זומביט בVOD

asaf1988

New member
זומביט בVOD

אביב, אתה חלק מזומביט, ועכשיו אחרי שאתה כבר לא שם והם חזרו לעונה חדשה, אולי תכניסו אותם לVOD? זה עצוב שאנחנו בשנות האלפיים ותוכנית המחשבים היחידה בישראל היא זומביט.

HOT VOD

New member
זומביט

קודם כל, אני כן שם, וחזרנו השבוע שנית, לא נראה לי שזו תוכנית שמתאימה לשירות כזה. זה כמו לשדר חדשות ב VOD, פחות או יותר. בשביל זה קיים HOT MAGIC ודומיו, תקליט, תראה בזמנך החופשי.

mishelli

New member
מתי באמת יהיה הוט מג'יק ברחובות?

אני מחכה לזה בקוצר רוח!. יס עשו שירות כזה כבר לפני יותר מחצי שנה!!!. למה הם הקדימו אותכם כ"כ הרבה? אגב, אני לא עוברת ליס, כי אני מעדיפה את טלנובלה בע"מ, וגם בגלל שמ-יס נורא קשה להתנתק, שמעתי שהם עושים המון בעיות עד שמסכימים לנתק, כך שאני מעדיפה לא להתחבר אליהם.

asaf1988

New member
סליחה שטעיתי, לא היית בפרק הראשון

או שלא שמתי לב. =] בכל אופן, אני לא מבין למה היא "לא מתאימה לשירות כזה". ? הרי VOD אמור להוות ספריית תוכן בנושאים שונים. מגזינים כאלה לא מתאימים? באמת שאני לא מבין

mishelli

New member
גם אני בעד התוכנית זומביט

לפחות בינתיים, עד שיהיה הוט מג'יק. האם כבר התחילו לשווק את הוט מג'יק????. אני מתפלאה שאתה מציע אותו, כי לי אמרו שעדיין לא התחילו לשווק אותו. אז באמת הגיע הזמן...

אמרו שבימים האחרונים התחילו ../images/Emo185.gif

לשווק כבר את ההוט מג'יק,וגם אמרו שלקח כ"כ הרבה זמן כי פשוט זה יותר טוב מהמקס של יס..בגלל זה לקח הרבה זמן להוציא אותו.

mishelli

New member
בטח יקח חצי שנה עד שיגיע לכולם

מעניין מתי יגיע לרחובות!!!.

HOT VOD2

New member
רחובות שייך לערוצי זהב

באזור ערוצי זהב ייצא ה- HOT מגי'ק בעוד כחודש.

גם אני בעד.... התוכנית משודרת בערוץ

2 בשעות שמאוד קשה לצפות בה! (חמש וחצי או שתיים וחצי... אני כבר לא זוכרת)... גם גיא פינס זו כמו מהדורת חדשות, ולמרות זאת העלתם אותה!

adar cahlon

New member
מה זה התוכנית הזאת?! לא יצא לי

לראות אותה בחיים.. אפשר תקציר על מה מדובר?

זומביט? אם אני לא טועה..../images/Emo185.gif

תוכנית מחשבים..פשוטה כמשמעה..פשוט מחשבים,סיקור על דברים חדשים שיצאו לשוק,משחקים חדשים וכו' וכו'.

HOT VOD

New member
זומביט

קודם כל תודה, אעביר את האהדה שלכם לחברי המערכת והצוות. לגופו של ענין, אנחנו במו"מ עם החינוכית על כל מיני הפתעות עבורכם, נבדוק מה אודות זומביט.

אם אתם במגעים תביאו את הסדרה

הכי טובה שנעשתה שם והיא חצי המנשה יש גם עשרים פלוס עיניין של זמן וכו"

למעלה