זוכרים ש...? (+ שאלה)

SaberTooth

New member
זוכרים ש...? (+ שאלה)

ליפני שבוע בערך פירסמתי בפורום הודעה ובה כתבתי שידידה שלי נדלקה על סיאנס והיא רוצה לנסות את זה? (בלי כל ניסיון קודם) טוב אז הנה התוצעות: (עם זה מעניין אוכם!) ידידה שלי ישבה כמעת שעה ודיקלמה שורות כמו:"רוחות טובות אני קוראת לכן, בואו אלי!" ואחרי שעה היא הרגישה קור מתפשט בגופה והיא הרגישה משהו מנסה להזיז את הכוס, היא נבהלה וברחה, עכשיו היא רוצה להמשיך לנסות, שאלתי לי אליכם היא האם כדאי לה להמשיך לחקור תחום (סיאנס) שהיא לא מבינה בו כלום ואין לה בו ניסיון קודם? בברכת אור וחוכמה SABERTOOTH ו-

Dia Leoghann

New member
התשובה שלי היא לא!!!!

ולא סתם לא, אלא לא מוחלט!!!!! נתחיל מכך שבסיאנס אין שום אור ובטח לא חוכמה גדולה. אתה בעצמך אומר שאין לה שום נסיון קודם והיא גם לא מבינה בזה, אז למה לה להתעסק עם רוחות עצבניות שנקרעו ממישור הקיום השליו שלהן, ונגד רצונן הובאו לחדר חשוך עם בן-אדם ששואל אותן שאלות שבטח יעצבנו אותן עוד יותר? אני גם לא חושב שהן יספרו לה את האמת, אלא רק את מה שהיא תרצה לשמוע, או את מה שהן ירצו להשמיע. לידידה שלך אין סמכות. סמכות מקבלים עם מחקר הסטורי, מסורתי ומדיטאטיבי ולא סתם כך. אני ממליץ לידידה שלך לעזוב את עינין הסיאנס ולהתעסק בחיים ולא במתים. לא סתם הסיאנס אסור בהמון דתות אם לא כמעט בכולן. בברכת אור וחוכמה, Dia Leoghann

faith2

New member
ממש לא!

השמועה מספרת שסיאנס מסוכן..חי חי...טוב די רצינות! חברה של בת דודה שלי עשתה סיאנס...(הסיפור נכון לפני 4 שנים) והרוח חרטה לה צלב על הצוואר...בכל אופן באותו היום הילדה התרחקה מהחברות נהיה ממש שונה ומוזרה וההתנהגות שלה השתנתה היא נהייתה גברית וכל זה בכל אופן באמת שלא כדאי ואסור אסור לזמן את ה´...!!!!!!!!!!!!!!!!! תנסה להסביר לה...תגיד לה שיש לך נסיון ואתה מבין את הסכנות

ברור שלא!

מאוד לא מומלץ להתנסות בתחום כזה לפני שחוקרים אותו לעומק. אבל אני בספק אם היא תקשיב לך... אולי תנסה לשלוח אותה לאיזה ספר שמסביר על סיאנסים, לפחות ככה אם היא תעשה סיאנס, היא תבין קצת יותר מה היא בעצם עושה.

יש לי תחושה

שביום שאני אעלה את המאמר שלי על סיאנס חובבני לפורום, אנשים יפסיקו להתעניין בנושא (כן, עם המזל שלי). לדעתי לחברתך כדאי לנסות ולתקשר עם הרוח דרך לוח הרוחות. כן, זו דעתי. הילדה לא יודעת כמה האש חמה, אז תן לה לגעת בה. תכבה קצת, תבכה קצת, לא תישן קצת, ותבין שזה לא בשבילה- בערך כמו שקורה ל99% מהאנשים. או שלחליפין זה ימצא חן בעיניה, יעניין אותה, והיא תתחיל להתעמק בזה, לקרוא, ותתפתח גם לתחומים אחרים- כמו שקרה לי. אך אני ממליצה לך לשאול את חברתך את השאלה הבאה: למה היא רוצה לבצע כישוף? אני קיימתי את הסיאנס הראשון שלי באמצעות לוח רוחות מפני שהיתה ישות מסויימת שעברה מהעולם הזה איתה רציתי לתקשר. לא כי זה היה מגניב, אלא מפני שהיו לי נושאים לא גמורים. אני מציאה לחברתך לחשוב על כך טוב טוב, ולהיות מודעת לתוצאות. מפני שאני מכירה מישהי שחודש לאחר הסיאנס לא יכלה לישון בחדר שלה. ליה

........

כמה שהמאמר שלך יהיה יותר מסקרן, מפחיד וכו´...... ככה זה יותר יעניין אותי..... ככה אני! אני מזה מסוקרןןןןן ובקשר למקורות מידע פשוט אפשר ללכת לאנציקלופדיות...... יש שם המוןןןןןןן חומר אני לא מזמן הלכתי עם כמה חברים לספריה וביקשנו חומר.... אז בהתחלה הספרנית היססה כזה..... אבל היא הביאה..... יש שם מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא חומר!!! בהצלחה! ***TAL***

אם כן יש לי ספר להמלצה

יתכן שכבר קראת- זו סידרת ספרים בשם "יותר מוזר מהדמיון" של י´ יעקב. יש בה המון סיפורים המתיימרים להיות אמיתיים- לדעתי הם מבוססים על שמועות כך שלא ניתן לדעת, אך בכל אופן, נראה לי שזה בדיוק מה שאתה מחפש. את הספר הראשון בסידרה קראתי בגיל 10. כשהגעתי לחצי כבר לא יכלתי לישון בלילה, וביקשתי מאמי שתחביא לי אותו- כחודש לאחר מכן מצאתי אותו בארון בחדר שלי mind you, נבהלתי, וביקשתי מאימי שתחביא אותו במקום אחר. עם הגיעי לגיל 11 רציתי את הספר חזרה, אך אימי הסנילית שכחה איפה החביאה אותו... בגיל 12 הוא נמצא, נקרא ונאהב- סיפורים מצויינים, אפילו אם הם בידיוניים. אני חוששת שהמאמר שלי יהיה די יבש וטכני- מפני שהוא לא מיעד לספק סקרנות של צעירים שוחרי הרפתקאות אלא אמור לענות על שאלות ששבות ועולות כאן בפורום. בברכת האל והאלה ליה

The Wraith

New member
אתם רואים את הצביעות?

בדרך כלל אם קראתי למישהו לבוא אליי אני לא בורח ממנו.

unicCcorn

New member
אלוהים ישמור! ../images/Emo121.gif

לא! לא, ממש לא כדאי לה! גם אני מתעניינת בסיאנסים. אבל בחיים לא אעשה אחד בלי ניסיון קודם.

למעלה