זוכרים שסיפרתי לכם על חנות של עופות בגריל שהיא קטנה ומטריפה?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
השבוע בדיוק ממולה פתחו חנות דומה, שהייתה פעם חנות נעלים. |חיוךרחב|
עכשיו מה שמוזר בסיפור הזה הוא שבעוד בחנות ה"ותיקה" מוכרים עוף ב-50 ₪
בחדשה דורשים 70 ₪ לעוף בגריל ויש שם תנועה ערה של קונים.
אז מזה אני למד שהצרחנים..
א', אוהבים שדופקים אותם.
ב', חושבים שמה שיותר יקר, מין הסתם הוא יותר טוב. |יעני|
אבל רגע.. :-/
אולי הוא באמת יותר טוב.? |תוהה|
אולי החדש תולה שם בגריל עופות טריים שגודלו בטבע והם בטח הרבה יותר טעימים ובטח גם בריאים יותר לאכילה
ואילו "הוותיק" משתמש כנראה בעופות קפואים שנהגו להזריק להם בכנפיים אנטיביוטיקה שבועית.
עכשיו הכנסתי את עצמי לפלונטר.
אבל אני לא מתפלא שכך.
הרי עד היום אף אחד לא באמת הצליח לפתור את חידת "הביצה או התרנגולת".
אז כל שכן עוף בגריל? |פנים|
 
השבוע בדיוק ממולה פתחו חנות דומה, שהייתה פעם חנות נעלים. |חיוךרחב|
עכשיו מה שמוזר בסיפור הזה הוא שבעוד בחנות ה"ותיקה" מוכרים עוף ב-50 ₪
בחדשה דורשים 70 ₪ לעוף בגריל ויש שם תנועה ערה של קונים.
אז מזה אני למד שהצרחנים..
א', אוהבים שדופקים אותם.
ב', חושבים שמה שיותר יקר, מין הסתם הוא יותר טוב. |יעני|
אבל רגע.. :-/
אולי הוא באמת יותר טוב.? |תוהה|
אולי החדש תולה שם בגריל עופות טריים שגודלו בטבע והם בטח הרבה יותר טעימים ובטח גם בריאים יותר לאכילה
ואילו "הוותיק" משתמש כנראה בעופות קפואים שנהגו להזריק להם בכנפיים אנטיביוטיקה שבועית.
עכשיו הכנסתי את עצמי לפלונטר.
אבל אני לא מתפלא שכך.
הרי עד היום אף אחד לא באמת הצליח לפתור את חידת "הביצה או התרנגולת".
אז כל שכן עוף בגריל? |פנים|
אולי זה פסיכולוגי - יודעים שהוא יעלה את המחיר אז מנסים להקדים תרופה למכה,

אומרים בוא נקנה את היקר גם נחזק את החלש גם ננסה משהו חדש וגם נצא מההתמכרות לעוף שעוד רגע יעלה המחיר שלו.
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אולי זה פסיכולוגי - יודעים שהוא יעלה את המחיר אז מנסים להקדים תרופה למכה,

אומרים בוא נקנה את היקר גם נחזק את החלש גם ננסה משהו חדש וגם נצא מההתמכרות לעוף שעוד רגע יעלה המחיר שלו.
ת'אמת?
אני כבר מתחיל להתמכר לטעם המעושן הזה של העוף..
כבר שבועיים רצופים שאני קונה עוף בגריל בימי שלישי ושישי.
זה פותר לי הרבה בעיות של קנייה והכנת אוכל בבית.
החשש הוא שההתמכרות תלך ותהיה יותר קשה ובעתיד ארסק את העוף בבלנדר ואזריק אותו ישר לווריד שלי ושל אישתי. |חיוךרחב|
אההה, יום ד' זה מקדונלדס.
לזה אין סיכוי שאתמכר כי בוא....
זה לדעתי חרא של ג'נקפוד. ;-)
 
ת'אמת?
אני כבר מתחיל להתמכר לטעם המעושן הזה של העוף..
כבר שבועיים רצופים שאני קונה עוף בגריל בימי שלישי ושישי.
זה פותר לי הרבה בעיות של קנייה והכנת אוכל בבית.
החשש הוא שההתמכרות תלך ותהיה יותר קשה ובעתיד ארסק את העוף בבלנדר ואזריק אותו ישר לווריד שלי ושל אישתי. |חיוךרחב|
אההה, יום ד' זה מקדונלדס.
לזה אין סיכוי שאתמכר כי בוא....
זה לדעתי חרא של ג'נקפוד. ;-)
יותר סביר שאנשים התאכזבו מהטעם של ה"50"
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יותר סביר שאנשים התאכזבו מהטעם של ה"50"
בכדי לדעת את זה בבירור ובכדי להסיר כל צל של ספק, אהיה חייב לוותר על 20 ₪
שהיו בתוך הארנק החם והמפנק שלי.
לקחת מהמתחרה עוף אחד\ לרוץ הביתה לפני שהוא יתקרר
לקחת את החלק הכי אהוב עלי, הפולקע, לתקוע ביס בבשר העוף יחד עם העור הצרוב (כדי לטעום איזה תבלין הם השתמשו)
ורק אחרי כמה שעות אחרי שאהיה בטוח שבני מעיי לא התקלקלו מתוספת המחיר ההזויה הזאת
רק אז אוכל לומר בבטחה : "באתי, ראיתי, ניצחתי".
 
בכדי לדעת את זה בבירור ובכדי להסיר כל צל של ספק, אהיה חייב לוותר על 20 ₪
שהיו בתוך הארנק החם והמפנק שלי.
לקחת מהמתחרה עוף אחד\ לרוץ הביתה לפני שהוא יתקרר
לקחת את החלק הכי אהוב עלי, הפולקע, לתקוע ביס בבשר העוף יחד עם העור הצרוב (כדי לטעום איזה תבלין הם השתמשו)
ורק אחרי כמה שעות אחרי שאהיה בטוח שבני מעיי לא התקלקלו מתוספת המחיר ההזויה הזאת
רק אז אוכל לומר בבטחה : "באתי, ראיתי, ניצחתי".
יותר פשוט לחכות שה 50 יעלו ל70 (או לפחות ל 60)ואז תוכל בנחת לעשות את הבדיקה.
 
למעלה