זוכרים ש...??

ניקולי

New member
זוכרים ש...??

לפני מס´ ימים הלכתי לראיון עבודה בחברה כ"א? זוכרים את היחס שקיבלתי?? בטח זוכרים הרי הגבתם. ובכן כתבתי להם מכתב תלונה, והיום קיבלתי תשובה, תשובה יפה יש לציין, אחרי שקראתי את התגובה שלה השארתי מס´ טלפון והובטח לי אישית שאקבל כעת יחס שונה ועליונות ראשונה בתחום שלי כמובן. זהו רק רצתי לשתף אותכם ולאמר לכם שדבר שאתם בטוחים שאתם צודקים בו לעולם אל תוותרו

ניקולי

New member
למי?

לרובוטריקים??..או לסבא של פינוקיו?? על מה אתה רוצה להתלונן???

ניקולי

New member
מה היתה הבעיה??

למה אתה רוצה להתלונן בלשכת העבודה?? מה הם כבר עוללו לך???

ניקולי

New member
חזרתי מראיון עבודה

ראשית תודה לכולם על כך שברכוני להצלחה הייתי בראיון עבודה ויש לציין שנראה לי שעשיתי רושם טוב היום נאמרו עליי דברים כמו שמעולם לא שמעתי כמו למשל : "יש לך ביטחון עצמי" לאמר את האמת אף פעם לא ידעתי את זה אבל הנה עכשיו אני יודעת..וזה לא קשה כלל כי עם ביטחון עצמי ניתן להשיג הרבה. אני חושבת שהחיים לימדו אותי להיות כך כי אם בלי המיכשולים שהיו לי לא הייתי מעיזה לחשוב על זה אפילו. המקום נחמד, יש שם כמה פקידות, זה לא רחוק מהבית רק בעיה אחת הוא שאל אותי אם יש לי רשיון נהיגה אמרתי שכן הוא שאל אותי אם יש לי רכב כמובן שאמרתי שלא..ואף ייחלתי לעצמי לקנות בעתיד הקרוב איזה קורקינט קטן רק בשביל שתהיה לי נוחיות ושאוכל להגיע למקום עבודה בלי בעיה. ראיתי אותו רושם על טופס הראיון "רשיון יש אבל רכב אין" תגידו מה נראה לכם?? נראה לכם שהוא הולך להפתיע אותי עם איזה רכב חברה או משהו כזה???????? (הלוואי) נו.. מילא גם אוטובוס זה לא כ"כ נורא.. זהו בעיקרון היה..ונגמר מקווה לקבל תשובה חיובית בעוד מס´ ימים כי מה שבטוח זה שיש ביטוח ואני בין הארבע המעומדות.

למעלה