לרמת הסידן? .

נאן

New member
תיקון

הסידן זה 10.4 ולא כפי שצינתי.לא חושבת שלעוד קצת יש משמעות.. בלי קשר לזומרה. יש קשר בין סידן גבוה ופוספור לבלוטת התריס? הערכים שלה תקנים אבל הגוש בשתי הצדדים ממשיך לגדול. עברתי ניקור להזכירך לפני חודשיים ויותר ונמצא שפיר. לא רוצה להרדם בשמירה בגלל שהביקורת רק בעוד 3 חודשיים.

זומרה

שלום נאן, אני לא יודעת מה הסידן הזה אומר, אבל צריך לעקוב ולברר. צר לי לומר לך שזה יכול להצביע גם על גרורות בעצמות. אני מאד מקווה שזה לא ז. יתכן כי יש לך רמת אלבומין גבוהה, ואז זה סידן בגבול העליון של הנומרה. בכל מקר ה זה לא קשור כנראה לירידה בצפיטפות עצם. יש לך סיבה יותר טובה לכך אם אני זוכרת נכון. בנושא בלוטה תריס, האם זה באמת גדל בצורה אובייקטיבית או שנדמה לך? ה-US יכול להגיד. אם באמת גדל מהר, צריך לחזור על ניקור. לבסוף זומרה. בד"כ נסבל מאד טוב. יכול לתת לאחר עירוי סימנפטומים קלים של שפעת. ניתן לקחת אקמול חצי שעה לפני העירוי וזה מפחית את הסימפטומים האלה.

נאן

New member
אלף תודות.

תודה את פשוט מדהימה רמת הטוטל פרוטאין באמת גבוהה(הסתכלתי בזה עכשו) ושוב תודה על הכיוונים מה בערך לעשות.

למעלה