זוכר את נובמבר?

שירדני

New member
זוכר את נובמבר?

עננים עננים בעיניי. היום לפני שנה חרב עליי עולמי. חלומותיי התנפצו לאלפי רסיסים קטנים של דמעות שזלגו מעיניי. ילד יפה שלי, עם עניים תמימות ואוהבות, לפני שנה התבשרתי שאתה אוטיסט. לא, זה לא קורה, זה חלום בלהות, רוצה להתעורר! אלוהים, למה? פתאום, העבר היה כמו זיכרון מתוק ורחוק של חלומות שלא יתגשמו. ההווה נהיה קודר ואפור, והעתיד מפחיד ולא נודע. עברה שנה של מלחמות, עצב גדול לצד תקוות קטנות. בזכותך גיליתי מי נשאר לצידי בתקופה זו מכל חבריי ומשפחתי, גיליתי כוחות שלא ידעתי שיש לי, גיליתי אנשים חדשים וטובים בדרך, שעוזרים ללא תמורה ( כן, בעיקר אתם) וגיליתי את עולם האוטיזם המופלא. השנה התבגרתי. נאחזתי בהודעות בפורום על התקדמות ילדיכם המקסימים, כמו נאחזת בקרש בודד באוקיאנוס עמוק שמאיים להטביע. תודה על עזרתכם בכל עת. ילד מקסים שלי, אחרי חצי שנה מהאבחון (והמון טיפולים) התחלת לדבר, ואמרת "אמא", זה נשמע כמו השיר הכי יפה בעולם. אתה מתקדם בקצב מדהים, על אף הקשיים הרבים, ואני גאה בך כל כך. החלומות שלי לגביך לאט לאט חוזרים, והשמיים מתבהרים. תמשיך להיות מקסים, וחייכן ומתוקי, עומדת לצידך, תמיד תמיד ואוהבת הכי בעולם, אמא.

ehud48

New member
מקסים תמשיכי להאחז בהצלחות

חשוב לזכור - לאחר הרבה הצלחות יש גם נסיגות. זה קורה תמיד. אז לא להתייאש ולהמשיך לעבוד ולאהוב כי בסך הכל ההתקדמות היא תמיד קדימה. אביטל

גאמי

New member
שירדני כל כך יפה ומרגש

כתבת. לראות את הצמיחה שאחרי הקריסה, איזה תאור נוגע ללב. שרק ימשיך כך להעלות חיוך על פניכם על כל חיוך שעולה על פניו. חיבוק ענק. גלית

ליייייי

New member
שירדני צמררת אותי

כתבת כל כך אמיתי ומרגש שתמשיכו להתקדם יחד ולחוד ושימשיכו החיוכים ,ההצלחות והמחשבות הטובות.

גלירון1

New member
זולגות לי דמעות מדברייך.

כי אני עוברת את מה שכתבת ממש עכשיו, לגבי ילדיי. מאחלת שתדעו רק ימים מאושרים של התקדמות והצלחה! ושינג'זו לך כל היום והלילה: 'א.....מא'

ל י ל ך פ

New member
אצלנו צריך שיר על יולי..

כתבת מילה במילה את מה שאני מרגישה.. אנחנו עדיין לא חצי שנה אחרי האבחון, מאחלת לעצמי לשמוע בקרוב את ה"אמא" הראשון.. שהחלומות יתגשמו והשמיים ימשיכו להיות בהירים, מאחלת לכם מכל הלב..

vered73

New member
../images/Emo23.gif כל כך יפה. כל מילה. חזקי ואמצי

והמשיכי לכתוב לנו. כלכך יפה. אהבתי מאד.

רוויטלג

New member
מקסים

עצוב ומרגש ונוגע לכולנו אפילו שכל אחד מאתנו בשלב אחר. גם אנחנו כחצי שנה אחרי אבחון ורואים התקדמות מדהימה שמעודדת, אם כי לפעמים מפתחת תקוות וציפיות שנראות עדיין רחוקות מהשגה. גם אני שואבת עידוד מכל ההצלחות של הילדים האחרים בפורום. תמשיכו לספר לנו על כל הדברים הטובים והמדהימים. לפעמים אני מופתעת מעצמי עד כמה אני חזקה ועד כמה אני קיבלתי בצורה טובה ונכונה את הה"בשורה" ולפעמים אני לא רוצה להיות כל כך חזקה ואני רוצה לצעוק ולהתפרק אבל אני יודעת קודם כל שיש דברים הרבה יותר קשים מ PDD וחוץ מזה זה לא יעזור להתפרק ולצרוח. רק העשייה וההתקדמות בצעדים קטנים קדימה היא זו שנותנת כח.

rot301

New member
הדמעות זולגות מעצמן

ביטאת את תחושותייך בצורה כל כך מרגשת.כשאני קוראת,עולות לי במחשבה העיניים היפות,,,התמימות החמות והחומות נועה.אני ממש מזדהה עם כל מה שכתבת.אני נזכרת איך השמיים קרסו עליי לפני שנה וחצי בערך,חברים שהפסיקו להתראות עימנו,ומצד שני חברי הפורום המדהים שידעו להבין ולהקשיב .כל כך הרבה עצב,וכל כך הרבה שמחה לנוכח ההתקדמות...לחיי ההצלחות הקטנות והגדולות כאחד.לחיי העתיד ומימוש התקוות.

shirkoosh1

New member
כתבת פשוט מקסים ומאוד מרגש../images/Emo24.gif

אני שמחה בשבילכם שאתם רואים התקדמות ומאחלת לכם עוד המון המון התקדמות ואושר מהנסיך שלכם. אנחנו יותר מ3 שנים אחרי האבחון, אני יכולה להגיד לך, שבהחלט יש המון למה לצפות. הרבה הפתעות טובות מהילדים שלנו. בהצלחה בהמשך הדרך. רותי

spacejam

New member
גם אצלנו המסך אפוף אדים...

וגם אנחנו דמענו בחורף - דצמבר 2004, כבר שנתיים עברו. היא נשארה אותה בובונת מדהימה - יותר אסרטיבית , יותר מנסה , מצחיקה ומזמרת שובת לב א-ב-ל עמוק עמוק בספקטרום שונה ומשונה אחרת ומיוחדת. המשפחה שלנו ללא ספק אינה אותה אחת- היא הרבה יותר חזקה תומכת ואוהבת מאי פעם. אתם הייתם תמיד שותפים (לא תמיד בידיעה) ומקור בלתי נדלה למידע עידוד והבנה. אז שתהיה לנו שנה אזרחית חדשה טובה יותר מקודמתה ושתמיד נשאף גבוה !

או הו - ועוד איך זוכרת את נובמבר...

לפני שנה. גם אצלנו אז ארע המפץ הגדול - ביום אחד הזוי של שיטוט באינטרנט בעודי בעבודה - פתאום מצאתי את התשובה... כל כך מזדהה עם כל מה שכתבת. גם אנחנו היום במקום אחר. אוספים את השברים, אופטימיים יותר. בשמחות והתקדמויות

אור לנו

New member
גם אנחנו אובחנו בנובמבר

לפני שנה, אבל אצלי המפץ הגדול התרחש עוד קודם כאשר אני הבנתי שהפשוש שלי בספקטרום. והמפץ הזה כ"כ קשה, אני זוכרת את עצמי יושבת שעות על גבי שעות וקוראת עוד ועוד חומר, מנסה להבין למה זה קרה דווקא לנו ומה עושים הלאה. דווקא היום, כשנה וחצי אחרי שהתחלנו לטפל בפשוש אני נמצאת במקום אחר לגמרי - עמוסה מאוד מאוד אבל מתנחמת בכך שהפשוש "צוחק" על האבחון שקיבל ומתקדם בצורה מדהימה. כתבת מדהים ומרגש - מאחלת לך שבנובמבר הבא תכתבי שוב - על עוד ועוד התקדמות.

כתבת מקסים ושולחת לך איחולים להגשמת

להגשמת כל התיקוות, החלומות והברכות שלנו.. שירדני יקרה, ה"יומולדת" הקשה הזה שבו התנפץ ההווה והעתיד הפך מפחיד- הוא יום קשה. כולנו מתבגרים בשנים האלו, ועוברים איתם תהליכים לא קלים, מאבקים, והמון המון עשייה, והילדים שלנו, כל אחד ואחת מתקדם בקצב שלו ובדרך שלו. מאחלת לך שהשנה יגיע מבול של מילים נהדרות והמון הצלחות לכל אורך הדרך. שתזכי לשמוע המוווווון אי- מא אמא.. בכל הזדמנות ותוכלי להנות ולהתגאות בכל.
שנה טובה.
.

שירדני

New member
תודה רבה

על החיבוקים והאנרגיות הטובות, רק אתם מבינים באמת את ההלם והעצבות הזאת שנמוגים לאט לאט עם ההתקדמות. לא יודעת איך הייתי עוברת את התקופה הזאת בלי הפורום. שיהיה בהצלחה, ורק ימים טובים, שירדני.

מאמא של סער

כואב הלב לשמוע דברים כאלה. ועוד יותר כואב הלב שמערכת החינוך מתנערת מאחריות ומאשימה את הבת שלך באי הבנה של הסיטואציות ומתכחשת לעובדה שמשתמשים כלפיה באלימות. וזה במקום לנסות לעזור לה ולשלב אותה כמו שצריך.. לדעתי את צריכה לשוחח עם הבת ולהסביר לה שבשלב זה אין אלטרנטיבה אחרת ושאת באמת מנסה לעזור לה ולאחר שהתייעצת עם כמה גורמים עדיף שהילדים שפגעו בה ינזפו ו"יהיו על הכוונת" על מנת שלא יפגעו בה שוב, וגם לספר להם על הבעיה שלה על מנת שיגלו כלפיה יותר רגישות. בהצלחה ושיהיה לה קל!

למעלה