זוכרים???
היי אני מקווה שאתם זוכרים אותי ואת סיפורי אבל בכל זאת אספר בקצרה על הבעיה. אני כבר בת 31 נשואה קרוב ל10 שנים ויש לנו 2 ילדים קטנים ואני בהריון וצריכה ללדת בכל רגע... יש לי בעיית קנאה { שגברה בעקבות משבר אמון כי בעלי ניהל רומן לפני שנתיים שבמהלכו הייתי בהריון} גדולה מאד. סיפרתי לכם בעבר { חודש נובמבר האחרון} שבתקופה האחרונה בעלי מרעיף עליי אהבה וכל היום אני אוהב ומתגעגע וכו. בימים האחרונים אני מרגישה קצת שינוי מצידו { הוא טוען שזה בעקבות לחץ בעבודה סוף שנה וכו} ואתמול היה משהו שהאמת אני קצת מתביישת לספר {כדי שלא תצחקו עליי..} יש לציין שאנחנו קרוב לשבועיים לא מקיימים יחסים בטענה שהוא מפחד לא לזרז לי את הלידה ועוד כמה שטויות שיצאו לו מהפה...{ יש לי המון צירים לאחרונה ואני מאד כואבת} דיברתי איתו אתמול ואמרתי לו שאני בדאון ואני לא יודעת למה {עלק} והוא אמר שהוא מתנצל אם זה משהו שהוא אמר או עשה בימים האחרונים כי הוא פשוט היה בלחץ של עבודה ואני אמרתי לו שזה לא רק זה אלא גם העיניין שאנחנו לא שוכבים יותר {ואתם יודעים כבר מה הוא ענה} ושנראה לי שיש לו מישהי אחרת. אז הוא אמר לי "למה שאני ארצה מישהי אחרת? אני אוהב אותך" ובזה סגר את העיניין והתחיל להרעיף עליי אהבה שוב ובלי סוף לומר לי כמה הוא אוהב וכו וגם כך הבוקר..... אבל אניייייי מרגישה שיש משהו "מסריח" ואני ממש ממש מדוכאת ואני בוכה המון ומצוברחת ואין לי חשק לכלום וכל היום חושבת כן בוגד לא בוגד ןלמה הוא עושה ככה ולמה הוא אומר ככה.... אני מתחילה להשתגעעעעעעעעעע ולא יודעת מה לעשות עם עצמי. מה אני יעשה אם הוא בוגד בי? איך אני באמת אדע אם הוא בוגד או לא? זה משהו אצלי???? מה אני עושה???? אני פוחדת להכנס לדיכאון גדול יותר... יכול להיות שהוא שחקן עד כדי כך טוב???? אני זקוקה לעצתכם ואני מתנצלת על האורך ועל {אם יש} הבלבול בתודה מראש אושרת