זוכרים?

jaguarjag

New member
הגעתי, (במקרה או שלא)

ואני מתכוונת להישאר כדי לא לשכוח איך לשמור על הסדר הטוב כדי לזכור שכל יום מנהלים ולא רק פעם ב... שמחה שפגשתי אתכם פנינה, עשית לי חשק (אני את פתרון פינת האוכל והערמות שכיסו אותה פתרתי בכך ש...סילקתי את שולחן האוכל הזה והכסאות. אוכלים ליד השולחן שנמצא במטבח ואם מארחים....יש לי פלטת שולחן בארון עם רגליים מתברגות שגם הם מאוכסנים בארון וכסאות מתקפלים שגם הם...בארון - גיסי יצר לי את הפלטת שולחן והרגליים המתברגים דרך נגר עשה במו ידייך

חוזרת א

New member
מדהימה את!!!

כל הכבוד!!! שיחקת אותה איזה סידור איזה ארגון- אם את יכולה גם אני יכולה... טוב, בערך, יש לי גורון קטן שלאיורד לי מהידיים עם חום- בעיה קצת לתפקד ככה לא? ועוד היום שבת- אני צריכה שהכל יהיה פיקס עד 4... מה עושים????? תאמיני לי מזל שיש שבת, זה הדבר היחיד שמדרבן אותי לארגן ולסדר את הבית כי עד שבת הכל צריך להיות פיקס...

הילדים שלי חוזרים

ב 12 מה שאומר שנשאר לי עוד 3/4 שעה לסיים מה שנשאר, ברגע שהם באים מתחיל הבלאגן, הצעקות של "אמא הוא לקח לי, אמא היא עשתה לי" ואז אני רק איתם ולא יכולה לעשות כלום. ודווקא היום החלטתי לעשות דברים, בד"כ בשישי אני רק שוטפת כי זה קצר... בכל מיקרה, עכשיו אני שותה כוס קפה בבית מסודר (יחסית, שוב, נשאר חדר השינה) היום אני גם הולכת לעשות להם שיחת מוטיבציה שזהו, עברו ימי המהפכות מעולם המושגים שלנו

אתם חושבים ש..

(שמת לב עזריה ?? "חושבים" "אתם"...הפנמתי ) אז אתם חושבים ש... הכלבה שלי תבין שיחת "נגמרו ימי המהפכות" ????

azaria

New member
תודה פנינה. אולנו גאות בך!

ולדעתי אם את הבנת והפנמת את הרמז הסרקסטי האחד שלי, אי סיבה שהכלבה שלך לא תבין שיחת מוטיבציה שלמה. אין ספק שאתם משפחה בעלת יכולות תפיסה מדהימות. והגנים האלה עוברים גם לכלב המשפחתי, אני משוכנע בזה.
ולא יצא לי עדין להלל לשבח ולפאר אותך בשירשור הזה על השינוי המדהים שחוללת שם. גם אצלך היה נס חנוכה בבית. פשות מדהים! אני כבר מתבייש מעכשיו בפינה המסכנה שאני מתכוון לעשות מחר. וגם שם אני חושש שהשינוי לא יתקרב למה שעשיתן את והאחרות (מה לעשות, אני הזכר היחיד כאן בינתיים. אולי נלך לגייס כמה גברברים בפורום כדורגל או משהו כזה?
)

עזריה יגנוב../images/Emo6.gif

זו לא אני שכתבתי על הכלבה
נכון, אני מתה להביא כלב הביתה אבל לא יוצא לי ללכת לצער בעלי חיים, זה יקרה מתי שהוא, דווקא לכלב יש לי הרבה מקום ומסודר, חצר דיי מתאימה
יאללה עכשיו תורך

למעלה