זום של שלי הכובשת!

YossihNew

Well-known member
אז לקראת עונה 2, היוצרים והשחקנים של שלי הכובשת עלו לזום!

YossihNew

Well-known member
אז סיכום זום...

המנחה היה חנן סביון. הוא הציג את השחקנים החדשים. אליה שר (בלוגה בלוז)- הלא היא סיגי זמבורה, האוהדת המשוגעת של האריות, דמות קומית ומחורפנת. נגה מנצור- שמשחקת את קבסה, האויבת של האריות, המתחרה הגדולה של שלי אבל יש עוד הפתעות. ונטע אורבך (מתוקים, מורובוט) שגם כאן תעבוד אצל ירון ותשחק את נטע- מלכת השכבה והכיתה בבית הספר של שלי, היא לא אויבת של האריות אבל היא שונאת את שלי קצת בגלל הפרסום. להגדרתה היא לא הייתה מלכת הכיתה אבל היה לה כיף להיכנס לדמות כזאת מאתגרת, ובעיקר לראות את הצדדים שלה ואת זה שהיא לא התבגרה.

שאלות מהצופים. לרון כהן (עדן)- שאלו אותו איך הוא חש באשקלון בימים אלה. הוא חש מתוסכל כי אין שגרה. הוא גם אמר שהוא אוהב לשחק ולראות כדורגל ואוהד מכבי חיפה. חנן לא אוהב אותו בגלל זה (ולכן חנן מיד יזכה לשנאתי בעונה הבאה, ואת כל הסצנות שלו עם שמרית בסדרה החדשה שלו אני אצבע בירוק, אפשר לחשוב שאום אל פחם כזאת נהדרת. בית"ר? גם לא).

לאחר מכן פנו לאיתמר (דורי אח של שלי) שגדל מיום ליום. בגלל שהוא חיפאי אין לו טילים (וככה הוא כן זכה לכבודי בניגוד לחנן). הוא גם אמר שהוא ילד סנדוויץ'. הוא אמר שהיחסים בינו לבין אחותו הגדולה קצת דומים ליחסים של דורי ושלי, אבל היא סבלנית אליו.

את ירון ארזי שאל חנן מי הכי דומיננטי במגרש והוא הוכוון לאביטל (הילי). האם היא שיחקה כדורגל לפני? היא אמרה שהיא כן שיחקה קצת בילדותה. חנן ניחש שהיא אוהדת מכבי תל אביב כמו אביה, וטען שהיא ורון הם סופר קלאסיקו. אביטל אמרה שהיא מחנכת אותו כמו שצריך ורון אמר שהוא לא מאשר ולא מכחיש (עכשיו גם אביטל תאבד מכבודי. או שלא. היא בכל זאת... היא).

אורי גבריאל אמר שהוא חצי ברוך השם וחצי ירחם השם. אין לו ממ"ד, הוא קורא תהילים נגד הטילים. מסתבר שלאורי אין נכדים עדיין. בנוגע להבדל בין סבא לאבא- הסבא מבלה יותר. לכן התסריט כתוב טוב בעניין היחסים של שלי עם אבא וסבא שלה.

את ארנון וייס, ירון ארזי ודניאל הדר הבמאי הוא שאל איך ממשיכים לעונה שנייה אחרי עונה ראשונה מוצלחת. ארנון בסינמטק בירושלים להקרנת שני הפרקים הראשונים. הוא אומר שהעונה בכלל מדברת על היום שאחרי ההצלחה ועל האתגרים שהקבוצה מתמודדת איתם. הוא לא יכול לפחד שהעונה השנייה לא תצליח. אורי שאל אם זה אומר שיש עונה שלישית...

עכשיו שאלה לאריאל (ציקי)- איך היה לקבל שחקנים חדשים? העונה לסיגי ולציקי יהיו דברים שיעשו ביחד (אני ורועי כבר שידכנו ביניהם בגלל השם הדומה בין היתר), ואז הוא חשב שאליה מושלמת לסיגי. וכל שלוש החדשות התקבלו הכי טוב שאפשר.

את דניאל (איה) הוא שאל מה הסצנה הכי מצחיקה שלה על הסט, בלי ספוילרים. היא טענה שהיא, אביטל וליעד (יניב חצי) גרמו לשילוב בעייתי. יניב צריך לשתות מיץ מוזר והבנות צחקו כל הזמן מליעד.

את ליעד חנן שאל אם הוא מצחיק אותם בכוונה. לטענתו כן. חנן שאל את ירון ודניאל שביימו העונה איפה הפער בין הרצון לסיים לבין ההנאה של הקאסט. דניאל הדר טען שזה הופך הכל לכיפי, כי הם מצלמים בלחץ בקיץ.

את לירי (תמר) שאלו איזו דמות היא הייתה רוצה לשחק, והתשובה היא את יניב חצי.

את אופיר (מיכאל) שאלו איך ההורים מתמודדים עם הפרסום. הוא אמר שהם מפרגנים ושגם בדרך כלל אנשים מזהים, ואפילו זיהו אותו בקפריסין.

את אסף (נווה) שאלו איך הייתה החווייה להיות מוכר. גם הוא אמר שכיף לו לפגוש אנשים. חנן שאל אם הוא צריך להסביר לאנשים את העלילה כמוהו ומצדיק את הדמות שלו. לטענת אסף כן.

חנן שאל באופן כללי האם יש זוג בהפקה. אף אחד לא ענה. שיפי אמרה שיש לה רומן עם הבורקס של צ'צ'ה (אני חש שיש רמיזה למשהו שחשבתי שכתבתי לה...) ואז נשאלה איך זה לעבור לנוער. היא אמרה שזה הפתיע אותה ובעיקר הקייטרינג. וגם האנשים. חנן אמר שהוא בדרך כלל משחק עם תמנה שלצערם לא בלייב מסיבות אישיות. אבל הוא חש שהיא שחקנית מנוסה.

חנן שאל אם הם גם חברים מחוץ לצילומים. דניאל בן גל טענה שהם שונאים אחד את השני ואליה חיזקה אותה. אליה אמרה שהם חברים טובים מאוד ואריאל חופר לה. אופיר אמר שגם הצילומים מחברים. ארנון אמר שהוא הופתע שביום צילום שהוא לא היה הם עשו לייב, ותמנה כתבה לדניאל לבוא לסט כי הם מצלמים... וגם חנן כמובן התחיל לשחק איתם כדורגל. כי הוא סוג של כלב ים. ארנון אמר שהוא שיחק עם הקאסט מחבואים באמצע הצילומים. כמה ילדים באו להגיד שלום דרך ארנון...

חנן שאל את דניאל ואסף אם זה מביך אותם לשחק זוג. אסף אמר שהיא שחקנית מדהימה וזה חיובי.

אריאל נשאל כמה ציקי קרוב אליו. הוא אמר שהוא רוצה לקוות שיש בו קצת מהלב של ציקי. נגה אמרה שהם כן כי שניהם קופצניים.

חנן שאל אם מישהו זכה לשינוי ביחס כלפיו בגלל הדמות. לירי אמרה ששואלים אותה אם היא דומה לתמר, אבל הן לא דומות באמת. רון אמר שאחרי הפרק בו הוא חושף את החרם שעבר, הוא קיבל פניות מילדים שעוברים חרם ורצו לדעת מעדן איך לעבור את זה. אופיר אומר ששאלו אותו האם הוא באמת רוקד בלט. וכמובן שקראו לו בשם הדמות והוא כבר מיכאל. ארנון אומר שגיא מנסטר (בן כוכבי) הגיע לאודישן הוא יצא ממש בן כוכבי.

חנן שאל את עצמו איך זה לשחק את משה. הוא נורא כעס כי הדמות שלו נגד הכדורגל. הוא גם חלם להיות כדורגלן. נטע אמרה שהיא הייתה בלחץ לגבי הדמות והיא ניסתה אותה במחנה קיץ.

חנן שאל את היוצרים אם הסדרה מבוססת על סיפור אמיתי וארנון הפנה לירון. ירון אומר שהסיפור לא אמיתי אבל הוא מבוסס על משהו... בערוץ פוקס קידס (ג'טיקס אחריו) ארגנו מונדיאל לילדים עם דיסני העולמי. ירון היה עובד שם ועשה סרט דוקומנטרי על נבחרת ישראל שם. המון ממה שקורה בסדרה קרה שם. בעיקר דברים מהמשחקים שם. והיו שם גם בנים וגם בנות בנבחרות נפרדות. ארנון הוסיף שהם חקרו על קבוצות בנות ונפגשו עם אשרת עיני, וילדה מאשדוד באמת קיבלה מכתב שמנע ממנה לשחק כדורגל והציע לה כדורשת, אז הם הוציאו סיפורים מהתחקיר.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אתה בכלל לא אוהד כדורגל עד כמה שאני יודע, אז מה יש לך נגד כאלו שלא אוהדים
אבל אני חיפאי גאה ולכן לא יפגעו בסמל חיפאי.

אתה יודע שהפסקתי לעקוב אחרי עמנואל לוי רק בגלל שאחרי שזכינו באליפות, היא התעצבנה ולכלכה על מכבי ברשת? בושה עליה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב משהו מעניין על ספורט...
קשר עין הקבוצות השונות צבועות לפי צבע הקבוצות בערים ..
ירושלים צהובה - בית"ר
חיפה ירוקה- מכבי
מודיעין כחולה - עירוני (צבע אהוב עלי וגם מתכוון לעבור לשם()\
באר שבע אדומה -הפועל
1697808028802.png

Roei152

Well-known member
מנהל
נושא נוראי ????????????????????????????
תתתבביייש לך!!!!!!! עכשיו התעסקת איתי לגמרי...
קשר עין זו מצוווה מצווה!!!!!!!!

YossihNew

Well-known member
נושא נוראי ????????????????????????????
תתתבביייש לך!!!!!!! עכשיו התעסקת איתי לגמרי...
קשר עין זו מצוווה מצווה!!!!!!!!
כבר ראינו את הריצה בזיגי. ראינו לאן זה מוביל!

ואתה התחלת את זה כשהעדפת ריצה על פני שיחה עם נועה אסטנג'לוב ואמרת שהיא רק מנומסת כלפיי. היא ושמרית...

Roei152

Well-known member
מנהל
כבר ראינו את הריצה בזיגי. ראינו לאן זה מוביל!
לא ראיתי זיגי מאז שהמצב התחיל אז למה אתה מתכעוון..\

בכל זאת פעילת גופנית חשובה ואם אתה לא רץ, תמצא פעילות אחרת שחייה, אופניים, אימוני כו, ריקו, כדורגל כמו מחר ...
[

YossihNew

Well-known member
לא ראיתי זיגי מאז שהמצב התחיל אז למה אתה מתכעוון..\

בכל זאת פעילת גופנית חשובה ואם אתה לא רץ, תמצא פעילות אחרת שחייה, אופניים, אימוני כו, ריקו, כדורגל כמו מחר ...
[
אני מתחבר לציקי, אכילת בורקסים.

תראה זיגי, חבל, הריצה שם התחילה לשחק תפקיד והסתבר שזה נוראי.

YossihNew

Well-known member
אני שומר את זיגי לאחרי מתוקים .. יש לי קטע כזה שסדרה יותר אהובה תהיה אחרי הפחות אהובה ..
אבל... אבל אין מתוקים.

וזה סתם אני המצאתי, הייתה ריצה אבל לא משהו רע.

חוץ מזה שבסוף היה רע.

כי ריצה זה רע.

למעלה