זוכרים?

אז הנה אחרי../images/Emo9.gif

כל הדברים נמצאים מתחת לשולחן בארגז גדול (רואים בתמונה) ובשידת מגרות שנמצאת מאחורי הארגז. וואייייייייייי איזה כייף, אני כל הזמן חושבת מה הלאה... מסתבר שכדי להראות לכם איך זה נראה אחרי אני אשכרה מסדרת

הפרוייקט הבא זה

חדר שינה שלי, אין מצב שאני מראה לכם אותו, יותר מידיי פאדיחה, אבל תראו אותו אחרי

טליW

New member
פנינה ../images/Emo2.gif מדהימה../images/Emo70.gif אני ממש גאה בך

כל הכבוד לך!

פפפפפפפפ כמה מרץ

כבר סיימתי חצי בית, כולל כביסות ותכף מתחילה לבשל, הרבה זמן לא עבדתי כ"כ הרבה ולא התלוננתי

טוב תזדעזעו

אני בהפסקת
אז הנה הסלון צד אחד (לפני כמובן
) הרי כמובן שכל מה זהוצאתי מהמזנון היה על השולחן והבלאגן חגג, במיקרה אחר הייתי נכנסת לדיכאון ובורחת מהבית לטיול בסביבה, הפעם לא, סידרתי

שָׂרָה

New member
אני אוהבת את השולחנות ריקים

בלי מפות ובמיוחד את אלו עם הקפלים הבולטים והאי סימטרים לאורך כל המפה

שוקולתה

New member
שבת שלום לכם איזה פורום

אני מהצד לבנתיים קוראת רק . שאלה בחדר השינה שלי יש קיר לא יפה ולא סימטרי בבניה. האים יש אפשרות להוסיף וילון בקיר הזה. כי זה קיר שהיה פתוח. וסגרנו אותו כי זה היה מחובר לסלון. גם עם אין חלון.אשמח לשמוע תגובות

שָׂרָה

New member
אם הקיר הזה עשוי מטיח דק

תעזבי, למה לשים ווילון כאשר אפשר להפוך את הקיר הזה למשהו שימושי? מה דעתך להוריד ת'קיר ואז לבנות שם ארון ספרים עם מדפים לשני הכיוונים. לתחום אותו עם פנלים מלמעלה ולמטה ומסביב שיראה מקצועי כאילו נבנה שם מאז ומתמיד. בצד של החדר שינה תוסיפי דלתות לכל המדפים כך שיהיה לך איפה לאחסן את כל הבגדים וכול'י ואז תוכלי לסלק את השידה.. ואז יהיה לך חדר גדול יותר! בצד של הסלון שימי ספרים במדפים
אם זה קיר מלבנים זה כבר באמת בעיה. אז תוכלי למלא את הקיר הזה עם רקמות לתלות עליו מלא עבודות אומנות של רקמות צפוף צפוף עד שלא יראו כלום. כך לעשות בשני הצדדים. ואז לא ישימו לב שזה לא סימטרי. או שתוכלי לבנות שם ארון אבל זה כבר יתפוס מקום. עם ווילון זה יראה לא מקצועי לדעתי.

שָׂרָה

New member
או אפשר לתלות עליו

שטיח אומנותי הנועד לתליה על הקיר. כמה שגדול יותר יותר טוב, שימלא את כל הקיר

שוקולתה

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

נחשוב נראה מה נעשה איזה שטיח למשל יש למישהו דוגמא סליחה סליחה

שָׂרָה

New member
לכי אצל הבוכרים בבתים שלהם

יש להם שטיחים לתלייה על הקיר. זה שטיחים שנראים כמו שטיחים פרסיים משהו כזה אבל דקים יותר

פנינה מדהימה אחת קחי../images/Emo24.gif אבל...

חשוב שתתמידי לפתח הרגלי סדר שזה אומר שכל דבר יעשה במקום שמתאים לו, לדוגמא הלחם והממרח שוקולד לא צריכים להגיע לסלון אלא כריכים צריכים להעשות במטבח או בפינת אוכל. חשוב שלא תותרי לעצמך ולמשפחה ותרגילי אותם שכל דבר יוחזר למקום בתום השימוש ויעשה במקום המתאים לו. כנ"ל לגבי המוצרי טיפוח שהיו מונחים אצלך אתמול על השידה ליד המזנון שמקומם בכלל באמבטיה ולא בסלון. זה יעשה לך חיים קלים יותר ופחות בלגן. ואנחנו גאים בך את עושה עבודה נפלאה תמשיכי ואל תשכחי להביא תמונות של אחרי.

ברגע שהבית יהיה מסודר

לגמריי אין סיבה שנבלגן אותו שוב, זה היה עניין של הזנחה ארוכה, לסדר רק מה שלמעלה ולנקות רק מלמעלה, חפיף כזה, עכשיו זה כבר לא יחזור כי כשבית מסודר אין מה לבלגן. בנוסף מהיום לא מכינים סנדוויצ'ים בסלון כי יש את פינת האוכל שמסודרת וגם לא ארשה להם לשחק בסלון, יש להם יופי של חדר בשביל לשחק בו (אין לך מושג כמה משחקים אספתי בסלון
) טוב, עפתי למכולת וחוזרת להמשיך לסדר (חחחחח זה יצא ממני המשפט הזה?)

למעלה