זולה פראית טרי טרי
נ ניקולי New member 6/3/03 #3 שיווו איזה להתעלףףףףף ../images/Emo24.gif אמרתי לך כבר פעם???????????? שיש לך ילדה בובה?? בלי עין הרע
שיווו איזה להתעלףףףףף ../images/Emo24.gif אמרתי לך כבר פעם???????????? שיש לך ילדה בובה?? בלי עין הרע
@ @@ New member 6/3/03 #5 אפשר לצבוט אותה חזק בלחיים ../images/Emo35.gif פשוט לאכול ת'בונבון במלאן ותתתתת ונשיכות בלחיים. קסם אמיתי בלי עין הרע
אפשר לצבוט אותה חזק בלחיים ../images/Emo35.gif פשוט לאכול ת'בונבון במלאן ותתתתת ונשיכות בלחיים. קסם אמיתי בלי עין הרע
נ ניקולי New member 6/3/03 #6 ראיתם מה זה???? אל תדאגי ג'ס... וזאת לא אזהרה וזה לא איום בלי נדר ב 18.3.2003 אני אתן לה כזאת בוסהההההההההה עד שהיא תגיד לי דיי!! ואני אומר לה אל תגידי לי דיי תגידי לי עוד
ראיתם מה זה???? אל תדאגי ג'ס... וזאת לא אזהרה וזה לא איום בלי נדר ב 18.3.2003 אני אתן לה כזאת בוסהההההההההה עד שהיא תגיד לי דיי!! ואני אומר לה אל תגידי לי דיי תגידי לי עוד
M mariana New member 6/3/03 #7 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif "יש לי חולשה לילדים גם אני אוהבת את מיקה שלי"
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif "יש לי חולשה לילדים גם אני אוהבת את מיקה שלי"