זום חג שמח לכולם האם מישהו מכיר את זום? . ומה התרשמותכם מהשימוש בו ?
מ מספרת הסיפורים 22 New member 27/12/11 #2 לפי נסיון משותף שלי שול ילדי כשלון חרוץ, לא רק שלא סייעה לקשב והריכוז, היא גם גרמה לכולנו להיות כעוסים יותר.
לפי נסיון משותף שלי שול ילדי כשלון חרוץ, לא רק שלא סייעה לקשב והריכוז, היא גם גרמה לכולנו להיות כעוסים יותר.
K kees New member 28/12/11 #3 התחלנו היום ככה שעוד אין תגובה חברה בעבודה יש לה שני ילדים קו"ר האחד על ריטאלין והשני אחרי ניסיונות של דברים אחרים כבר שנה עם זום ויש תוצאה טובה מאוד
התחלנו היום ככה שעוד אין תגובה חברה בעבודה יש לה שני ילדים קו"ר האחד על ריטאלין והשני אחרי ניסיונות של דברים אחרים כבר שנה עם זום ויש תוצאה טובה מאוד
B bhs New member 28/12/11 #4 הבן שלי מקבל זום+ריטלין וזה מוריד את עוצמות ההשתוללות כשהכדור פג. לא לוקחים רק זום - זה לא במקום ריטלין.
הבן שלי מקבל זום+ריטלין וזה מוריד את עוצמות ההשתוללות כשהכדור פג. לא לוקחים רק זום - זה לא במקום ריטלין.
ת תות של נעה ויובל New member 28/12/11 #5 ניסינו, 3 חודשים, לא ראינו הבדל בטח לא כזה שיצדיק את המחיר.... לקחנו במקביל לקונצרטה וחיפשנו את ההבדלים בעיקר בבקרים ובשבתות.
ניסינו, 3 חודשים, לא ראינו הבדל בטח לא כזה שיצדיק את המחיר.... לקחנו במקביל לקונצרטה וחיפשנו את ההבדלים בעיקר בבקרים ובשבתות.