זוכרים ראש 1???

IDOffryn

New member
דווקא ..

כל הקטע עם האקסטזי בכיתה י´ אפשרי (וזה ממש חבל..) אבל עזבו אני לא מבין למה ארגנטינאים שהמצב הכלכלי שלהם חרא צריכים לראות סדרות על בני נוער עשירים. למה ילד שאין לו גרוש לאכול צריך לשמוע משפטים כמו"או אני כל כך עצבנית שאני יכולה לקנות את כל הקולקצייה של ארמני" - זה אדיוטי!

glory the god

New member
אני ארצח את המורדים במו ידי

זה בושה שבחרו את בנחמין רוחס ה...קוף המעוות הזה להורס השנה! איך היצור הזה יכל לעבור את בראד פיט?!!! מה האנשים בארץ הזאת הם לא רק מטומטמים אלא גם עיוורים?!!! ותכנית השנה? אי.אר אפילו לא נכנסה ל7 הפותחת והמורדים זכו?! עקפו את מכושפות וחברים, והכי נורא- את באפי!!! כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות?!!! וגם על השער שמו את בנחמין! אני חושבת שכל המין האנושי צריך ללכת ברחובות בראש מושפל ובבושה היום! איזה דרך "נפלאה" להתחיל שנה חדשה, שנה מלאה ב...מורדים! מורדים! ו...לגיוון עוד קצת(הרבה) מורדים!!! זה לא קצת(הרבה) נ-מ-א-ס?! למישהו אחר בא לחנוק את האדם הכי קרוב אליו כשהוא שומע בוניטה? נ.ב- אני כתבתי לפחות מאה פעם שצריך להצביע והכל, ואף אחד לא ענה לי, ואלו שכן אמרו שלא איכפת להם מתחרות טיפשית, ועכשיו כשבאפי לא זכתה כולם מתעצבנים?

IDOffryn

New member
דווקא..

השיר בוניטה זה הדבר היחיד הנחמד שיצא מהמורדים... כן זה שיר אדיוטי והכל אבל מתמכרים אליו מהר!!

B a n j o

New member
אני מציע

שבמקום וועדת חקירה בליכוד מישהו יקים ועדת חקירה ל "איך לכל הרוחות זכה השיר של טאטו בשני המצעדים הלועזיים הגדולים !?!?!?!?!" בכלל, טוב שהארי פוטר לא מופיע ברשימה או שהייתי הולך לביניין ראש1 (בגבעתיים) ושורף אותו ליסוד !!!!!
הארי צ´יקיטיטאס !

Wicked Wicca

New member
ישר כשפתחתי את העיתון

הלכתי לחפש מה קורה עם המעומדיות של באפי ושרה ופרדי. ממש לא עניין אותי מי בשער או כמה פרסים המורדים לקחו (אני חושבת שבכלל עוד לא גירדתי את השער). אנחנו, בתור מעריצי באפי צריכים להיות ממש גאים בזה שהסדרה שלנו עברה סדרות שמשודרות גם ביס וגם בכבלים בזמן פריים טים. למרות כל מה שעברנו עם הסדרה עד שהיא חזרה לעונה חדשה בארץ, עדיין נשארו מספיק מעריצים נאמנים כדי להכניס אותה לחמשת הגדולות. אני גאה
וגם אתם צריכים להיות. במקום לטחון עוד פעם את כל הנושא של "המורדים מסריחים ומעצבנים וצריך להתנקש בהם" תשמחו מזה שהסדרה שלנו זכתה סוף סוף להכרה וקצת פירסום, דבר שקרה די הרבה לאחרונה לקראת פתיחת העונה החדשה. שרה ופרדי... אח... איזה מתוקים! לא האמנתי שהם יגיעו כל כך גבוה, אחרי הכל הם לא מזוג הכי מתוקשר...

~מהנהנת~

החרפה. וטיפת הכבוד האחרונה של גלגל"ץ נעלמה לה .. מה גרם לכם לחשוב שבאפי תגיע למקום ראשון? מקום רביעי זה מקום מכובד, וזה היה ברור שהמורדים מכושפות וחברים יעברו אותה, הם סדרות עם קהל יעד הרבה יותר רחב. זה לא אומר שהם יותר טובות ממנה, מי יותר טוב, זה אנחנו יודעים. ואל.

איך זולנדר נכנס לשם בכלל?

אתמול ראיתי אותו (כן כן, לא היה לי משהו יותר טוב לעשות...) וזה הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי (כמעט - אחרי פרויקט המכשפה מבלייר..) ידעתי שאי אפשר לסמוך על חברות שלי שיביאו סרט נורמלי! אומרים להן סרט מפחיד, אוקיי זה באמת היה מפחיד מרוב שזה מפגר. באפי הסרט יותר יפה מזה

../images/Emo58.gif608 אם כבר טאטו...

קבלו ואללפיפר עם הליריקס... אני דווקא אהבתי את השיר, לא יצירת מופת אבל חביב

B a n j o

New member
ואללה !!!!! ../images/Emo58.gif

זה באמת מתאים לוילו + טארה ! הרי גם טאטו הן זוג לסבי !

למעלה