זוכרת אותו

שרית 114

New member
זוכרת אותו

הילד הזה,בן 22 בחור חסון בנוי שרירי כל כך שערך הארוך הידיים החסונות שלך,עיניים ירוקות,זוכרת התבוננתי מהמרפסת אמא לשלושה ילדים אישה בת 33רואה אותך המציל החדש מלמלתי בין שפתיי ואוווו איזה מציל הביאו אליינו השנה הילדות כאן יחגגו, כן חייכתי במן מתיקות הולך להיות שמח בבריכה השנה. ארזתי את ילדיי שתיי בנותיי ובני התינוק (חודשיים וחצי) עליתי על הבקיני וירדנו לבריכה... זוכרת אותך רצת ישר לעברי "צריכה עזרה" שאלת, "כן תודה אני אשמח" הרמת בידייך החסונות את העגלה הנחת אותה שוב חזרה, לחצת את ידי ואמרת "נעים מאוד יוני" "ואוו תסלחי לי שאני מעיז אבל את המריחה ממש טוב, מה זה הבושם הזה"...חייכתי בביישנות מה לעשות לא מתגברת אף פעם על המבוכה ואומרת "תודה" ומדווחת ישר את שם הבושם. והתחלתי לצעוד לצד השני משום מה יכולתי להרגיש אותך נועץ בי מבטים, לא העזתי להסתובב רק החיוך הזה פתאום נח על שפתיי... בתי הבכירה אמרה שהיא קוראת ספר על שפת הבריכה ואני אמרתי GOODיורדת לשחות, ידעתי ידעתי שהשחייה שלי תשאיר רושם אחריה, (עסקתי בספורט זה שנים) קלפתי את הבגדים מעליי והתפללתי שאתה מביט...נעמדתי על שפת הבריכה רואה אותך מגניב מבט בבקיני הזה שנח עליי הרמתי באצילות את שתיי ידיי מעל לראשי (יודעת לקפוץ ראש כל כך באלגנטיות)יודעת שכל אורך גופי ייגע במים הקרים וישטוף אותי מהמחשבות הנוראיות הללו אני אני? מתרגשת מילד בן 22 לא הגיוני (חבל חבל שהחמיא לי, לא יוצא לי מהראש עכשיו) קפצתי התחלתי מייד בשחיה עשיתי כמה רצופות (ידעתי אין איש או אישה שלא התרשמו מהשחיה שלי) הגעתי לקצה נעמדתי לכמה דקות על מנת לתפוס אויר מהחוויה המטורפת הזו של שחיה לשם רושם ואוווווווווו זו אני לא האמנתי.... נגשת אליי "תשמעי מה זה את שוחה נהדר" "כן" אמרתי "יודעת" "זה התחום שלי עושה את זה כבר שנים"(ידעתי הקול שלי הוא כבר עשה את שלו יש משהו בניגון העדין הזה)... "בואי שבי כאן לידי יותר נעים כאן עם התינוק על תשבי איתו בשמש בואי נעים מאוד יוני ואת?" טוב יוני התיישבתי לידך מאז בכל יום דיברנו על מוסיקה אהבנו את אותם הדברים אתה הילד הזה הבטת בי בכל יום בערגה נוספת בחנת כל תנועה כל מבט כל טון דיבור עם הילדים שלי, החמאת לי בלי סוף אהבת איך שאני פונה אלייהם אהבת את גופי את השיער שלי את הריח (ואני המשכתי להתבשם עבורך בכל בוקר)... הרגשתי אני יורדת לבריכה ואתה מקבל את פניי כאילו אלוהים ירד, אלוהים ילד אילו רק הבנת אז מה זה עשה לי אישה כמוני שלא ראתה את האיש שלה הנמצא ביפן כבר חודשיים אילו רק ידעת, אישה אחרי לידה שפרגון כמו שלך ילד הרג אותה לגמריי... ילד לא העזת לגעת דיברת אליי בכזה חום וליטוף הילדות בבריכה בנות 17 18 כולן עשו לך עיניים ואתה היית מרוכז רק בי... זוכרת את היום הזה הרכנת ראשך ואמרת "דיי שרית לא מסוגל להריח אותך יותר כך יום יום אני יודע אסור לי אבל בבקשה אישה אפשר לנשק לך?" אהההההההההה באותו הרגע אמרתי"סליחה חייבת לעלות" אספתי את ילדיי ורצתי לבייתי, ילד לא ירדתי יותר לבריכה מאז ואתה שלחת לי חיוכים ומבטים עצובים למרפסת כאשר היית קולט אותי מציצה בך, אוףףףףףףףףףףףףף כל כך רציתי אותך כל כך רציתי אותך ילד שתפשוט ממני את הכל המסיכות הרצינות את הבגדים את העור אם תוכל ולא העזתי, אז לא ידעתי שאני יכולה להרשות לעצמי לגנוב קצת עבורי.... ילד זוכרת אותך כל כך אם היית בא אליי היום 4 שנים אחרי הייתי מזמינה אותך לתוכי, אני הייתי מזמינה את ידיך שיטיילו עליי, אני הייתי רוכנת לנשך לך....ולעזעאל ילד הייתי נותנת לך לשמוע אותי צורחת עד לשמים.... והיום כל מה שנותר לי לומר לך הוא תודה, תודה על התחושות שהעברת בי אז לדעת שניצחתי כל ילדה קטנה ונערה חטובה בגיל העשרה שם בבריכה,תודה שנתת לי לחשוב שכן אני יכולה להיות עבורך אלוהים ולו רק במבטים... תודה ילד על אותם הרגעים. משפט אחד לא וצא לי מהראש.ניהלנו לא מעט שיחות ובוקר אחד אמרתי לי "שרית אני יודע היום שאני אחפש אישה כמוך לחיות איתה בבית אחד...חייכת ואמרת אחלי לי בהצלחה..." ילד כאמא כאישה בוגרת נמסתי אז כמו ילדה, שיננתי לעצמי את המשפט הזה ממך יום יום במשך שנים הילד הזה שאוהב אותי אמא לשלושה ילדים, אוי אלוהים...
עבורך.

נימשון

New member
וואו שריתוש...

לא יודעת אם התכוונת לכך או לא אבל הצלחת לגרום לי
כתבת עם כל כך הרבה רגש.... לא פעם ראשונה שאני קוראת אותך לא פעם ראשונה שאני מתרשמת מכתיבת אבל בהחלט הפעם הראשונה בה הצלחת לגעת בי כל כך עמוק.. שבת שלום לך יקירה

נימשון

New member
כבר הגבתי בעבר...

הפעם יותר מתמיד כי הפעם נגעת בי יותר מתמיד....

bugbuster

New member
שתיכן מדהימות...

שרית, עצוםםםםםםםםםםםםם פשוט עצום! ההעמדה שלך מול בנות השמ ונה עשרה כשהבוא בוחר בך! זו כציבה זו עוצמה! המבטים למרפסת, להיות קרובה, ובלתי מושגת, זה עצום. תכתבי פה עוד? שיהיה הפורום הבייתי שלך? נימי... אין לי מה להוסיף, נכון?

נו שריתי נפש תאומה או לא?../images/Emo99.gif

כתבת מדהים,הלוואי והייתי יכולה להעלות על הכתב חוויה דומה עם החייל שלי בצבא ......מכירה כל כך מקרוב......את התחושה,הבילבול,סערת הרגשות....החזרת אותי כמה שנים אחורה בזיכרון שלא נעלם,מחפשת אותו כבר 5 שנים סקרנית לראותו היום........

שרית 114

New member
יפה שלי

איך לא סיפרנו את זה אחת לשניה עד היום... תכתבי את זה את חייבת נסי אהובה.

למעלה