זולו

זולו

הרבה ברכות, מה שלומך? כבר זמן רב שלא השתמענו, האם כבר הפסקת את העישון? אם כן היי חזקה, האם נפגשת עם המהפנט שהמלצתי לך? באיזו דרך נגמלת? אשמח לשמוע הרבה בריאות, עד מאה כעשרים

זולו60

New member
לא לא עד מאה ועשרים

זו לא ברכה מי צריך כל כך הרבה. מה קורה אתך לאן נעלמת. טוב בקשר אלי - התחלתי את השבוע השלישי לללא סיגריות. בחרתי בכדורי הזבאן ועד כה זה די עובד וחוץ בהפרעות בשינה אין לי תופעות לוואי. לפני מספר רגעים יצא מפה אינסטלטור מתלמד הציף לי את הבית והיו עוד ועוד שפוצצו אותי ואני בטוחה שאילולא כדורי הזבאן הייתי פונה אל הסיגריה למרות שאני שונאת אותה . בינתיים אני מנסה רק להרפות את השפתיים הקפוצות. ספר מה שלומך איך הולך לך ורענן לנו את המידע - אורך תקופת הגמילה שלך. ואל תעלם לנו גם אם אתה מרגיש חזק אולי תוכל לעזור לאלה שזקוקים לעזרה ברכות - זולו

זולו

שלומי מצויין כבר ארבעה חודשים + שאני ללא סיגריות ושלושה חודשים ללא זיבן, כן כן, גם אני לא מאמין על עצמי,(אחד שפתח את הבוקר בכוס קפה עם 3 סיגריות נובלס)ושיעול מכאן ועד ים המלח (צליל נמוך.....) למה לך להתעצבן מאינסטלטור? פשוט תחליפי אותו! ברכות לגמילתך, היי חזקה, אם חלפו להם שלושה שבועות את הקשה ביותר לדעתי כבר עברת,אז הרבה הצלחה בהמשך אגב לא איחלתי לך עד מאה ועשרים , כי אם עד מאה כעשרים !

זולו60

New member
למה אצל אחרים הזמן עובר יותר מהר?

ארבעה חודשים פלוס המון זמן. רק התחלתי את השבוע השלישי יש כדורי זבאן לעוד 9 ימים ואני מתלבטת אם לקנות את החבילה השניה כפי שמומלץ בבפתקית המצורפת לתרופה. תגיד אתה לקחת 60 או 120 כדורים? לפי מה שסיפרת בהודעה שלך 4 חודשים + ללא סיגריות ו 3 חודשים ללא הזיבאן אני מבינה שלקחת רק 60 כדורים האם אני צודקת?

למעלה