השבוע בדיוק ממולה פתחו חנות דומה, שהייתה פעם חנות נעלים.
עכשיו מה שמוזר בסיפור הזה הוא שבעוד בחנות ה"ותיקה" מוכרים עוף ב-50 ₪
בחדשה דורשים 70 ₪ לעוף בגריל ויש שם תנועה ערה של קונים.
אז מזה אני למד שהצרחנים..
א', אוהבים שדופקים אותם.
ב', חושבים שמה שיותר יקר, מין הסתם הוא יותר טוב.
אבל רגע..
אולי הוא באמת יותר טוב.?
אולי החדש תולה שם בגריל עופות טריים שגודלו בטבע והם בטח הרבה יותר טעימים ובטח גם בריאים יותר לאכילה
ואילו "הוותיק" משתמש כנראה בעופות קפואים שנהגו להזריק להם בכנפיים אנטיביוטיקה שבועית.
עכשיו הכנסתי את עצמי לפלונטר.
אבל אני לא מתפלא שכך.
הרי עד היום אף אחד לא באמת הצליח לפתור את חידת "הביצה או התרנגולת".
אז כל שכן עוף בגריל?
עכשיו מה שמוזר בסיפור הזה הוא שבעוד בחנות ה"ותיקה" מוכרים עוף ב-50 ₪
בחדשה דורשים 70 ₪ לעוף בגריל ויש שם תנועה ערה של קונים.
אז מזה אני למד שהצרחנים..
א', אוהבים שדופקים אותם.
ב', חושבים שמה שיותר יקר, מין הסתם הוא יותר טוב.
אבל רגע..
אולי הוא באמת יותר טוב.?
אולי החדש תולה שם בגריל עופות טריים שגודלו בטבע והם בטח הרבה יותר טעימים ובטח גם בריאים יותר לאכילה
ואילו "הוותיק" משתמש כנראה בעופות קפואים שנהגו להזריק להם בכנפיים אנטיביוטיקה שבועית.
עכשיו הכנסתי את עצמי לפלונטר.
אבל אני לא מתפלא שכך.
הרי עד היום אף אחד לא באמת הצליח לפתור את חידת "הביצה או התרנגולת".
אז כל שכן עוף בגריל?