זול ? לא בדיוק...!!!

פנומן 72

New member
זה בקטנה

רשת "מחסני להב" שאני מלקוחותיה הנאמנים, מודע ל"מחלה" הכרונית שיש להם להדפיס מחיר גבוה יותר בקופה מאשר זה שצויין על המוצר או על המדף. כבר שנים זה ככה. בגלל זה כל פעם שאני יוצא מהקופה אני עומד בצד ובודק. לפני מספר שבועות שוב ראיתי את הטריק הנלוז הזה והלכתי לקופה הראשית להתלונן. כמה לא מפתיע שמאחוריי עמדו עוד 3 נשים עם טענות דומות. עד שמחסני להב לא יחטפו חזק הם לא ילמדו את הלקח. אני נשבעתי שבפעם הבאה שזה קורה לי - אני מגיש עליהם תלונה לתמ"ת. עם כל הכבוד למחירים הזולים, אני לא מוכן שיעשו עלי סיבוב...

טליה80

New member
פנומן 72,אני מחזקת את ידייך.צריך להתלונן כדי

שלא ירמו את הלקוחות.

פנומן 72

New member
כנראה שזה לא יקרה בקרוב

פתחו סניף של סופרמרקט חדש. המחירים שם כל כך נמוכים שברור לי שהם בשלב ההפסדים. התנפלות כזו על סופרמרקט לא ראיתי הרבה זמן. מעניין כמה זמן הם יחזיקו. וכל זמן שהמחירים כ"כ קרובים לריצפה, מחסני להב יכולים לנשק לי ת'תחת...

טליה80

New member
מסכימה ולא מסכימה...בצדק עברת לקנות בסופר החד

החדש אך אזרחות טובה מבקשת הגשת תלונה נגד מחסני להב הנוהגים בניגוד לחוק. בעצם,הם מרוויחים מכך שהקהל מתעצל להתלונן...

yair_bar

New member
מנהל
תוכלי לפרט על חווית הקנייה שלך

אני דווקא שמעתי תגובות חיוביות לפי הכתבה מדובר במנהל נקודתי בסניף נקודתי וכולנו יודעים שתקלות יכולות להתרחש אני חושב שהסכום של הקנס מראה שלא מדובר במדיניות של הרשת אלא במשהו מקומי

למעלה